- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
BotaN
senior tag
válasz
eladogeppc #6267 üzenetére
Szerintem meg a Quadrant-ot hagyjuk, mert 10-ből 10x más pontot mutat és nem 1-2% eltérésről beszélünk... Ha fejjel lefele tartod a telefont akkor meg 3x pontot ad ki. Kb annyira pontos mint ha valaki magában számolná a köridőket a F1-ben.
-
BotaN
senior tag
válasz
eladogeppc #6249 üzenetére
Gyári magyar nyelv? Az most akkora szám? Őszintén ki az aki nem tud angolul 2011-ben? Ki az aki egy telefont amihez kb minden leírás, program, segédlet, ez-az-amaz angolul van, magyarul használ?
-
0xmilan
addikt
válasz
Nekem nem merül esténként egyetlen százalékot sem...
Egyedül a support miatt váltanék a bladere...
Rá lehet élvezni a kijelzőjére meg hogy milyen sok pixel van, ha ugyanaz a fos msm7227 hajtja mindkettőt... (ez az ot990-nek még elég, a bladenek már kevésbé)
Azt honnan veszed, hogy mindig 600mhz-en fut a proci? hogy bírna így ki egyeseknél 3-4 napot? (nálam 2 nap qrvasok nethasználattal)...
Az, hogy Te kifogtál egy hibás készüléket és nem voltál képes elvinni szervízbe az nem a fórumozók hibája és minden gyártóval előfordul...
Gyere vissza 1-2 hónap múlva, ha addigra nem lesz hivatalos 2.3 vagy kernel és custom romok, akkor igazad volt/van és jobb választás lehet a Blade... (de nem az átlagjúzernek, aki az életében nem fog romot cserélni, stb.. )..jaés kbúék mindenkinek...
-
Szabiq
tag
válasz
butuska fiú
Ha nem ezt a készüléket használod,mit keresel itt?
Pláne,ha csak fikázol és nem építesz.
Tessék átfáradni a készüléked fórumába!Szép napot!
-
Bagira01
veterán
válasz
eladogeppc #6245 üzenetére
Amikor ezt vettem a blade 14k-val volt ennél drágább, azt hiszem az nem kevés pénzt, a tudásbeli különbséghez képest
-
tpeti78
senior tag
válasz
eladogeppc #6245 üzenetére
Khm... Négy hónapig egy pengét nyúztam, azért ne ájuljunk el attól sem...
Ott is vannak ugyanolyan f@sz hibák, maximum nem ugyanezek.
Ami abszolút mellette szól, az a hazai mesterek supportja, esetleg a kijelző. Gyári rendszerrel még mindig jobb és stabilabb az Alcatel, a hibák ellenére is. SZVSZ!
-
válasz
eladogeppc #5875 üzenetére
Megvásárlás után 2 nappal tettem fel a GO-t
-
0xmilan
addikt
válasz
eladogeppc #5934 üzenetére
Facebookon belül hol? mert vagy 5 oldalt dob ki ot990-re. De még ha hivatalos forrásból is jönne az info, akkor se venném már túl komolyan. December elejére is ígérték már és nem jött...
2.3-al kellett volna kiadni, és akkor most nem ez lenne...
apropo ha már FB... nem kéne egy külön oldal csak magyar tulajoknak? hátha nem ismeri vki ezt a fórumot...
azt meg nem értem miért kell az alcatelnek meg a telenornak is telebszni a romot a hülyeségeikkel. értem én, hogy brandelt cucc meg minden, de, ha nem azon dolgoznának, hogy "egyedi" legyen (nem elég, hogy ott az ocsmány logója minden hátlapon) , akkor már rég egy alap 2.3 csücsülhetne minden ot990-en. -
Lasy
veterán
válasz
eladogeppc #5809 üzenetére
idéznék neked a használati útmutatóból csak azért, hogy képben légy és ezzel le is zárnám a vitát részemről...
Részleges töltés esetén a töltésjelző téves adatot mutathat. A pontos töltöttségi
szint kijelzéséhez várjon legalább 20 percet a töltő eltávolítása után.Remélem érted a lényeget.
146.oldalon találod meg ha nem hiszel nekem... -
BRIKLY
veterán
válasz
eladogeppc #5816 üzenetére
van értelme v53B-ről frissíteni?
-
0xmilan
addikt
válasz
eladogeppc #5809 üzenetére
Az meg se fordult a fejedben, hogy szervízbe vidd? Ha 50edszerre se sikerült megoldani és hardveres a hiba, akkor itt a fórumon nem lehet rajta segíteni. Legutolsó tippem, hogy törölj minden gyári appot, rakd 2G-re, tilts le minden adatkapcsolatot, ne rakj fel semmilyen task killert, se CPU szabályzót, egyszer öld meg az összes futó appot, meg estére rakd repülő üzemmódba. Ha így nem bír (min.) 2 napot 0 használattal, akkor szerintem cseréltesd ki..
-
steveboy86
tag
válasz
eladogeppc #5796 üzenetére
Ez a probléma,hogy egyszer csak fogja magát a teló és lemerül pár óra alatt akár 50%-ot, semmi használat mellett, elég zavaró. Ez egy okostelefon, de azért annyi elvárható lenne, hogy egy napot legalább kibírjon... legalábbis szerintem.
Nálam is most jött elő, pedig hetek óta használom és eddig két napot vígan elment, sok használat mellett meg 1 napot. Szerintem így korrekt lenne a dolog, én nem várok el 5-6 napot. Viszont az,hogy este 60%-on van, reggelre meg kikapcsol, azért egy kicsit durva.
Így elég megbízhatatlan a készülék, főleg ha napközben nincs otthon az ember és nem tudja töltőre dugni. Elhiszem,hogy néhány embernek tökéletesen működik, de sajnos azt veszem észre,hogy inkább több embernek van problémája vele...
Remélem tényleg foglalkoznak ezzel az akksi problémával és előbb-utóbb lesz valami normális megoldás és nem az embereknek kell itt vacakolni cpu beállítással, meg autokillel...
Lehet,hogy 25 ezerbe kerül, de azért vannak alap dolgok még így is, amit hoznia kéne még egy ilyen készüléknek is... -
istvan47
senior tag
válasz
eladogeppc #5796 üzenetére
egyet értek veled!
-
Lasy
veterán
válasz
eladogeppc #5794 üzenetére
Minek dugdosod vissza feleslegesen?
Ezzel csak azt éred el, hogy megölöd az akkut.
De te tudod. -
Lasy
veterán
válasz
eladogeppc #5792 üzenetére
hülyeség. nincsen ennek akku problémája.
-
0xmilan
addikt
válasz
eladogeppc #5705 üzenetére
Itt a lista, nem teljes, de az ez utáni hsz.ekben még néhány törölhető app meg van említve..
-
0xmilan
addikt
válasz
eladogeppc #5699 üzenetére
... custpack/app. Írtam korábban, egy hosszú listát az olyan appokról, amiknek a hiánya semmi kárt nem tehet a telefonban.. Ha gondolod keresd meg, elég régen írtam, de PC-n meg van könyvjelzőbe, majd belinkelem, ha kell.
-
Lasy
veterán
válasz
eladogeppc #5696 üzenetére
system/app
-
istvan47
senior tag
válasz
eladogeppc #5691 üzenetére
Én amiket nem használtam mindet kitöröltem?de ezt mindenki döntse el maga mit használ és mit nem!
Root explorel-el lehet törölni DE VIGYÁZAT mindent lehet vele törölni akár rendszert is!
csak ovatosan -
Tomi0703
addikt
válasz
eladogeppc #5527 üzenetére
vegulis a telo csak 22 volt mert fel lett toltve 5000-rel es igy olcsobb volt a telo
-
biowizards
tag
válasz
eladogeppc #5527 üzenetére
20-K-ért oda sem adnám.Akkor inkább eltenném a fiók mélyére és porosodjon ott.
-
adorjant
őstag
válasz
eladogeppc #5477 üzenetére
Egyszerűen meg kell várni,amíg nem "Feltöltve" felirat fogad...
Nekem bevált -
0xmilan
addikt
válasz
eladogeppc #5477 üzenetére
Setcpu-nál nem a 125mhz a legkisebb? minek 250-re rakni a min. órajelet?? Taskkillereket se kéne használni, végképp nem úgy, hogy 5percenkent kilőjön mindent, rendszerappokat beleértve.
Nekem 2 napig bírja úgy, hogy elég gyakran netezek min. fényerőn játék nélkül, nem használok semmilyen cpu szabályzót, és go launcher beépített taskkillereben neha kinyirom a futó appokat, de rendszerappokat soha! mert azok egyből ujraindulnak (a legtöbbet meg amugy is töröltem).
Ha szűz rom nem birja 2 napig (fölös gyári appokat azert ki lehet törölni h ne fussanak) ,akkor az erősen szervizgyanus. -
Lasy
veterán
válasz
eladogeppc #5391 üzenetére
A szoftveres progi írja.
-
Lasy
veterán
válasz
eladogeppc #5383 üzenetére
Én javítottam nekik a multkor a pányvázást, de magasról @ nak rád. mit látok most a wifi tethering-nél szépen le lett fordítva pányvázás-nak.
Gratulálok hozzá... -
Bagira01
veterán
válasz
eladogeppc #5333 üzenetére
Hasznaltan hàlózatfüggöként kb 16-18k- t ér ez a telefon.
-
eladogeppc
veterán
válasz
eladogeppc #5332 üzenetére
Kék színű 20-22k ?
-
zolion01
tag
válasz
eladogeppc #5327 üzenetére
Szia!
Garancia? Szín? Ár? -
0xmilan
addikt
válasz
eladogeppc #5293 üzenetére
Hi! Szerintem törölj minden gyári appot, ami a háttérben futhat, meg néha zárd be a futó appokat a rendszeralkalmazasok kivételével.(én erre a go launcher beépített taskkillerét használom. ) Ha így is marad az extrém merülés, akkor szerviz, vagy nemtudom, de nekem 2napot simán kibír. Este egyetlen %ot sem merül, mert mindig repülő üzemmódba rakom.
-
Dyrg
aktív tag
válasz
eladogeppc #5000 üzenetére
Azzal a ki be dugosgatással csak óvatosan. Ilyen ki-be közben mindig kiveszed az akksit és vársz egy percet ugye? Mert anélkül nem sokat ér... (ne aggódj nekem már több mint egy hónapja megvan és a töltés 95% fölé még egyszer sem ment... pedig próbálkoztam már mindennel!)
milangfx: most akkor stock romod van? Szerintem dobjál rá egy frissítést míg ilyen üres a telód! :-)
dandroid95: Nyugodtan vegye meg! A telóval nincs baj, csak jót kell kifogni
Az akksival szenvedünk egy páran, de nem jellemző ez a probléma, már kérdeztem a boltba is, hogy szokták-é visszahozogatni akksi probléma miatt, és a srác azt mondta, hogy eddig egyszer sem hozták ilyen baj miatt (győri központ). 2 napot szinte elmegy (mint más Androidos teló 1300mha-el...) Amúgy is naponta érdemes tölteni. Lassan reméljük meglesz a 2.3 is!
-
korcsi
veterán
válasz
eladogeppc #5000 üzenetére
Ezt én is most tapasztaltam, néhányszor ezt eljátszottam, majd kalibráltam az aksit.
-
handrash
őstag
válasz
eladogeppc #4779 üzenetére
Lemerítést hogyan csináltad?
-
jopont
senior tag
válasz
eladogeppc #4779 üzenetére
Így van, az elején valahol ezt én is írtam, plusz még egy kis trükköt. Hogy feltöltéskor kikapcsolod. Mikor azt jelzi, hogy feltöltött, akkor akku ki-be és megint tölt egy kicsit, majd megint ki-be akku és még mindíg tölt egy kicsit. És utána törlöd az említett fájlt. Nekem 2-3 napokat elmegy ezután
-
0xmilan
addikt
válasz
eladogeppc #4691 üzenetére
Nekem stock rom van fent.
Modell-nél is ALCATEL One Touch 990 van és nem Telenor OneTouch, meg bootanimáció is alcateles és nem forog kék propeller.
Akkor raktam ezt fel, mikor meghalt upgrade közben/után meg most is mikor Roland backupja nem tetszett neki. itt van a stock rom résznél..és így kell felrakni
Illetve nyilván úgy nem "Stock ROM".... szóval erősen valószínű, hogy nem eredeti, mert nincs aláírva(mert recovery visszadobja), de így hívák, meg itt is így terjedt el... -
0xmilan
addikt
válasz
eladogeppc #4688 üzenetére
Jah..de ha nagyon okosak, akkor tudják ,hogy a hivatalos upgrade progi az telenoros szoft-ot rak fel. (legalábbis ezt írták itt sokan). Szóval olyat, hogy alcateles boot anim. van, stb.. azt csak recovery-ből lehet felrakni, amihez meg rootolni kell a telót, szóval ebben már van egy kis "hack".
-
biowizards
tag
válasz
eladogeppc #4688 üzenetére
Na.Erről beszéltem én is.A Stock Rom az az Alcatel hivatalos Rom-ja csak itthon a Telenor belepiszkált kicsit
Köszönet érte Telenor -
mjocika
aktív tag
válasz
eladogeppc #4650 üzenetére
Hát igen ez így igaz
-
biowizards
tag
válasz
eladogeppc #4656 üzenetére
En marha meg ma masodszor teszem ujra a gepet mert at hittem az op rendszerem szar:-DLatom akkor nem csak nalam all fent az adott problema,hogy fel ora alatt kemeny 4 fajl jott le.Mekkora okor vagyok,hogy itt telepitgetek op rendszer hibara gyanakodva:-D
-
mjocika
aktív tag
válasz
eladogeppc #4254 üzenetére
Tényleg volt ilyen effektus nálam is, de ROM csere után eltűnt.
Hogy miért, azt nem tudom, de már semmin sem csodálkozom ennél az OT990-nélEgyébként 2 órát járattam CPU Controll nélkül a telcsit s végig 600mhz-en zümmögött
Tehát jogos a lagfix. De nem tudom még mindig, hogy mért csinálták, mert a gyári Launcher sem akadt min-ra állított órajelnél sem. Passzolom az egészet -
mjocika
aktív tag
válasz
eladogeppc #4147 üzenetére
No most néztem egy gyors CPU képet a telómról: [link]
Ez alapján is úgy látszik, hogy minden ok.Mivel lehetne egy ennél komplettebb CPU tesztet legyúrni? Ha adsz hozzá cuccot, akkor megcsinálom.
-
mjocika
aktív tag
válasz
eladogeppc #4145 üzenetére
S a frissítés után változott valamit az aksi üzemideje?
Mert szerintem a szoftveres hiba lehetősége sincs kizárva. Az a baj, hogy én mióta megvettem a telót ondemand módban futattam a procit. Illetve akkor néztem én is a procit, de rendesen szabályozott, csak a finomítás miatt kapcsoltam át.S itt valójában több olyan embernek kéne kielemezni a telója procijának viselkedését, akinél abnormális az aksiidő.
-
mjocika
aktív tag
válasz
eladogeppc #4143 üzenetére
Most nézegetem én is a dolgot, ugye egy valami nem fér a fejembe, te frissítettél már az Alcateles Upgrade-n keresztül?
-
mjocika
aktív tag
válasz
eladogeppc #4141 üzenetére
Fátylat rá
De most akkor mond meg nekem őszintén, mi is a helyzet azzal a procival
Mit sikerült kiderítened, illetve átállítanod?
-
mjocika
aktív tag
válasz
eladogeppc #4139 üzenetére
Küldtem PM-et a témával kapcsolatosan, s a részemről befejezettnek tekintem a dolgot!
Úgy látszik, hogy kölcsönösen félreértettük egymást, s ezért elnézésedet is kérem! -
mjocika
aktív tag
válasz
eladogeppc #4079 üzenetére
Ott a pont. Most megnéztem a procit s mit látnak szemeim: a gyári beállítás: performance.
Azaz, mindig a legnagyobb (max) érték lesz beállítva, kvázi mindig 600mhz az órajel s bizony zabálja az aksit.
Át kellene állítani, a lehetséges módok:
governors: egyszerűen szólva ezek olyan "programok", amelyek minden másodpercben kiválasztják és beállítják a megfelelő frekvenciát.
- powersave: mindig a legkisebb (min) érték lesz beállítva
-performance: mindig a legnagyobb (max) érték lesz beállítva
- ondemand: megemeli a frekvenciát a következő fokozatra, ha a CPU dolgozik és csökkenti egy fokozattal, ha a CPU nem (nagyon) dolgozik
- conservative: hasonló az "ondemand"-hoz, de lassabban vált a fokozatok között
- interactive: hasonló az "ondemand"-hoz, de gyorsabban vált a fokozatok között
- userspace: nem csinál semmit -
0xmilan
addikt
válasz
eladogeppc #4079 üzenetére
Nekem mindig 600on van, hacsak a max. csúszkát nem tolom balra, mert, akkor aszerint csökken. Érdemes egy olyan profilt beállítani, ami leveszi a max. órajelet, ha ki van kapcsolva a kijelző, így lehet akksival spórolni. (rootkellhozzá)
-
0xmilan
addikt
válasz
eladogeppc #4053 üzenetére
Setcpu-ban nem is fogsz latni semmi valtozast, amig nem rootolod...
Proci orajelet csak root joggal tudod allitgatni. ondemand egy mód setcpuban... de elotte rootolni kene (gari nem veszik el..sztem, van unroot is) -
mjocika
aktív tag
válasz
eladogeppc #4050 üzenetére
Sikerült a frissítés és a root? Nálam rendesen megy a proci, a futása pedig ondemand-ra van állítva.
-
mjocika
aktív tag
válasz
eladogeppc #4046 üzenetére
nélzd meg, hogy az upgrade progi downloaded mappájának mérete véltozik-e, ha jól emlékszem, akkor lesz jó, ha beleír vagy 670 mega anyagot. Ha nem változik pár perc alatt a mérete, akkor nem frissít, s le lehet húzni, Én személy szerint vagy 3-4X újra kellett indítanom a frissítőt, de kutya baja nem lett, mert még nem írt a telóra adatot. Aki viszont akkor húzta le, amikor már írta a telót a frissítő, nos őt meglepetés érte.
-
mjocika
aktív tag
válasz
eladogeppc #4043 üzenetére
Örülök neki, hogy elindult. Normális dolog, de nem árt kikapcsolni a szgép védelmi rendszerét, mert engem 3X le...-ott, szóval az
A Comodo Internet Security, mivel sandboxba rakta. De másnál pld. az Avast csinálta ezt. amúgy kb. 1 óra alatt van meg a frissítés.
-
mjocika
aktív tag
válasz
eladogeppc #4040 üzenetére
Restart megvolt a számítógéppel? Ha csatizod a telót akkor is óbégat?
-
korcsi
veterán
válasz
eladogeppc #4036 üzenetére
Nekem csak egy driver ment fel, de az elég volt a rootoláshoz. Honnan szedted a drivereket?
-
mjocika
aktív tag
válasz
eladogeppc #4036 üzenetére
Próbáld meg ennek a Win64 mappának a tartalmát: [link] bemásolni a c:/windows/system32-be, nyugodtan írasd felül ha kéri.
Ja s utána restart a PC-vel.
-
válasz
eladogeppc #3737 üzenetére
Legfelül a CPU fül.
A %-os adatok mutatják, melyik program, ami sokat pörgeti a CPU-t.
A Watchdog-ban van egy olyan is, ahol ki tudod pipálni a realtime-t.
Ez azt mutatja, hogy mi mennyit zabál jelen pillanatban. -
Dyrg
aktív tag
válasz
eladogeppc #3496 üzenetére
Szia eladogeppc!
Figyi, az a helyzet, hogy sok embernél (pl. nekem is) úgy megy a teló, hogy 50% alatt rohamosan, szinte használat nélkül 2-3 óra alatt lemerül. Lehet, hogy ez nem mindenkinél van így, de nálam is ez a helyzet. Ez már a harmadik rendszer, de ugyan ezt csinálja, csináltam battery kalibrációt ugyan ez. Sőt nekem azt is csinálja, hogy 95%-nál nem tölti feljebb, ha lehúzom töltésről akkor már kiírja hogy 100%. Szóval én kicsit csalódtam az akku részében, és azt is el tudom képzelni, hogy ez kb olyan hiba mint a pixelhiba, valakinek van, valakinél nincs. Ebbe bele kell törődni.
Standby üzemmód amúgy nincs, olyat ne keress, az Android egy olyan csodalény, hogy ha elindítasz egy progit akkor az utána is menni fog, ezeket kilőheted, spórolhatsz még energiát 2G-s használattal, és SetCPU-val csökkentheted 600Mhz-ről 122Mhz-re ha nem használod a telót. Ezen kívül nagyon jó az energiafogy. ellenőrz. Widget amivel mindent ki kell lőni: Wifi, Kékfog, Gps, Szinkronizáció, és akkor esélyed van, hogy 2 napig viszi az akksi, ha este kikapcsolod. Ez egy más világ, ezt minden este kell tölteni, mert cserben hagy, ez már nem mobiltelefon, hanem egy kis számítógép, ezt sajnos sokan nem akarják felfogni....Danesz! A klikk lemondása
rohadtul nem ez a fórum! Menj be a telenorba azt mondasd le!
A jack csati mivel ellenállás érzékelős (már ezt is hányszor írtam le... tényleg kéne már egy rohadt összeszedés, már én is sokat gondoltam rá, az 1. hozzászólás szart se ér már,,,) szóval csak úgy érzékeli, ha jack elosztóval bedugsz egy fülest is a másikba meg a hangszórót, nincs erre app, amivel át lehetne váltani.... -
biowizards
tag
válasz
eladogeppc #3495 üzenetére
Én reggel vettem le a töltőröl a telefont.Egész nap nyomkodtam. Használtam:gps,wi-fi,2xhívtam kb10 perc és 1x hívtak kb30mp.Nézegettem,felfedeztem dolgokat rajta.Most 80%-os az akkum.Én azt javaslom,hogy vidd vissza és cseréljék ki.Valószínűleg valami gyártási hibás darab.
Ja!!Egyfolytában van adatforgalmam,mert 3 hóig ingyé van a Klikk szolgáltatás.Szóval frissíti 30 percenként az időjárást meg csekkolja a mailt -
válasz
eladogeppc #3493 üzenetére
Valami zűrös app lehet fent.
Watchdog app-pal le tudod csekkolni.
Ez lenneMűködés közben, van valós idejű rendszer figyelő benne.
Megmutatja, mi mennyit eszik. -
istvan47
senior tag
válasz
eladogeppc #3482 üzenetére
Bocs hogy segiteni akarnak neked az ''''' értetlen emberek''''
de akkor van más megoldás Szerviz
-
válasz
Nincs adat forgalma?
Háttérben esetleg folyamatosan túl sokat frissít? -
eladogeppc
veterán
válasz
Battery Calibrationhoz Root jog kell ????? Nem ???
-
dltpwnz
aktív tag
válasz
eladogeppc #3477 üzenetére
Ajánlom a battery calibration-t.
-
korcsi
veterán
válasz
eladogeppc #3431 üzenetére
Ha sokat nyomkodod a kijelző is meríti erősen.
-
nonolada1
senior tag
válasz
eladogeppc #3325 üzenetére
Hiszem,ha tapasztalhatom végre
-
nonolada1
senior tag
válasz
eladogeppc #3323 üzenetére
Mindenesetre az egy hatalmas előrelépés lenne,ha végre normális akksik lennének,amik a kis tömegük és méretük ellenére jó nagy kapacitással rendelkeznek.Szép álom.
-
dltpwnz
aktív tag
válasz
eladogeppc #3318 üzenetére
Még probáld meg azt ha rootolva van a teló hogy felteszed a Setcpu-t és beállítod rajta hogy ondemand on menyjen és mikor nem használod a telót letolja a CPU freq.-t azt nem zabálja az akksit...
-
dltpwnz
aktív tag
válasz
eladogeppc #3316 üzenetére
Szerintem ne használj auto kilövést mivel sok program fut a háttérben ami nem is esznek semmit ,ez szépen kilövi ami ugye fogyaszt +azok ujra indulnak maguktol azis +fogyasztás.Mondjuk én az ilyen progikat kigyomláltam mint pl ideas meg ilyen szarságok mert semmire nemjó..
-
Petyka3
aktív tag
válasz
eladogeppc #3314 üzenetére
Mint minden másnál az életben, itt is igaz, h ennyiért, ennyit kapsz. Lehet autót venni 3 milláért, meg 30 milláért is, pedig mindkettőnek négy kereke van...
-
orimilan
tag
válasz
eladogeppc #3301 üzenetére
de a galaxy s -en érezehető hogy fém is van benne
-
orimilan
tag
válasz
eladogeppc #3301 üzenetére
siettem az csak egy kis részét olvastam el aztán belinkeltem
-
nonolada1
senior tag
válasz
eladogeppc #3296 üzenetére
Attól,függ egy procinál,hogy mire elég szerintem,hogy mennyire van optimalizálva a vas.Egy autóba is kellhet egy baromi erős motor,mert mondjuk nehéz a vas és mozgatni kell.Itt is,ha tele van pakolva mindenféle teljesítményigényes progival,akkor persze,hogy akadni fog.A drága vasak szépek és jók és azért van bennük komoly hardver,hogy vigye a teljesírtményéhes appokat is,pl mozgó hátterek,mert durva játékok és a többi....
-
nonolada1
senior tag
válasz
eladogeppc #3291 üzenetére
Én is 15-ért vettem számlásan és 900-ért adtak egy simkártyát még mellé.Jó ár volt,nagyon is jó ár,pár éve elképzelhetetlen volt,hogy ennyi pénzért okoskészüléked legyen.
-
matepalfi
aktív tag
válasz
eladogeppc #3277 üzenetére
akkor te mit mondanál, nekem mindkettő a samsung, meg az alcatel is tetszik, de nem tudok dönteni. kb ugyanolyan árban is tudnám megvenni.
-
Danesz94
senior tag
válasz
eladogeppc #3239 üzenetére
nem, miért kellet volna?
-
Danesz94
senior tag
válasz
eladogeppc #3237 üzenetére
megy bizony
nagyon pöppecülakadás nélkül
-
Lordus
senior tag
válasz
eladogeppc #3201 üzenetére
én azt nem értem, hogy a turbo sim használata véleményed szerint csalás, de ha a telefon szoftverét alakítod át, majd vissza, akkor az nem
azért remélem érzed, hogy kissé ellentmondásba kerültél saját magaddal. mindegy, ez a fórum tényleg nem erről szól. -
loosht
senior tag
válasz
eladogeppc #3218 üzenetére
Teljesen legális a cucc, nincs benne semmi sumákolás! A politika meg végképp nem erre a fórumra tartozik!
-
Petyka3
aktív tag
válasz
Azért azt ugye te sem gondolod komolyan, hogy a telenor ráfizet, csak, hogy neked olcsóbban adja? Inkább én azt utálom, hogy képesek bizonyos telefonokért százereket elkérni. Na ez a gusztustalan kategória. Kaszálnak ezek rendesen, nem kell a szolgáltatókat félteni. Inkább amiatt kellene, pipásnak lenned, hogy az emberek szabályosan éhbérért melóznak, és azon kell gondolkodniuk, h egy húszezres telefont megengedhetnek-e maguknak.
-
dltpwnz
aktív tag
válasz
eladogeppc #3225 üzenetére
Nem félteném én a helyedben a telenor...
-
istvan47
senior tag
válasz
eladogeppc #3223 üzenetére
ez nem reklám !
-
istvan47
senior tag
válasz
eladogeppc #3221 üzenetére
Teljesen igazad van !
De ennek mi köze a turbó sim-hez???azt szeretném tudni ez kit károsít és hogyan?
Te tisztában vagy vele mi az a turbó sim -
dltpwnz
aktív tag
válasz
Azért tart itt ez az ország mert mindenhol a lehúzás megy
Nem azért mert te turbosimet használsz
DDDDDDDDDD
-
dltpwnz
aktív tag
válasz
erre csak ennyit tudok mondani : XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
istvan47
senior tag
válasz
eladogeppc #3216 üzenetére
Szia!
Ha más szolgáltató kártyáját szeretnéd használni!
-
válasz
eladogeppc #3196 üzenetére
Watchdog app esetleg.
Megmutatja, mi eszi a rendszert. -
istvan47
senior tag
válasz
eladogeppc #3201 üzenetére
Mihez is???
-
istvan47
senior tag
válasz
eladogeppc #3196 üzenetére
akkor passz!
cache cleaner NG programot- még meg próbálhatod!
-
istvan47
senior tag
válasz
eladogeppc #3192 üzenetére
A wifi ki van kapcsolva???
mert ha igen akkor valami más alkalmazás futhat a háttérben! -
Danesz94
senior tag
válasz
eladogeppc #3186 üzenetére
Task killer a megoldás.
Tudod az a baj, hogy ha megnyitsz egy progit és kilépsz azt valójában nem zárod be, hanem háttérben még megy, na és erre való a task killer.
Konkrétan ezzel ki tudod lőni az appokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest