Új hozzászólás Aktív témák
-
Vefy
csendes tag
szia,
bemész a telefonkönyvbe kiválasztod azt a telefonszámot/névjegyet amit nem szeretnél hogy becsörögjön. ha ráböktél, akkor a bal oldali virtuális gomb (négy kis négyzet/menü) böksz, ott opciók, és ott megtalálod amit keresel, egyből lehet hangpostára irányítani a hívást.
remélem érthetően írtam le. sajnos minden számnál el kell játszani amit nem szeretnél fogadni. de legalább alapból tudja.
üdv.
-
Kari915
tag
Szia!
Ez az első Androidos telód?Akinek igen, annak érdemes rá keresni a google-ban "Android kezdőknek" kifejezésre.
Nem azért, mert nem akarunk válaszolni a feltett kérdésekre, hanem mert nem kell várni alapvető kérdéseknél, hogy valaki végre válaszoljon.A kérdésedre a válasz:
ha egy app-ból nem a "Home" gombal lépsz ki, hanem a "Vissza" gombbal akkor a rendszer bezárja a futó programot.Ha nem bízol a fennt leírtakban tegyél fel egy olyan Launcher-t, amelynek "App Drawer"-ében "App runing" kezelő (pld.: Nemus Launcher) és ott két érintéssel ellenőrizheted a futó programokat és le is állíthatod.
Ha ez sem jön be, akkor Menű- Beállítások- Alkalmazások - Alkalmazás kezelésben, ellenőrizheted, vagy leállíthatod az app-okat.
-
Dyrg
aktív tag
Hali én [ezt is] elolvasnám!
Amúgy valakinél megesik, hogy 95%nál megáll a töltés? még egyszer sem írt töltés közben ennél nagyobbat! Már lassan 1 hónapja megvan, néha töltöm egész este és ez a max, már 3 rendszer volt fenn
és kalibráltam is, de úgy se jobb. Viszont mikor lehúzom a töltésről akkor 100%ot ír... Na most akkor mi a fuck van?
-
mkRoland
senior tag
Szerintem egyszerű a képlet: nincs Flash Playered. Ha szeretnéd telepíteni, nem tudod Market-ből, mert az eszköz nem támogatott. Használj SkyFire böngészőt!
Van fólia! Nézd meg figyelmesen az előlapon a videóhívási kamera környékét! -
mkRoland
senior tag
De igen, kell a root a link2sd-hez, és a programon belül amikor futtatod nyomsz egy "Menü" gombot, majd beállítások.
Kérdezz rá ebben a topicban, jegyezd meg, hogy root nélküli megoldás érdekel! -
-
mkRoland
senior tag
Ahogy előttem írták már, a root nem csak azt biztosítja, hogy növelhesd a telepíthető alkalmazások számát.
Érdemes kicsit utánaolvasni ennek, hogy mégis mire készülsz:
wiki - rövid, tömör, kezdőként inkább ne ezt olvasd
mobilport.hu - kicsit bővebb lére eresztett, de valami gond van az oldal megjelenítésével...
appdroid - ez korrektnek tűnik, most lusta vagyok elolvasni, beleolvasgattam csak
had.co.hu -
Kari915
tag
A 2. gombbal az automatikus szinkronizációt tudod engedélyezni vagy tiltani.
A rootolás, nem az amit gondolsz, hanem rendszergazdai jogokat kapsz a telo OP rendszeréhez.
istvan47:
Amire te gondolsz, az a Gingerbrad statusz bar-jaban található.(#2913) istvan47:
Igen, nekem is a Galaxy Mini-ben így volt.
-
mkRoland
senior tag
Mármint EZEN a widgeten jobbról a második? ITT egy leírás, de mintha erre nem térne ki...
Szerintem ez kapcsolja ki/be az adatkapcsolatot (ha inaktív, és mobilnetes kártya van benne, de nem kapcsolódik wifihez, akkor nem tudsz vele netezni, viszont hívást indítani, fogadni, SMS-ezni, stb. lehet) - erre látok nagyobb esélyt. A másik lehetőség, hogy a háttérbeli szinkronizációt tudod ezzel szabályozni, de ezt kevésbé valószínűnek tartom, sokkal inkább az előző!milangfx@2908: ez a gombkombó csak egy tippem volt, mivel nincs nekünk még ROM-unk, ezért írtam, hogy lehetséges, hogy ez indítja. De ugye tudod, hogy az update miatt ki kell csomagolni a .zip fájlt? Úgy kell kicsomagolás után lennie, hogy az SD kártya gyökér-könyvtárában legyen egy "dload" nevű mappa, amiben csakis az a kicsomagolt pár fájl legyen (UPDATE.APP és valami .cfg). Most úgy hirtelen nem emlékszem, hogy írtad-e, de próbáltad már órákig a töltőn hagyni, majd utána bekapcsolni, töltőről lehúzva?
-
mkRoland
senior tag
1. hsz-t olvasd el! Link2SD szerintem a legjobb megoldás!
kliszi@2887: Minek Task Killer? Nem merül eléggé az akksi? Ha nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, uninstall. Lehet, hogy van annyira értelmes a progi, hogy kilövi a csengőhang-lejátszását, mert szerinte így jobb....
-
mjocika
aktív tag
Böngészőt nem variálok, mondjuk nálam nem a mini van fenn, hanem az Opera Mobile, nekem tökéletesen megfelel, igaz, hogy korlátlan a netem. Gyorsulásmérőt meg gondolom a navi progik s egy-két komolyabb játék használ többek között. (ja meg, ha tele van a faxom a készülékkel, akkor legalább tudjam, kiszámolni, hogy milyen erővel csaptam földhöz
)
-
-
Gyúrma
tag
meg 2 dolgot nem értek még:
kiírja h HSPA van, de azért nem jön be 1 honlap olyan pik-pak mint a szgépen (pedig elvileg 7 Mbit) ez miért lehet?
a másik h az operea mini h tudja anélkül csökkenteni az adatforgalmat, h ne töltené le a teljes adatot? gondolom, h tömörít, de ahhoz kell a valós méretű adat is nem?
-
mjocika
aktív tag
Na most akkor átmásoltad a szgépről az SD kártyára a Wazze.apk-t? Ha igen ,akkor csak 1 lehet a gond. Telón- beállítások/ alkalmazások/ ismeretlen féltől származó szoftverek engedélyezése. Valahogy így van írva, bocs a telóhoz nem érek hozzá, mert a fiam valami lövöldözést rendez éppen rajta
-
mjocika
aktív tag
Ezt sajna a marketből kell letöltened, vagy az easy installerben megnézni, hogy lehet újra beolvastatni a telefon és az SD kártyán levő alkalmazásokat.
Marketben van egy mázsa fájl kezelő.
Ha belépsz az easy installrbe, a funkció gombok között, bal oldali kis kockás bill., nincs olyan, hogy refresh, vagy hasonló?
-
mjocika
aktív tag
Had válaszoljak erre egy kis olvasnivalóval: Mire jó a rootolás /cikk/
-
mjocika
aktív tag
Szívesen, ha nem kis településen használod, akkor szerintem a Wazze nagyon jó választás, gyorsan talál jelet, magyar nyelvű és igen fejlett a közösségi szolgáltatása. A tagok s pld az UTINFORM nagyon gyorsan s pontosan jelzi a környékeden levő útakadályokat, radarokat, rendőri ellenőrzéseket stb.
-
mjocika
aktív tag
Lehet, ingyenes a a Marketből letölthető Wazze nevű progi, s amit használok fizetős, az az IGO és a Sygic Aura. AMúgy nem kell megijedni a Google Maps-tól nem csinál nagy adatforgalmat, csak ugye marha hamar leszívja az aksit, de ez autós töltőnél nem nagy gond szerintem.
-
mkRoland
senior tag
Ezt nem lehet pontosan megmondani. Kb. mindentől függ: jelerősség, az útba eső elektromos cuccok, falvastagság, falak anyaga, falban futó kábelek/egyéb fémek, napkitörés, elektromos vihar, stb.
Mondd meg, hogy milyen wifi-s eszközeid vannak, és leteszteli az, akinek mindkettő van, hogy melyik erősebb!
Nekem ez a leggyengébb beépített wifi-s eszközöm!
Nálam a sorrend:
1. ACER laptop SignalUp technológiával
2. Huawei Ideos S7 slim
3. Vodafone 845
4. Telenor OneTouch (igaz, általában fektetve használom, így néha alig talál jelet, ha már 3-4 falon/egy emeleten át kell lőni a jelet, állítva kézben tartva épphogycsak elmarad a Vodafone-ostól)Továbbá függ a wifi routertől is. Egy három külső antennás TP-LINK biztosan erősebb, mint egy külső antenna nélküli NetGear...
Szerkesztés: 12:39-kor
Dyrg@2302: Hol van a wifi-antennája? Kérdezd meg az iPhone4 tervezőjét! Szerintem ugyanaz a személy, vagy az osztálytársa álmodta meg a helyét!
-
mjocika
aktív tag
Hát ez szerintem olyan kérdés, kinek a pap, kinek a papné ugye
Azt írom le, hogy én miért választottam az Alcát. (én is sokat töprengtem rajta amúgy)
- Anno volt jópár Alcatel telcsim, s elégedett voltam velük, igaz rondák s iszonyat hangjuk volt, de atomstabilan működtek (hozzáteszem akkoriban kizárólagosan francia cég volt az Alcatel);
- Nagy a kezem, s ennek a telefonnak van számomra az a mérete, ami éppen passzol, de nem egy nagy ronda tégla;
- mivel én játszani nem nagyon szoktam vele, nem tudom megítélni a készülék gyorsaságát, miután rootoltam, s kipucoltam a belső memóját, számomra hasít mint az atom, valamint villámgyorsan nyitja s lapozza az e-könyveket;
- s végül de nem utolsósorban az ár/érték aránya a telefonnak. Lekopogom, nálam semmiféle meghibásodás s hiba nem jelentkezett eddig, talán csak azt leszámítva, hogy az FM rádió vétele néha gyenge.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Hobby rádiós topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest