- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
biowizards
tag
Üdv.
Mizujs 2.3 ügyben?Látom nagyon várjátok már
Mióta váltottam pengére a taccsról azóta én használom a 2.3-at.Ami a pengén megy az elfog menni a taccson is.Megnyugodhat mindenki
Van hasonlítási alapomMilangfx:Ha a pengénél megtudták oldani a 800x480-as videó felvételt 3.2-es kamerával akkor sztem a taccsnál is meglehet oldani a 720p-s felvételt a media_profiles_xml szerkesztésével.Nem?
Vagy a taccsnál nincs ez a fájl?
-
biowizards
tag
Így jártam én is.Csak én nem vodásan hanem Telenoros kártyával.
A Telenortól már hálózati frissítést is küldtek a telóra akkor sem ment a mobilnetem.
Lehet,hogy van egy gyenge pontja a tacsnak??
Azt ne kérdezd,hogy mi lett vele,mert időközben eladtam és nem tudom,hogy az új gazdája elvitte-e javíttatni vagy sem a készüléket. -
biowizards
tag
válasz
szoszo1973 #7294 üzenetére
Természetesen hardveresen semmi gond a készülékkel!!Nem is csodálom,hogy a barátod majdnem elsírta magát,hiszen majdnem a duplája a taccsnak és majdhogynem kevesebbet tud
(#7290) milangfx:
Igazad van,nincs közel egy éve.A teszt jelent meg 8 hónapja és már akkor azt ígérték,hogy a boltok polcaira már 2.3-al jön ki
Nem fikázni akarom a telót,nehogy félreértés legyen belőle.
-
biowizards
tag
válasz
szoszo1973 #7285 üzenetére
Én sem értem.Én kicsit több támogatást vártam volna egy olyan cégtől amelyik rendelkezik telekommunikációs múlttal mobilok terén is.
Nagyot csalódtam,na nem a készülékben hanem a termék támogatásban.Magával a készülékkel rendben van minden.Korrekt kis teló,jó áron szuper minőséggel!!!
Közel egy év alatt azért jöhetett volna már a 2.3 vagy éppen a kernel forráskódja.
Mind egy én már váltottam és remélem,hogy nem bánom meg.Talán egyszer,ha megfelelő lesz a termék támogatás Alcatel-éknél,akkor visszatérek,de addig nem. -
biowizards
tag
válasz
szoszo1973 #7283 üzenetére
Jó reggelt!
Én csak jót tudok mondani a Stock Rom-ról.Viszont ugyanazt nem tudom elmondani egyik Telenoros Upgrade-ről sem.Nekem csak problémám volt vele amikor frissítettem az Upgrade-el.
Csökkent az akku időm,eldobálta a hálózatot,akadozott és egyszer volt,hogy újra is indult magától. -
biowizards
tag
válasz
Danesz94 #7253 üzenetére
Igen ez az.[Innen leszedheted]
Igen fel lehet tolni RecoverybőlKielégítő volt???
-
biowizards
tag
válasz
tpeti78 #7252 üzenetére
Az az érdekes,hogy miután az sms jött,onnantól kezdve nem tud csatlakozni a mobilnetre.
Ez már x akta
Bevittem a Telenor pontba a csávó állítgatta az APN-t de semmi.Küdtek hálózati frissítést is a központból,de változatlan a helyzet.
Mindegy már eladtam a telót.Talán a másikkal(ZTE Blade)jobban járok.Ha nem akkor maradok a hagyományos telónál és nem kell droid többet.Majd 40 évesen nincs kedvem szórakozni,szarakodni a telókkal. -
biowizards
tag
Üdv.
Nos én azt hiszem,hogy megválok eme készüléktől.Van még egy hónap Klikk ingyé,erre 16.-án hajnalban jön az sms,hogy Klikk szolgáltatásodat töröltük
A poén az,hogy azóta az istenért sem megy fel mobil netre,nem is indítja el a mobilnetet(wi-fi az megy ha bekapcsolom) pedig már volt FR és most toltam fel a Stock ROM-ot.
Beszéltem a Telenor központtal és azt mondta a hölgyike,hogy kapcsoljam ki 15 percre küld egy hálózat frissítést.Ha ez sem oldja meg a problémát akkor szervíz
Hát úgy látom szerviz lesz belőle és utána váltok.
A főpoén az az egészbe,hogy kiderült: Február 4.-ig van Klikk szolgáltatásom,de nem tudom kihasználni,mert mire visszajönne a szervizből addigra lejár -
biowizards
tag
-
biowizards
tag
Jó,hogy ekkora a support a telefonhoz.Amint tehetem elcserélem,még akkor is ha kicsivel kisebb kijelzôvel,memóriával rendelkezô "márkásabb"több,jobb supportal rendelkezô telót kapok érte.
Köszönjük Alcatel&Telenor ezt a szuper nagy supportot.
-
biowizards
tag
Lehet függetleníteni ezt a droidost?Ha igen és van akinek független akkor az kipróbálhatná,hogy neki felteszi-e a 2.3-at.
Szvsz 1hónap múlva már mi is pakolhatjuk rá.Hiszen az Oroszok már a spájzban vannak -
biowizards
tag
Így jártam már én is,de én akkor éppen Upgradelni akartam és azt írta ki,hogy nem tudja olvasni a telót.
Lehúztam és mondom hagyom a fenébe,majd később megpróbálom.Igen ám!!Mikor indítani akartam a telót akkor az csak egy rövidet rezzent és ennyi.Se kép,se hangÉn azt csináltam,hogy vagy 5-10alkalommal kivettem az akksit.A végén kivettem vagy 2-5 percre,majd visszatettem és nekem elindult.
Próbáld meg kivenni az akkut pár percre,hátha segít neked is. -
biowizards
tag
válasz
///Krisz\\\ #6493 üzenetére
Én ma reggel frissítettem,de nekem semmi hibát nem írt.Én csak annyit vettem észre,hogy néha beakad egy kicsit a telo.
-
biowizards
tag
Forrás:xda-developers.
Updated firmware to 2.3.4 using One Touch Upgrade Q 1.8.3. Few warnings: no root yet, no market integrated, people who tried to flash back to 2.2 bricked their phones...
Valami csak lesz ebből előbb-utóbb.
Kicsit tökéletesítik és majd egyszer elérhető lesz a Telenornál is.Vagy nemViszont Stock ROM-ot csak csinálnak akkor már a 2.3-ból
-
biowizards
tag
Én is így jártam tegnap előtt este.35%-nál kiírta,hogy nem tudja olvasni a telefont.Ezt eljátszotta vagy 10x egymás után és persze akksi ki/be,mert különben nem indul.
Nekem a 10.próba után és az akksi kivétele majd visszahelyezése után alig akart elindulni.
Egy picit rezzent(gyengén)és aztán semmi.Még vagy 5x ki és be kellet tegyem az akksit mire észhez tért és elkezdett bootolni.
Én azt mondom,hogy basszák meg az upgrad-jüket.Majd ha kijön valaha a 2.3 akkor frissítek arra.
Ja igen.Már frissítettem én is B-s ről Q-s ra és nekem azóta állandóan eldobáljaa hálózatot rendszertelen időközönként.Van,hogy napjában 2x is és van,hogy 1 hétig megy tökéletesen minden hálózat eldobás nélkül. -
-
biowizards
tag
válasz
istvan47 #6386 üzenetére
Én tegnap este akartam frissíteni.Nekem pl nem is tudott olvasni a telórol,pedig már frissítettem Q-s szoftra és azóta semmi változás a pc-men,mégsem tudott olvasni a telorol.Azért ez már vicc,hogy 144x kell cstizni a pc-re mire 1x felismeri és akkor sem tuti,hogy nem bassza el a telódat és csinál téglát belõle.Nekem tegnap majdnem az lett belõle,pedig még olvasni sem tudott a telórol azt írta ki.Ennek ellenére 5x kellet kivenni az akksit mire hajlandó volt be bootolni.
Lehet megbántam,hogy ezt vettem.
Valaki ad érte egy pengét cserébe?? -
biowizards
tag
válasz
handrash #6375 üzenetére
Már elkezdtem vagy egy hónapja cserére hirdetni,de csak kiváncsiságból.Nagyon úgy tûnik nekem,hogy komolyan kell gondolnom megválok tôle.
Szerintem az életbe nem lesz hozzá gyári 2.3,max csak sufniban kotyvasztott rom,ami meg telelesz bugal.Ha kiadják valaha is a kernel forráskodját. -
biowizards
tag
Üdv.
2.3-ról lehet tudni valamit?Esetleg a kernel forráskód kiadásáról? -
biowizards
tag
Azért érdekes ez a telo.Nekem pl elmegy simán 2 napot úgy,hogy naponta kb 2 órát!! netezek mobil nettel.Nem használok semmilyen cpu progit.
Sztem van olyan ami sajnos selejtre sikerült.Ez az átka a tömeg termelésnek.Nem a minőségre hajtanak,hanem a mennyiségre.
Én tökéletesen elégedett vagyok az enyémmel már majdnem 2 hónapja megvan.BUÉK!!
-
biowizards
tag
válasz
jakovlev #5985 üzenetére
Szia.Kellemes karit neked.Én csak jót tudok mondani a One Touch-ról.Ha rám hallgatsz ár/érték arányban akkor ezt választod.Nekem semmi gondom a telóval,persze volt aki kifogta,de neki ki is cserélték.
Én ha nem netezek vele napi szinten és nem tapizom,akkor nekem akár 3-4 napot is elmegy.
Jó kis gép ez és nem utolsó sorban olcsó is.Na és a kijelző mérete sem elhanyagolható.Persze felbontásban nem a legjobb,de sok minden kárpótol érte. -
biowizards
tag
Kedves fórumtársak.
Mindenkinek,békés,boldog és szeretettel teli karácsonyi ünnepeket kívánok. -
biowizards
tag
válasz
biowizards #5668 üzenetére
Probléma megoldva
Köszönöm a segítséget. -
biowizards
tag
Üdv.
Modemként lehet ezt a telot használni?Ha igen,hogyan?Köszönöm a válaszokat.
-
biowizards
tag
válasz
eladogeppc #5527 üzenetére
20-K-ért oda sem adnám.Akkor inkább eltenném a fiók mélyére és porosodjon ott.
-
biowizards
tag
Üdv.
Off: Nem tud valaki egy Yamada dvr 8000-hez távirányítot?Az sem gond ha kölcsönbe lenne csak addig amig az én univerzálisom betanulna róla.Sajna a táv nélkül nem tudom használni felvételre,ahhoz bekéne tudni lépni a menüjébe amit az univerzálissal nem tudok.
On: Már többször kérdeztem,de senki nem válaszolt.A Q-s verziónál másnak is előfordul,hogy eldobja a hálózatot és csak a reboot segít? -
biowizards
tag
Üdv.
Aki frissített már R-es szoftverre attól kérdezném.Érdemes frissíteni?Nekem most a Q-s verzió van fent,de mióta ez van azóta vagy 2-3 naponta magától eldobja a hálózatot és csak az újra indítás segít.
Köszönöm a válaszokat előre is.
-
-
biowizards
tag
Üdv.
Hát igen.Biztos átvariálta a Telenor,mert tegnap még oda irányított.[Itt]megtalálod.
Közvetlen az Upgrade-hez visz.
Én is küszködtem az Upgrade-el és én úgy oldottam meg,hogy telefonon gyári beállítások visszaállítása+kicseréltem a routeremet egy sima modemre.Gondolom a router valamiért zárta mindig a kapcsolatot.
Próbáld ki te is,háthaneked is megoldja a problémádat.Ajánlom még,hogy tűzfal és vírusírtó ne fusson.Ha netán comodo-t használsz akkor nem elég kilépni belőle,mert nem állítja le az összes folyamatot és nem is tudod leállítani még a feladatkezelővel sem.Én uninstalláltam,mert nekem ez jött be. -
biowizards
tag
Szia.
Igen a gyári SD van benne és a 3G is ki van kapcsolva energia takarékosság végett.Nem hinném,hogy ezek okoznák a problémát.Én inkább gyanakszom a Q-s szoftver bugjára(frissítés előtt ezt nem csinálta!) vagy,lehet olyasmit tettem az SD-re amit nem kellet volna
Át kell nézzem a kártyát.
Egyébként neked milyen szoftver verzió van a telefonon? -
biowizards
tag
Üdv
Nem tudom,hogy csak nálam áll-e fent az alábbi hiba vagy más is tapasztalta már,hogy a telo szabálytalan idő közönként eldobja a hálózatot.Ilyenkor csak az újra indítás segít.A Q verziós szoft van a telon. -
biowizards
tag
Sziasztok.
Nekem még mindig a Q-t dobja ki az Alcatel oldalán a support-ban.
Viszont a Telenor oldalán is megjelent már a Támogatások között a frissítésre vonatkotó infó és egy link(Telenor OneTouch PC Suite) amivel az Alcatel support oldalára dob
-
biowizards
tag
Köszi
Hát kezdem ott,hogy kellett egy gyári beállítások visszaállítása,mert elég jól belaktam már a telót.A másik pedig,hogy idáig egy ip tv-s router-el(Speedtouch)próbáltam és sztem az valamiért állandóan zárta a kapcsolatot a szerver felé.Pedig kikapcsoltam benne a tűzfalat,na mind1.Lecseréltem egy sima modemre és láss csodát ment is a dolog
-
biowizards
tag
Üdv.
Na kérem jelentem alásan nekem is sikerült a Q-s Upgrade
Megszenvedtem vele,de rájöttem,hogy miért nem frissített.
Hála és köszönet magamnak -
biowizards
tag
válasz
///Krisz\\\ #4872 üzenetére
Hát ha újból próbálkozom akkor elküldöm.Egyébként a lényege az amit leírtam.Angolról fordítva.
-
biowizards
tag
válasz
///Krisz\\\ #4870 üzenetére
Ha gyors neted van(nem mint nekem csak 2 Mbit/s)akkor talán nem veszed észre hogy mennyit tölt le.Te %-ot látsz mert nem figyelted az Upgrader progi downloaded mappáját.Ha megvan még akkor nézzél csak bele,hány mb?
A reinstall meg volt.Friss rendszerem van még védelem sincs,sőt a windows védelmét is kikapcsoltam,még a defendert is.Sajna másik gépen nem tudom kipróbálni,mert nincs a közelemben másik gép. -
biowizards
tag
válasz
///Krisz\\\ #4868 üzenetére
Egyszerűen nem hajlandó Upgradelni.Volt hogy letöltött vagy 540 megát és utánna leállt.Ez még az 1.5.1-es Upgrader-el volt.Most a Q1.8.1-el is próbáltam és elindult tegnap valami nagy nehezen,de kib@szott lassan töltötte majd abba is hagyta.Ma meg újra próbáltam,de csak azt írja ki,hogy nem sikerült a telefon adatait olvasni,próbáljam meg később vagy nézzem meg az usb kábel és a pc közötti kapcsolat helyességét.
Na de hát ma próbáltam vagy 20x.Már lassan leesik a hátulja a sok hátlap levételtől,mert ugye mindig akku ki/be után lehet indítani. -
biowizards
tag
besz@rok.Mindenki tudja Upgradelni a telóját csak én nem
-
biowizards
tag
válasz
///Krisz\\\ #4862 üzenetére
Szerintem meg kellett volna várnod amig újraindul a telo,mert akkor van kész.Vagy nem?Nem szóltam semmit
Azt hittem a teló nem indul. -
biowizards
tag
Én nem tudom,de sztem a telóm a hibás amiért nem tudom Upgrade-el frissíteni.Ez nem lehet igaz,hogy majd mindenkinek sikerül nekem meg nem
-
biowizards
tag
Jó reggelt.Kérdésem lenne azon userek felé akik frissítettek már H-s szoftra Upgrade-el.Nos.Amikor elkezdi a telefonból olvasni az adatokat akkor másnak is eltűnik a kis ikon a tálcáról a win-ben,hogy csatlakoztatva van a telo?Mert olyankor olyan mint ha nem is lenne rádugva semmi.
Következő:Más is tapasztalta már,hogy minden driver fel van rakva a win-re de mégis mikor rádugom a telefont azt írja a win,hogy nem sikerült felismerni a cstlakoztatott usb,bla bla...
Nekem mostanában kidobja ezt és van mikor a telefont 2x is csatlakoztatnom kell,mire a telefon is kiírja,hogy csatlakozás.
Lehet,hogy ezen dolgok végett nem is tudok frissíteni sem,mert egyszerűen eldobja az usb csatlakozást?Köszönöm előre is a válaszokat.
-
biowizards
tag
Jo reggelt.
Lenne egy kerdesem.A Battery Save es a Traffic Managert miert nem tudom Root Uninstaller-el torolni?
Koszonom a valaszokat.Stock Rom van a telon.
-
biowizards
tag
válasz
eladogeppc #4688 üzenetére
Na.Erről beszéltem én is.A Stock Rom az az Alcatel hivatalos Rom-ja csak itthon a Telenor belepiszkált kicsit
Köszönet érte Telenor -
-
biowizards
tag
válasz
mjocika #4670 üzenetére
Különben annyira nem érdekel.Még párszor megpróbálom frissíteni és ha nem megy hagyom a fenébe.Tele van már vele a f....m.K.baszott Alcatel support nem megy sztem most sem.Annyira terhelt lehet a szerverük,hogy még az adatokat sem olvassa ki a teloból.Vagy annyian frissítik most világszerte,hogy nem bírja a szerverük vagy egyszerűen sz@r a szerverük.Nem tudni....
Minden esetre üdvözlöm az Alcatelt -
biowizards
tag
válasz
mjocika #4666 üzenetére
Nem fordítva gondolkozom,de szerintem nem igazán firtatnák,hogy hol a Telenoros logo és miért nincs Telenoros Help menüpont.Az meg egyértelmű,ha az Alcatel oldaláról upgrade-elsz akkor jogos,hogy Alcateles boot anim. van a telón.Nem?Azért mert itt MO-n nincs még elérhető termék támogatás attól te még frissítheted a telefon gyártó( Alcatel)oldalán.Vagy talán ez bűn lenne?
-
biowizards
tag
válasz
eladogeppc #4656 üzenetére
En marha meg ma masodszor teszem ujra a gepet mert at hittem az op rendszerem szar:-DLatom akkor nem csak nalam all fent az adott problema,hogy fel ora alatt kemeny 4 fajl jott le.Mekkora okor vagyok,hogy itt telepitgetek op rendszer hibara gyanakodva:-D
-
biowizards
tag
Cseszhetem én.Hiába tettem fel az xp-t ez a szar akkor sem frissíti.Egyszerűen nem tölt le semmit pedig írja,hogy a letöltés folyamatban bla-bla.Pedig van netem.Nem értem akkor mi a fene.Tűzfalam semmi és más védelmi rendszer sincs.
Működik egyáltalán az Alcatel-es szerver?
-
biowizards
tag
válasz
Bagira01 #4639 üzenetére
Én nem tudom mi a fene van nálam,de én nem tudom feltenni.Valami sztem a win7-el nincs rendben.Minden driver fentvan de 2x olvasta a telót,de alig töltött le valamit és most meg már olvasni sem tudja a telót.Mi a faszé nem tudok én frissíteni arról a k.baszott szerverről
-
biowizards
tag
Hogy a picsbe tudom törölni a windows-ból a telefon driver-eit?Mert újra kéne tennem,de amikor csatlakoztatom akkor az eszközkezelőben csak magát a telefont látja de a többit a,it telepítettem 3 azt nem mutatja.
Lehet hülyeséget beszélek? -
biowizards
tag
válasz
0xmilan #4580 üzenetére
Hát nem igazán javítottak az új upgrade progin.Annyi változás van csak,hogy mutatja hány%-nál tart és mutatja az eltelt időt.Amúgy ugyan olyan lassú!!!Nekem eljutott 69%-ig és utánna semmi.Néztem az usb kapcsolatot és látom,hogy nincs is csatlakozva
Szóval ledobta az usb csatlakozást és utánna hiába csatlakoztatom,mindig kidobja az usb-t.Lehet,hogy ez csak nálam hiba és másnál megy tökéletesen.Mondjuk én csak eredeti Telenoros ROM-al próbáltam,de most,hogy feltettem a Stock Rom-ot kipróbálom azzal is.Mivel valaki"már nem tudom ki"azt írta,hogy szinte mindenki aki upgrade-elte Stock Rom-ot használt és nem az eredeti Telenorost.
-
biowizards
tag
Most hogy feltettem a Stock Rom-ot,ha netán szervízbe kellene vinnem a telót akkor nem lenne gáz abból,hogy a Stock Rom van rajta és nem a Telenoros?
Más:Talán most kéne frissítenem az Upgrade-el.Lehet,hogy sikerülne ha a Stock Rom van rajta -
biowizards
tag
válasz
biowizards #4590 üzenetére
Mondjuk azért a Telenor-os boot animáció hiányzik.Ez az Alcatel-es boot animáció nekem nem jön be
Legalább a Stock Rom nem foglal annyit a telefon rom-jából mint a Telenoros.Most van legalább 109 MB szabad helyem a telon -
biowizards
tag
Nos
mkRoland által feltöltött"mentés"nekem sem jött be.Valamiért nem hajlandó elindulni.Senki ne próbálja meg feltenni,mert lehet újra tenni a gépet
Én most rakom fel a stock rom-ot éppen.Szal kipróbálva eredeti Telenoros rom-al a visszaállítás sikertelen!!! -
biowizards
tag
válasz
mjocika #4559 üzenetére
Na most várjunk csak!mkRoland azt írta,hogy az eredeti Telenor-os csak frissített(amit én nem tudok megcsinálni)változatáról készített egy backup-ot.Igaz?Akkor én is feltudnám tolni restor-al mert nekem is az eredeti Telenoros változat van fent csak nem tudom frissíteni az Upgrade-el.
Viszont...Lehetséges lenne ez így?Mert logikusan gondolkozva ha visszaállítani akarnám akkor nem tudná visszaállítani,mert nekem nincs fent a frissítés.Rosszul kombinálok?
Nem kaptam PM-etKözben megjött a PM és válaszoltam is
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az Alcatel második androidos készüléke, amely a színvilágával és a formatervével leginkább a fiatalabb korosztályt célozza meg.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest