Új hozzászólás Aktív témák
-
monalala
aktív tag
válasz
0xmilan #21743 üzenetére
Nem fastboot -download-ról, hanem bootloader és download mód-ról szólt a történet. A 995 fórumon vagyok többet mostanában, ott download módba indítjuk a telót és úgy flash-eljük a recot vagy boot-oljuk a cwm-et.
Lehet akkor ott mindenki rosszul használja a kifejezést, pedig elég profi a csapat. Amúgy a fastboot kifejezésről szó nem volt Lasy-val való beszélgetésemben. -
SlAy3r
tag
válasz
0xmilan #21456 üzenetére
Aha, hát én elhiszem ha mondjátok...
Csak fura, hogy qltsar féle Minimal Edition v2.0 leírás szerint 5 telefonból 4re felment nálam, a gyárilag kivágott fóliásra nem..
Mindezt úgy, hogy a driverek rendben vannak, az adb.exe és a fastboot.exe is kommunikál a telefonnal rendesen, leszámítva a recovery flashelését ahol elszáll...
Akár csatlakozóhiba is lehetett, viszont annak elég meredek szerintem a fentiek, és az OTU hibátlan működésére tekintettel...
X-akta..
-
Foose
addikt
válasz
0xmilan #21379 üzenetére
Óh
Az vajon sokkal "rosszabb" mint a 2.3.6? Nekem most az van. Bár lehet hogy főzött rommal érdemesebb használni ezt a telót ahogy olvasom... Remélem nem fázok rá a cserével,mert azért az a 200MHz azért biztos érezhető a mindennapokban. De a több RAM az Alcatel mellett szól.
-
Foose
addikt
válasz
0xmilan #21377 üzenetére
Értem. Tehát akkor ez armv6-os. De ez húzható 800-ig. Ezen kívül viszont szerintem erősebb a 990. Próbálj ki egy 256mb-os ram-os telót, és megérted miért lennék hajlandó ezt a proci dolgot feladni
köszi a választ! Jah, most egész pontosan melyik a legfrissebb gyári fw a telóra? 2.3.melyik?
-
-
josik
aktív tag
válasz
0xmilan #21247 üzenetére
Nos, ma végre bejutottam a Telenorhoz... Nem vagyok boldog. Bár igyekeztek segíteni, de a vége az lett, hogy nem vették át, mert nem tudják, utánanéznek, és holnap felhívnak. Az egy év garit hajtogatták. Mondtam, hogy nem véletlen vagyok ott... Ilyenkor mi van ha nem veszik át garanciális javításra? Természetesen usb-n visszakapta a gyári romot...
-
imiadmin
őstag
válasz
0xmilan #21251 üzenetére
köszi... fel is raktam...
egy kicsit sajnálom a lockscreent.. a gyári alcatel szerintem nagyon jól sikerült...
meg a Gingerbread bill az, ami nem jön be...ebben a romban van init.d támogatás? A proci húzásához fel kel rakjam azt a newker2 progit?
ui.:
á, már látom, hogy van init.d...az ext2-t szoktátok mountolni? (INT2EXT)
-
dinin
tag
válasz
0xmilan #21189 üzenetére
newker 2-t próbáltam felrakni, ami működöt qme1.9-el, viszont cwm 5-el nem ment fel. qltsar módosított recovery-ével még nem próbáltam. Ha miután sikerült, csinálok egy quadrant tesztet, kíváncsi vagyok mennyi lesz. Qme 1.9 newker 2 787mhz-vel 800 körüli értéket adott.
-
dinin
tag
válasz
0xmilan #21185 üzenetére
Akkor az én ügyintézőm elég félreinformált volt. Mindegy is, már szétszedtem, szóval ugrott a garancia, meg amúgy is másodkézből vásárolt telefon. Az eredetinek már ripityára tört a kijelzője, azóta cak tesztelgetek rajta.
Sima recoverybe bootolás után nyomtam egy backupot. Jövő héten a lesz időm, kicsit jobban beleásom magam ezekbe a dolgokba, mert szeretnék egy legújabb gyári romon alapuló rootolt, oc-zhető romot összerakni. -
dinin
tag
válasz
0xmilan #21175 üzenetére
Itt van a rom.Gondolom tudod, de azért leírom hátha másnak is hasznára válik: clockworkmod/backup mappába kell kicsomagolni, és utána cwm-ben a backup/restore menu alatt visszaállítani.
-
dinin
tag
válasz
0xmilan #21175 üzenetére
Na megvan, ki is próbáltam. Egy kicsit nagy lett, majdnem 300 mb, pedig nincs rajta semmi. Nem tudok romot forgatni, ezért csak egy sima backupot csináltam clockworkmod 5.0.2-vel.
Gondolom tudod, hogy hogyan lehet felrakni.
Fejleszteni szeretnél? Jó lenne egy rootolt, húzható friss gyári rom
Megcsinálnám én is de nem menne olyan hatékonyan mint egy hozzáértőnek.Link később, miután feltöltődött.
-
dinin
tag
-
dinin
tag
válasz
0xmilan #21166 üzenetére
Szétszedtem, és a letört usb csatlakozót visszaraktam az alalpapra, majd egy félbehajtott papírlapot a burkolat és a csatlakozó köé rakva ráfeszítettem. Az usb zsinórt is kicsit megnyomkodtam, és most tölt, bár usb háttértárként nem ismeri fel a gépem. Nekem így jó lesz még pár hónapig, amíg le nem cserélem.
-
Readdeo
csendes tag
válasz
0xmilan #21144 üzenetére
Nekem éppen lejárt volna 1 év csak nem volt kitöltve a gari lapja így visszadátumozva vittem be
A telefonon egy rosszul flashelt QME rom volt, megvártam hogy lemerüljön az akksi és be se tudjon kapcsolni... Ráadásul a telefont is szétszedtem, és elég rojtosan raktam vissza a matricát a belsején, de így is megcsinálták a Telenornál
-
-
gyuszito
senior tag
válasz
0xmilan #20970 üzenetére
Nekem is gondom volt a gyári töltővel! Vissza vittem Telenor-hoz, szervízbe vitték, és kicserélnék a komplett alaplapot! Azóta semmi gondd, és alig tudom töltőre rakni, annyira szűk a lyuk. (érdekes megfogalmazás, kiröhögtem magam..
) Azóta semmi gondja sincsen, nem indulgat újra, mint eddig.. 10 hónaposan kezdte el a viccet...Ha egy másik töltő meg is oldja a dolgot, szerintem lassan 2 éves telóban nemárt, ha alaplapot cserélnek, márcsak élettartam miatt is.
-
vigyori78
őstag
válasz
0xmilan #20966 üzenetére
99,9% hogy alaplapot cserélnének ebben is.
Persze,hogy ingyen csinálnák hiszen garanciás az ,hogy megéri e azt döntsd el te végül is lesz egy új alaplap a telódba csak sokáig fog tartani a szervíz.
Amúgy néztem van verzió 2 a telefonból abban 800- as proci van a gyári oldalon már az van fent. -
dinin
tag
válasz
0xmilan #20910 üzenetére
Köszi! Te tartod életben a fórumot, úgy látom
Lehet, hogy kivárom míg az AOKP használható lesz, és azt rakom fel.
Bár mindegy is, mert nemsokára meghal a telefon, az usb csatlakozó már megint kikopott.
Az előzőt is emiatt vittem vissza szervizbe, csere után másfél évvel (már garancia sincs) pedig megint megszívat. http://mobilarena.hu/dl/s/wb.gif -
-
szoszo1973
aktív tag
válasz
0xmilan #20590 üzenetére
Én nekem is így rémlik.
Szerintem az lehet, hogy sokan azt hiszik, hogy 1év gari van a telefonra.
A garilevélben az van, hogy 1+1 év a garancia. Ezt általában kimagyarázzák a szolgáltatók, de nekem is szó nélkül javították és túl voltam az egy éven.Telenor OneTouch 2 év garancia!
-
Danesz94
senior tag
válasz
0xmilan #20439 üzenetére
Értem.
Köszi.
De, szerintem nekem ezek nem jók.
Amire kellene az az, hogy ha pl csónakból horgászok akkor megjelölök egy helyet és később oda vissza tudjak menni.
Tehát lenne egy kör vagy egy pont ami az én helyzetem mutatja azt megjelölöm és később vissza tudok menni oda
Így érted, hogy milyen kellene? -
monalala
aktív tag
válasz
0xmilan #20386 üzenetére
Köszi,
Feltettem a legújjabbat és tudni magyar. 2.4.6.1
Az az egyedüli gondom, hogy nem müxik az a funkció, hogy telefonálás közbe elalszik majd ha elveszem a fejemtől magáhoztér a kijelző. (Közelségérzékelő). Nincs erre valami megoldás, akár külső app?
A beállításoknál pedig engedélyezve van. -
-
0xmilan
addikt
válasz
0xmilan #20311 üzenetére
Filip azt írta, hogy már mdpi .png-ket használ az új ROM-ban, ezért gyorsabb meg smoothabb - a settings még nem 100%-osan - , de még nem publikálta. Tegnap én is felraktam, de a Settings hajlamos volt fc-zni, illetve mikor telefonon szedtem le témát, akkor a lockscreenen nem méretezte le mdpi-re, így lelógott a fele, stb.. Kíváncsi vagyok mi lesz ebből, addig is marad a jól bevált 1.9. Szerencsére ezzel sikerült full backupot csinálni.
-
0xmilan
addikt
válasz
0xmilan #20310 üzenetére
Se gulyuk CM7-ére, se a Filip féle MIUI-ra nem sikerült ráhúzni, bár nem csoda, mert még nincs sok tapasztalatom ilyen téren.
Pedig jobb lenne egy ilyen MIUI, ahol már minden .png át van méretezve mdpi-re és nem a telefonnak kell ezzel bajlódnia real-time. Sokat dobna a "smoothságon" és talán az üzemidőn is javítana.
Most megkértem Filipet, hogy nézzen rá. Neki remélhetőleg sikerülni fog. -
prinyo_
csendes tag
válasz
0xmilan #20237 üzenetére
Na eddig eljutottam
Most már csak az a kérdésem, hogy ha felkarom rakni a qltsar féle cmw-t, akkor ugye hangerő+/- power gomb etc... és ha bekapcsolt akkor az install.bat fájl indítása. ez eddig oké is. De! Mindvégig rá legyen dugva az usb, vagy csak a bekacsolás után dugjam rá, mert ez azt csinálja,hogy ha rádugom, akkor bekapcsolja magát. -.-' -
prinyo_
csendes tag
válasz
0xmilan #20204 üzenetére
Na próbálgattam/próbáltuk haverral is rootolni a telót, meg azt a Telenor One Touch Minimal Edition v1.0-et is felakartam tenni és mindent a leírás alapján, de sehogy nem jött össze. az alcatel oldalán fellelhető OTU-val nem tudok semmit csinálni, mert nem látja a telót.. a qualcomm hsusb-t nem ismeri fel. 3 pc-n is próbáltam... valami ötlet? rakjam vissza gyári beállításokra és úgy próbáljam? Nagyon érdekelne qltsar Telenor One Touch Minimal Edition v1.0 cucca, mert leírás alapján és kommentek alapján jó dolog.
Megköszönném, ha előrébb tudnék jutni, mert már kiégek agyilag.
-
josik
aktív tag
válasz
0xmilan #20231 üzenetére
Köszi, megnézem!
BlackmMmDog Ő már 49- es szinten van...És még bírja.
Még egy kérdés: A QME v2.0 rom- ot készülök felrakni. Használja ezt most valaki? Vélemény? Van olyan dolog ami nem működik benne? A rádió nem lényeges...pnauser Igen, igazad van. Megcsinálta az ingyenes!
-
Danesz94
senior tag
-
-
Szokenesz
senior tag
válasz
0xmilan #20162 üzenetére
Igen, ilyen távolságnál ér valamit. Csak éppen ez is ritka eset szerintem, hogy pont erre lenne szükség, 30 cm-ről fényképezni sötétben.. múltkor haveromat próbáltam lefényképezni este, kb 1 méterről. Ott már annyit sem segített, hogy egyáltalán lássak belőle valamit..
Egyébként a Gulyuk által készített CM7 moddal rosszabb minőségű képeket lehet készíteni, mint a QME romokkal vagy csak nekem tűnnek úgy, hogy a mostanában lőtt képek, mintha rosszabbak lennének..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Milyen széket vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- DELL T40 EMC Szerver
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged