Új hozzászólás Aktív témák
-
gajdikuka
tag
válasz
imi0424 #16096 üzenetére
"telefonon keresztül" Azthiszem ez elég válaszként
Nyáron majd megcsinálom rendesen ezt az ICS témát, szóval minden feleslegest kiszedek csinálok egy másik updater script-et bár szerintem van akinek így is megfelel szóval nemtudom biztosra mondani hogy megcsinálom mert vannak jobb ötleteim
-
Smylei30
tag
Nembirom torolni onnan
levan vedve ezek szerint?
-
Smylei30
tag
ha a costumpack/JRD_custers/media/shutdown_animation.gifet kicserelem akkor megvaltozik kikapcs kep meg a bekapcs? szabad azt ott torolni vagy lehet e egyaltalan>?
-
walterrobi
csendes tag
ISTEN ez az 1.9 es rom.Végre feltettem.Köszönjük.
-
mkRoland
senior tag
válasz
Smylei30 #16085 üzenetére
Én a launchert lecseréltem Nemus-ra, tud magyarul, hasznos kis apróságokkal (mappák kinézetének testreszabhatósága, dokkbar lapozhatósága, dokkbart felfelé görgetve a Launcher beállításai, programok lezárása található, stb.) nekem a legjobb telefonra (ha normális fektetett nézete lenne, akkor a táblán is ezt használnám.
Szerintem is a legjobb ROM az 1.9. Az Alcatel Hungary meg is honorálta munkásságát, abszolút megérdemelten.
Látom igyekezeted, lassan már le tudod írni, hogy QLTSAR (U mint Ubul betű nélkül és LTS sorrendben).
-
Smylei30
tag
Hogy en miert mindig kulfoldi oldalakon nezek elobb korul.Lehet ez a nembizas a magyarokban ,avagya fene tudja...grrrr
Nem hittem volna h itt talalom meg azt a ROM-ot ami szamomra a legmegfelelobb, QULTSAR romja idaig nalam legjobban birja aksival, stabil, megbizhato. Nincs ra 1 rox szavam se, ha nagyon akarnek talalni valamit benne az max a launcher h nem magyar, de ugye nem azert van o h launchereket forditgasson at angolrol magyarra
hanem h osszehozzon 1 ilyen kivalo ROM-ot.
Nem tudom mi javitani valo van meg ezen a ROM-on de csak amulok es bamulok ha meg ettol is jobb lesz.
Koszonom a ROM-ot!!
-
ghiottone
nagyúr
válasz
TwistedUser #16080 üzenetére
1hsz-ben ott a rootolt 2.3.4. Hajrá.
-
imi0424
senior tag
válasz
TwistedUser #16080 üzenetére
igen, keresem azt a hozzászólást, pillanat
jah... csak olvasd el az 1. hozzászólást ettöl a résztöl : GB Telenor ROM rootolása:
-
imi0424
senior tag
válasz
TwistedUser #16078 üzenetére
az hogy a gingerbreadet nem rootolja ki a superoneclick ....
-
TwistedUser
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Ma lefrissítettem a telefonom 2.3.4-re, majd ezek után a fórumban leírtak alapján próbáltam rootolni a telefont, de a Step#7-nél megáll a SuperOneClick :S
Töltöttem fel képet a hibaüzenetről: [link]
Van valakinek ötlete hogy mi lehet a baj? -
Smylei30
tag
Lenne par kerdesem nekem is, mivel uj vagyok meg ezen a forumon erdekelne hogy itt mit ajanlanak, tapasztaltak az emberek.
Sok rom-ot probaltam mar szegeny OT990 emre, de meg mindig az eredeti birta legtovabb aksival.
Na hazudok mert Qlstar romjat meg nemprobaltam, de gyors infot tudna valaki dobni rola, aksi meddig birja, ez a legfontosabb szempont most szamomra mivel nalam legtobb idot standby ban marad a telo.Koszi elore is.
-
Smylei30
tag
Sziasztok.
Ha meg aktualis a visszaalas talaltam a szerbiai forumon visszaallast 1 klikkel az eredeti telenor 2.3.4 HU ra, mivel ok is a mi romunkat hasznaljak alapul, mert a szerb piacra meg nemkaptak 2.3.4 et a regi 2.2.2 van naluk.
http://www.4shared.com/rar/h-1d88E6/TELENOR_OT-990_234_ROOT_HU.html
ami azt illeti en probaltam marina 5.1 rol siman visszaalt, feltetel h 2.3.4 legyena telon, ja es rootolva kapod cwm el.
instal.bat al indithato.
-
gajdikuka
tag
Sürgős! Valaki belinkelné/leírná hogy hogy is kell ME-ről visszaállni Stock GB-re OTU nélkül?
(sógoromnak)
-
gajdikuka
tag
válasz
Braddock #16066 üzenetére
Letöltöd qltsar recovery-jét aztán felmásolod az sd kártya gyökerére, Kikapcsolod hangerő fel-t nyomva tartod és mellette elkezded nyomni a bekapcsoló gombot, ha rezeg gyorsan elengeded a gombokat és nyomva tartod a középső (HOME) gombot kb. 10 mp-ig ha elengeded elvileg felvillan az hogy android és utánna bejön a recovery, rámész hogy install update.zip és kiválasztod a cwm-nak a .zip-jét feltelepíted. Ha kész akkor advenced/reboot recovery és újra bejön a recovery aztán install zip/choose zip és feltelepíted a ME 1.9-et ezután újraindítod a telefont és kész! Tudom hogy nem igazán érthető de hát így tudtam leírni csak. Esetleg használhatsz más programokat is a recovery-be jutáshoz pl a recovery manager (2.2 alatt nem működik)
Most tuti rosszul írtam valamit és megint rámtámad a fórum
-
Sziasztok!
Kérlek segítsetek!A ME-t akarom feltenni. Most újraraktam a gyári 2.3-at.
ClockworkMod Recovery mappát megtaláltam az SD-n.
Még régebben próbáltam feltenni, ez akkor azt jelentené, hogy fent van?
Mert semmiféle bill. kombóra nem reagál, max a felkiáltójeles droidig jutok el.Hogyan tovább?
(Tudom le van írva 1 hsz-ben és Qltsar fórumtárs oldalán, de nem tudok eligazodni rajta.)
Gépre kell dugni vagy sem? Stb.Mi legyen az első lépésem?
Köszi!
-
TomiFiu
tag
válasz
mkRoland #16064 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Szóval akkor egy ilyet kell beszereznem. Ez rendben is és köszönöm!
Azt esetleg lehet tudni, hogy valójában mi lehet az a nem látható titok ami miatt a 2 eres madzagon lógó USB aljzatba dugott szabványos USB-microUSB adatkábellel tölthető a teló?
Mert nekem van egy univerzális töltő szettem kocsiba és abba hiába dugom, nem tölti.
Emellet meg gondoltam csinálok egy 4db AA akku tartós külső tápot , de simán kirakva a feszkó a megfelelő érintkezőre az kevés.Mindenesetre akkor azért beszerzek egy ilyen nokia autós töltőt.
Köszi
-
mkRoland
senior tag
válasz
TomiFiu #16063 üzenetére
Korábbi hsz-em.
Amúgy van egy ultraolcsó USB-s CD-s autórádióm (Hyundai), amiről szintén vesz fel töltést (múltkor rá voltam kényszerítve, mert indulás előtt vettem észre, hogy valami beragadt és leszívta az akksit 20% körülire). Ez az Alcatel mindenről vesz fel töltést, ellenben egy Galaxy ACE-szel, amit csak a kifejezetten hozzávaló töltővel sikerült tölteni. -
TomiFiu
tag
Az érdekelne, hogy kocsiba milyen töltő jó ill. hogy egész pontosan mi van össze-vissza zsugázva a 230V-os töltő USB aljzatban? Mert ahogy látom 2db vezeték megy ki a trafó részből és azon csüng ugyebár az USB aljzat.
Amúgy van nekem szivargyújtós USB töltőm, de azzal nem megy így alapból.
Szóval kellene az infó, hogy mi a trükk?! -
rolmillione
tag
-
imi0424
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #16058 üzenetére
de ippen egy kicsit, hogy vízszintbe legyen a kijelzövel
-
lacix76
őstag
Hi!
Na végre kézbe kaptam a szervízből a mobilomat.Érdekes,hogy a szervízben csak kettő napot töltött a tízből,a többi a szállítás meg az ügyintézés vagy mi.
Aki a szervíz közeléban lakik annak nagyon megéri egyből odavinni,mondjuk ezt már qltsar is leírta párszor.
Hát persze,hogy frissítették nekem a gyári 2.3.4-reAz Ewra romot ne nagyon rakjam rá igaz
-
imi0424
senior tag
válasz
dkarcsy95 #16055 üzenetére
jah, de szálljunk ki a focis offból
kiesett az elsö darabka a kijelzö plexijéböl (a bal felsö sarok)
erre én: fagittel kitömtem, és lefestettem a növérem üveghatású fekete körömlakkjával...
Szinte alig lehet észrevenni
De majd veszek rá egy másik fóliát és az majd mégjobban takarna(ha a hülyeség fájna....)
-
qltsar
veterán
Muszáj idéznem magam, feleslegesen ne reménykedjetek: "ettol fuggetlenul vannak meg munkalatok a ROM-mal, de egyenlore nem nyilatkozom inkabb nehogy olyat remeljetek ami nem kivitelezheto"
Amint sikerül valami úgyis közlöm, de addig felesleges várakozni, használjátok azokat a ROM-okat amiket lehet, úgy ahogy jól esik, kinek melyikkel szimpatikusabb a használat
.
-
dkarcsy95
tag
Qltsar
Amennyiben lesz további frissítése a Minimal Edition-nek, akkor lehetséges lenne-e az, hogy a rendszer a következőekben 2.2-es alapokon fusson az OC kernel sajátosságait kihasználva, mint az EWRA romnál, mivel a te romod pont tartalmazza azt, ami az gulyukéból hiányzik és fordítva? -
qltsar
veterán
válasz
///Krisz\\\ #16043 üzenetére
Az a baj, hogy Alcatel-nek nemtudni mennyi köze a forrás kód kiadásához, ugyanis a rendszert nem az "Alcatel csapata" """"optimalizálta"""", hanem a JRD Communications Ltd..
-
qltsar
veterán
válasz
Barcsik #16040 üzenetére
A telefonon semmit nem állítottam, de már sajna nem emlékszem, hogy mi volt Connectify-nál a beállítás, viszont azt tudom, hogy ott kellett trükköznöm a titkosítással, mert valamelyiknél ledobált engem is a hálózat, de végigpróbálgattam többet, és az egyikkel jó lett.
-
quasimidi
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #16034 üzenetére
Ne fáradj sztem ezzel. Nem fognak érdemben reagálni.
Ha kiadják is a forrást (elvileg kötelező), elég "érdekes" kódokat hekkeltek bele a kernelbe.
0 optimalizálás, legalább 24 olyan modult forgatnak bele a kernelbe, ami nem is kell. -
qltsar
veterán
válasz
Barcsik #16038 üzenetére
Tapasztalatból mondom, Connectify-al működnie kell. Mikor nagyritkán vidékre hazamegyek, akkor rákényszerülök, mert nincs (felesleges) WiFi-s router. Ezért szépen Laptop / Wifi modullal rendelkező Deskop segítségével szépen megosztom a netet Connectify-al, még a latency sem mondható nagynak, teljesen jól működik.
-
mkRoland
senior tag
válasz
Barcsik #16035 üzenetére
Helló! Connectify nem megoldás számodra?
-
Barcsik
aktív tag
Sziasztok!
A fórumon már olvastam, hogyan lehet rá bírni az OT990-et ad-hoc hálózaton működésre. A leírt fájlokban megcsináltam az adatok módosítását és a gépen is élt a hálózat. A telefon fel is csatlakozott, hitelesített, aztán egyszer csak lecsatlakozott, de nem írt ki semmit, hogy esetleg hiba lépett volna fel. Eddig mindenfélét találtam a neten, de eddig nem tudtam összehozni a dolgot. A notebook WIFI-jét infrastruktúráról ad-hoc üzemmódra állítottam. Vista Home Basic van. Ha valakinek már sikerült a művelet tudna segíteni, hogy pontosan hogyan állítsam be a dolgokat a telefonon és a gépen? Válaszaitok előre is köszönöm!
-
///Krisz\\\
senior tag
Gondoltam lehetne kicsit buzerálgatni Alcatel-éket forráskód ügyben, viszont nem találok email címet ahova lehetne emailt küldeni, de találtam ezt, ide viszont ahogy látom csak angolul lehet írni. Az én angoltudásommal viszont elég bátor dolog lenne csevegni velük, szóval nem lenne valaki olyan rendes, hogy írna nekem valami szöveget angolul amiben szépen, udvariasan (
) megérdeklődi, hogy mi a helyzet az ügyben?
-
jopont
senior tag
Sziasztok. Hátha valaki tud segíteni. Ugye, az uot kitchennel módosított framework-res.apk elég nagy szokott lenni, nem csomagolja be rendesen az uot. Ezért szeretném rendesen becsomagolni apktool-al. Beteszem a kapott framework-res.apk-t az apktool mappájába. Parancssorba belépek a mappába, majd kicsomagoltam az apk-t a következő paranccsal: java -jar apktool.jar d framework-res.apk
Majd becsomagoltam a következő paranccsal:java -jar apktool.jar b framework-res
aztán a kapott framework-res.apk-t, ami jóval kisebb lett, mint az eredeti, signoztam. Ezután feltéve a telefonra betöltött egészen a képernyőzárig, majd fagyott és újraindult. Mi lehet a gond? -
imi0424
senior tag
az miért van hogy percenként magától leáll a netkapcsolat a telefonon?
így egy letöltést sem lehet végigvinni -
TomiFiu
tag
Az érdekelne, hogy kocsiba milyen töltő jó ill. hogy egész pontosan mi van össze-vissza zsugázva a 230V-os töltő USB aljzatban? Mert ahogy látom 2db vezeték megy ki a trafó részből és azon csüng ugyebár az USB aljzat.
Amúgy van nekem szivargyújtós USB töltőm, de azzal nem megy így alapból.
Szóval kellene az infó, hogy mi a trükk?! -
TomiFiu
tag
válasz
Bagira01 #15871 üzenetére
No hát ami az USB portot illeti... hát nekem is sz*rakodott, de nem foglalkoztam vele.
Legalábbis nekem csak azon problémám volt, hogy nem kommunikált a PC-vel, viszont a töltés gond nélkül ment.Aztán most olvasom, hogy nem egyedül vagyok ezzel. Annak olvasatán meg levert a víz egy kicsit, hogy csípőből lökte némelyikőtök, hogy azonnal szerviz és alaplap csere.
Na hát nálam úgy néz ki megoldotta az én problémámat egy kis WD40.
Most pöcre kommunikál a kicsi a PC-vel abban a pillanatban, hogy bedugom neki a kábelt.Szóval szerintem egy próbát megér.
JA!!!! Én csak a kábel micro USB-s végét fújtam telibe majd leitattam papírtörlővel és bár nem egyből lett jó de kis idő múlva igen. Gondolom hatnia kellet a cuccnak, feloldotta az oxidot vagy mi.
Na ennyi...
-
Kanya
csendes tag
nem volt egyértelmű h tegyemvissza közbe az akksit vagy ne.. ugyh ez alapján megcsináltam.. usb lehuzása után tettem be az akksit.. rendben ment minden.. 250mega körül szedett le netről.. aztán fent is van a telenor féle 2.3.4
köszi!"turn off the phone, remove the battery, then press and hold the Home button and connect the USB cable; continue to hold the Home button for several seconds while Windows installs the drivers (you should get the “ALCATEL HS-USB QsBLoader 9002” device), then try to use OTU as usual. Not sure if this is really different from what OTU does when started with a running phone, but who knows… After flashing first disconnect the USB cable, then insert the battery and turn the phone on."
-
dkarcsy95
tag
Qltsar
Dolgozol most valami nagyobb projecten? -
Kanya
csendes tag
válasz
imi0424 #16010 üzenetére
akkor nincsmese azlesz.. csak nejjöjjön vihar és áramszünet
mert lapos nincs a közelben..
amugy köszi
majd írok h milett az eredmény.. -
Kanya
csendes tag
válasz
imi0424 #16001 üzenetére
otu-t elkezdtem éjjel a sok próba utána de elment 20 aztán 21%ig és időm meg nemvolt sőt mivel töltést sem jelzki h menne ezért nemtudom hányszázalék.. és ha 1óráig cseszteti az otu akkor lehet lemerül mikor íródna fel... meg nem is biztos h menne sokan irták h 70%nál annyivolt.. téglát nemakarok csinálni belőle..
hogyérted h megbízható-e a gépem? a telóval minden oké volt.. Lasy-tól vettem akkor GB volt rajta és arratettem a ME1.9-et.. probléma nélkül.. (illetve azzal a kis hibával ami rendszerfelálláskor előjött de vmit skippeltem vagy nemtom és akkor már nemvolt üres a homescreen.. de akkor már többször is újratettem recoveryből ugyanazt)
-
imi0424
senior tag
de durva...
szerintem tedd ujra otuval az egészet ...
vagy azt sem érzi?a géped megbízható amúgy?
nekem is amikor elsönek akartam felrakni a QME-t behalt a telefonom...
még mindig nem tudom pontosan mi volt a gond... de ujrafuttattam a flashelést és megjavult
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az Alcatel második androidos készüléke, amely a színvilágával és a formatervével leginkább a fiatalabb korosztályt célozza meg.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BMW topik
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- SSD kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest