- iPhone topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
válasz
szasanyi #17096 üzenetére
Lg -nél a HDMI CEC-et Simplink-nek hívják.Pioneer-nál meg Kurolink-nek. Ha valamelyik szerepel a adatlapokon akkor nem kell foglalkoznod a távirányítással. Illetve ha egy erősítő is van elé kötve akkor azon engedélyezni kell a jel átengedést. Ja és én 38 évemet tapsom tehát kis tacskónak hívhattok
-
-
szasanyi
félisten
válasz
lord.lakli #17087 üzenetére
Győzködtem magam, de mivel nem látok jobb (és megfizethetőbb) megoldást bevállaltam. Majd kiderül, legfeljebb a Ti lelketeken száradok.
De úgy tűnik jó arcok vannak itt, meg jó válaszok is szvsz nem lesz gond (ha mégis akkor majd csak lesz hozzá segítségem
).
Celtis: szerintem igen (LG 42LF652V) de ez akkor is fontos, ha egy Pioneer VSX-424-be lesz csatlakoztatva és nem közvetlenül a TV-be?
-
futizoli
tag
..én is inkább csak szemlélődöm(42), de amióta megvan a pi-m (pár hónapja), minden nap benézek ide..
-
erik365
senior tag
25 évesen azt hiszem ezentúl magázódom.
-
arnd
senior tag
OPENELEC alatt akármilyen ntp szervert állítok is be mindig le van maradva az óra egyel...
Mit nem találok?Amúgy 44, de már majdnem 45
-
caris1
tag
Ez tényleg a nyugdíjasklub (43).
-
Virág et.
senior tag
A fene se gondolta volna, hogy ez valójában egy nyugdíjasklub
Bár én leginkább itt csak olvasok és okosodom, de: (45)
-
DarkByte
addikt
30 leszek áprilisban. Ezek szerint nekem szárnyalni kellene itt...
-
szasanyi
félisten
válasz
Celtis #17077 üzenetére
RPi2-t rendeltem. Arról a médialejátszóról nem tudok eleget ahhoz, hogy bevállaljam. HiMedia Q5 lenne ideális, de mivel nincs és a következő (60k+ horror áron) a Popcorm VTEM lenne, ezért maradt a RPi2 mint lehetséges alternatíva.
vargalex: remélem így lesz, mert alapvetően arra a célra használnám. Sajnos a hangformátumokban és a 3D lejátszásban nem valami penge, de ezen az áron meg tudok békélni azzal, ha más problémá(k)ba nem fogok ütközni.
-
azbest
félisten
válasz
Pulsar #17074 üzenetére
eh.. itt B rev1, B rev2*, 2x 2B. Hm ez is 4.
2B: tv szerver és a másikon openelec hozzá. A régi pi-k most csak porosodnak, de volt már hőmérő is.
* A múltkor javítottam meg a forrasztásátHa egyszer csak magától vezérlődik a fűtés itthon, akkor tudom, hogy a tudathasadásom másik felét hol keressem
Te repülő vagy én meg helikopter
szerk, nah back to work [link], mert holnapra csodát kell tennem
-
azbest
félisten
uh, fiatalnak érzem magam köztetek 34gyel.
Nálam a munka az, ami csökkenti a tegyünk csodát semmiből, bármennyi időbe is telik gondolkodást
Elég, ha itt kell csodát tenni
szasanyi, bután nézésben nehéz versenyre kelni velem
-
szasanyi
félisten
válasz
Kicsirics77 #17065 üzenetére
És Te is 47 vagy?
Ahogy öregszem "kinövök" dolgokat, tevékenységeket de gondolom nem vagyok ezzel egyedül. De majd 8 év múlva mondd, hogy alakult!
cigam: arról semmit sem tudok. Hw nem túl izmos, TV tuner nem kell, ill. a médialejátszási képességéről (videó-, és hangformátumok) infó, tesz van hol?
-
szasanyi
félisten
válasz
Kicsirics77 #17062 üzenetére
Sajnos itt a HA a lényeg.. Én eleve célhardvert szerettem volna egy HiMedia Q5 személyében, de sajna nem kapható. Nekem minden szempontól az lett volna ideális és csak emiatt jött szóba a RPi2 (lévén az említett médiajátszó szintjét csak 60k+ áron lehet elérni más, hasonló termékkel).
No, még olvasgatok és rágódok kicsit aztán eldöntöm, hogy valóban akarom-e én ezt a lovat...cigam: persze, akinek ez kell / szereti annak biztosan jó, ezt én nem vitatom. A gond az, hogy én nem tartozom oda. Sok PC-t építettem de már azt is meguntam. És csak médialejátszót szeretnék, és annak ez is megfelel (igaz, nem ideális több okból sem de az árak miatt csak ez jöhetne szóba). Talán fiamat érdekelné a téma mert az egyetemen hasonlókat tanulnak, és azzal együtt talán jó lenne. De még ő sem döntötte el mennyit tudna / akarna foglalkozni vele.
-
válasz
szasanyi #17061 üzenetére
Mire használnád? Elolvastad a #17059-ben linkelt cikket? A logout-on (is) rengeteg magyar leírást találni hogy ki, mire, hogyan használja általában úgy, hogy lépésről lépésre végigvezet a teendőkön.
Ez nem a bekapcsolom és működik. Arra ott van n+1 kész termék. Itt minimum a "telepítést" ki kell tapasztalni (a neked megfelelő rendszert kiírni egy SD kártyára). No meg az eredeti koncepció szerint oktatást segítő (ön)fejlesztő rendszer, amivel olyan tudást szívhatsz magadba, amit később is kamatoztatni tudsz, + kis túlzással ezt te magad faragtad össze az asztal sarkán. Az építés élménye, a tanulás a kísérletezés mind mind jó móka.
Ha elakadsz, itt tudsz kérdezni. Általában kiokoskodjuk mi a megoldás, hogyan lehet továbblépni. -
szasanyi
félisten
Pár napja olvasgatom a topikot, de ez alapján teljesen elment a kedvem a RPi2-től. Ti. a nagy része csak akkor lenne érthetetlenebb számomra, és kínai nyelven vagy ékírással írtátok volna. Nem vagyok biztos benne, hogy én ennek csak a töredékét is végig akarnám próbálni / kínlódni.
-
s_e_n_k_i
tag
"Mondjuk kodi-ban is van rá lehetőség, hogy upnp-n megosztd a tartalmát (dlna kliens (pl. TV) simán betallózza a kodi megosztását). Elméletileg, mert gyakorlatban még sose próbáltam."
Én próbáltam, és tökéletes, LG okos TV minden gond nélkül látott mindent. Lehet, hogy kezdőknek ez a legegyszerűbb:
- Openelec
- UPnP engedélyezése
- Azt hiszem a samba share alapból engedélyezve van.Azt viszont minden DLNA-t használónak tudni kell, hogy ilyen megosztás esetén nem minden TV tudja lekezelni, ha külső felirat van a filmhez. És persze azt is jó tudni, hogy a TV-be integrált lejátszók igencsak gyatrák (pl megfelelő helyre léptetni, vagy előre/hátra tekerni igencsak nehézkesen megy).
Ha már RPi és Openelec, akkor szerintem sokkal célszerűbb a Pi-t használni média lejátszásra, sokkal jobb a felhasználói élmény.
-
válasz
Flowtation #17058 üzenetére
Ha ezt megértetted, akkor majd azt is megfogod.
Az alap parancsok és könyvtárak általában ugyanazok, és ugyanott vannak(ls, mdir, chown, /etc, /var/log,...), de a leírásokban mindég oda van írva mit kell beírni, és az mit okoz.
Pendrive is ugyanúgy "elhasználódik" mint az SD kártya, abban is flash chip van. Egyébként igen, a rendszer nagy részét át lehet pakolni, de boot-olni csak SD kártyáról tud, tehát pl. a /boot könyvtárat nem tudod átpakolni.
-
Flowtation
őstag
Szerintem is irhatnál egy cikket...De olyat amit én is mint full kezdő megért.
Egyébként ez az arch nagyon szimpi. Ajánlott ez kezdőknek? Eddig csak a suliban találkoztam linuxal...hogy téma legyen: Pendrivera is lehet telepiteni az oprendszert? Mármint hogy ne az sdről fusson, mert az scak 4 gigásom van...
-
ther
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #17055 üzenetére
Hasonló kombinálcióval operálok OSMC alatt (+nas, -dnla, arra nem volt eddig szükség), meglepődtem, hogy 1-2 configot leszámítva, UI-ról lehet intézni egy csomó mindent
Tegnap 0-ról felraktam mindent, kb fél óra volt a sd kártyára telepítéssel együtt minden.
Egy txt-be le is írtam azt a pár commandot, amit ki kell adni, ha már teljesen kiforrott, és van rá igény készíthetek belőle egy tutorialt.
-
válasz
Kicsirics77 #17053 üzenetére
Lehet megcsinálom raspbiannal hogy megy ez. Hétvégén ha megszál az ihlet megírom.
Mondjuk kodi-ban is van rá lehetőség, hogy upnp-n megosztd a tartalmát (dlna kliens (pl. TV) simán betallózza a kodi megosztását). Elméletileg, mert gyakorlatban még sose próbáltam. -
válasz
Kicsirics77 #17051 üzenetére
Persze.
Írnom kéne egy Raspian a nulláról logout cikket? Nem szükséges. Arch linuxos megoldásra itt a leírás -
válasz
Flowtation #17049 üzenetére
- Beüzemeled a Pi-n a raspbian-t. (Lássa a NAS-okat, stb)
- Telepítesz rá egy dlna szervert
+
- A laptopot hagyd ki a buliból, az Rpi-n futtasd a torrentet, ami a NAS ra töltöget.Mivel a wifi kapcsolat sebessége esetleges, és mindent a hálózaton kommunikál, érdemes LAN kapcsolatot kiépíteni neki. Gyakorlatilag mehet a router mellé. Így alapból gyorsan eléri a a NAS-t, és az internetet.(torrent). Ki kell próbálni, hogy a TV wifin keresztül elég gyorsan eléri-e. Ha igen, készen vagy, ha nem akkor próbaképpen ki kel húzni egy kábelt a TV-ig, és úgy kipróbálni.
Mondjuk lehet az 1-es szűk keresztmetszet lenne, és kellene a 2-es hozzá (Nekem 2-es van és röhögve megoldja)
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Ötleteket, segitséget szeretnék kérni az alábbi problémámra.
Ami adott: tv a nappaliban, wifivel. Pi1, két db nas, router, ezek a hálóban.Most universal media servert használok a laptopon, de ez igy elég körülményes szerintem, mert a laptopot csak átmeneti tárolónak használnám a "filmkölcsönzés" idejére, másrészt a nasok nem tudnak dlnat...tehát az ums most a laptop. Tök felesleges mert ha megosztok a laptopon, akkor azt elérem pl kodival is...
Szeretném a két nast háttértárolónak használni, elsősorban filmek, mesék, esetleg zene, képek. Mivel a tvm tud dlna-t, de a nasok nem ezért arra gondoltam, hogy lehet e a málnából ilyen dlna szervert csinálni? Ha igen akkor elegendő e a wifi hd tartalmak továbbításához, mert ha már van ilyen tvm, használjam ki és hogy elég e a tv beépített medialejátszója? (lg LF632V).
Másik megoldás: Valahogy lehúzok egy lankábelt a nappaliba és ott elrejtem a málnát mondjuk a tv mögött. Igy akkor nem kell tökölni a szerverrel, a kodi mindent lejátszik, csak úgymond fizikai akadályok vannak. Igazából eddig is igy volt, csak a nappaliban volt minden, de most kellett egy pc a hálóba tanuláshoz és felvittem minden cuccot (modem,router,stb) mert igy legalább megszünt a káosz a tv mellett.
Egy fontos kérdés: eddig a nasok a hálózaton voltak, de arra gondoltam, hogy usb keresztül tenném a pire. Ha igy van meg lehet azt oldani, hogy a laptopra letöltött filmet elkészülte után átmásoljam a nasra? Vagy ehhez hálózat kell?
Ti milyen megoldást javasoltok? Persze az én elképzelésemtől eltérőt is szivesen fogadok. Nem rettenek meg a szerver építéstől/konfigurálástól sem, de még soha nem csináltam. Cél a hátékonyság és az egyszerű kezelhetőség.
Előre is nagyon köszönöm a segitséget.
-
arnd
senior tag
Olyan megoldással találkoztatok már, hogy openelec mellé 5110-es nokia kijelzőt aplikálni?
Az alfanumerikus kijelzők drágábbak is, meg csúnyábbak stb.Úgy néz ki, hogy az o'play megadta magát, és a gyerekek lenyúlják a pít...
-
azbest
félisten
válasz
Pulsar #17045 üzenetére
mivel a cec csak egy ér a sok közül, valsz könnyen leválasztható. Inkább arra gondoltam, hogy ha a splitter buta, akkor csak ugyanazt a jelent akarja kiadni két irányba osztva, amihez két különböző monitor nem biztos, hogy tud igazodni. Egyébként a ddc necces inkább, amivel lebeszéli a monitorral, hogy mit tud. Ha kettő van, akkor buta módban bármi megtörténhet.
Ha viszont a splitter okos és a bemenetét feldolgozza és a két rákötött moniotorra a saját bufferjéből generál megfelelő paraméterű, felbontású (skálázott, ha különböző) képet, az működhet
Mostanában laptop kapcsán néztem displayport átalakítókat és hihetetlen mennyi féle van és milyen nehéz kibigozni, melyik a biztosan aktív. Meg pécén egy usb3-as vga adaptert is próbáltam, megfelelő géppel meglepően jól ment. De ez már itt off-ban is off
-
válasz
azbest #17043 üzenetére
itt nyilván a lényeg, hogy az egyik kijelző, ami lehet bármi, ha splitterel van osztva, el van látva egy érintő képernyővel. Én szerintem simán működhet a dolog, egyedül az előbb említett CEC amit nem tudom mennyire szereti az ilyen splittereket.
tamasgal: Vagy Te nem tükrözni szeretnéd a két képernyőt, hanem mondjuk a TV-n megy a film, vagy bármi, az érintő képernyőn meg csak mondjuk a funkció gombok?
-
azbest
félisten
válasz
tamasgal #17040 üzenetére
egy kimenetet két különböző kijelzőn nem fogsz tudni mutatni (legfeljebb két azonos kijelzővel menne, valamilyen elosztóval, de ennek nem sok köze van a pihez). Ebayen vannak hdmi elosztók, de ami csak passzívan két monitort köt rá az valsz nem fog működni. Aktív duplázók meg szerintem baromi drágák.
- hdmi kimenet + gertvga tud két kimenetet [link]
- hdmi + dsi touch lcd is tudhat egyszerre működni [link]
- hdmi + usb2- kijelző csatolóból is van ami működhet [link]Lehet még pár lehetőség. Nem mindegyiknél írják, hogy akár két linuxos asztalt is kezelne, konfiguráció függőek.
szerk: hdmi splittert is látok olcsón ebay-en, de nem tudom hogy működne különböző monitorokkal (példa)
-
tamasgal
senior tag
válasz
Pulsar #17041 üzenetére
Köszönöm, akár alternatíva lehet ez is. Kattog az agyam rendesen. Még pi-m sincsen de nagyon érik
Most van egy picuri Acer htpc-m Kodival, de át szeretném költöztetni a Kodit másra (ezért olvasgatom ezt a topikot már vagy két hónapja) mert az Acer-re valami hifis oprendszert szeretnék tenni.
(most olvasom a feltett alap kérdésem, hát elég balfék módon "fogalmaztam" meg)
-
azbest
félisten
válasz
tamasgal #17037 üzenetére
nem biztos, hogy értem mit szeretnél.
HDMI switcch olcsón kapható kínából, ami 3 bemenetet képes egy monitorra tenni és gombnyomásra váltani köztük, hogy melyiket mutassa. (példa)A pi is tud egyszerre több kijelzőt, a hdmi + gertvga kapcsán youtubeon van videó róla. Más kombinációk is lehetnek. Az általad linkelt lcd boardon is van többféle bemenet, a gombsorral gondolom választható, hogy melyik bemenetéről mutassa a képet.
-
tamasgal
senior tag
válasz
wassermann #17036 üzenetére
Sajnálom, már szinte láttam is magam előtt ahogyan bevándorol a motyó egy hifi méretű házba és a gépről is lehetett volna vezérelni, ráadásul látványnak sem lett volna utolsó!
-
tamasgal
senior tag
Skacok, a fentebb linkelt kijelző egyidejűleg megy a rendes hdmi kijelzővel? Megmozgatná a fantáziám...
-
válasz
lalimano #17031 üzenetére
Sosem próbáltam együtt, csak külön külön. És én eddig csak olyan adaptert láttam ami vagy egy, vagy az. Illetve ha MHL volt be dugva, akkor tölteni lehetett mellette USB-n, de az a port másra nem volt alkalmas. Mondjuk ez rég volt, lehet változott a dolog azóta, ki kéne próbálni.
envagyok: OSMC-n pl a menüben ki lehet kapcsolni az SSH-t. Nem lehet, hogy neked ez van ki nyomva?
-
-
lalimano
tag
Sziasztok!
Egy [ilyen] érintőképernyő hogy adja tovább a jelet annak az eszköznek, amire rákötjük?
Telefonnal szeretnék valami hasonlót külső kijelzőként használni, de nem teljesen értem mik kellenek hozzá.
(HDMI-t tudok csinálni MHL-el, tápellátás meg 12V-os powerbankkel elvileg megoldható, de egy külön USB-t is rá kéne kötni OTG-n a telóra, hogy érintőképernyőként funkcionáljon?) -
-
envagyok
veterán
válasz
vargalex #17022 üzenetére
Van két pi2.
Mindkettő fenn van a hálózaton, mindkettő látszik is pc-ről, pingelni is tudom.
Mindkettőn ugyanaz a daily developer verzió van, openelecből, mindkettőn engedélyezve van az ssh.
De az egyiken nem tudom belépni
Az elképzelhető, hogy amelyiknél nem tudok belépni, már több openelec eszköz volt azon az ip-n?Mitől lehet ez?
-
vargalex
félisten
Szia!
Ahogy írod: ha nem végez műveletet az SD-n akkor nem fog villogni.
Próbáld ki, hogy ssh-zol a pi-re, majd kiadod:dd if=/dev/zero of=/home/pi/test.img bs=1M count=100
syncEzzel létrehozod a /home/pi/test.img file-t (természetesen az útvonalat módosítsd a neked megfelelőre, a lényeg, hogy az SD-re mutasson) 100 MB-os mérettel. Ekkor biztos, hogy villogni fog.
A transmission gondolom nem az SD-re tölt, így nem is jár SD művelettel. -
ther
aktív tag
RPi2-vel való ismerkedésem során a következőt tapasztaltam:
- TV-vel HDMI-vel össze van kötve, CEC enabled.
- TV-n szintén be van kapcsolva a támogatás, továbbá a tápszinkronizálás is.
- RPi-t áram alá helyezem, fut minden szépen, RPi-n világít a piros és a zöld led is.
- TV-zés után kikapcsolom a TV-t, az RPi-n már csak a piros led világít, de a RPi még mindig elérhető (SSH-n is, és TV bekapcsolás után is látszik ugyanez).Ez alapján úgy tűnik, hogy akkor kéne világítania a zöldnek, ha SD kártya nélkül bootol, illetve ha nem is világít, akkor is, mikor eléri az SD kártyát, akkor fel fel kéne villannia (amit szintén nem láttam miután a folyamatos zöld kialudt)
Ez normális működés? Szerintetek miért van?
-
tvamos
nagyúr
Ilyen van valakinek?
[link]
Tetszik... -
azbest
félisten
válasz
DarkByte #17011 üzenetére
ha 20Mbitet tud, az már bőven jobbnak hangzik, mint amiről soros kapcsolatnál olvastam
Ma futólag arról olvasgattam, hogy a zero egyszerűsége miatt valsz az adat usb felől is kaphat tápot, ahogy a régi pi-k esetén is volt. Aki több usb-t szeretne, de mégis zerot vesz annak jó lehet, hogy valószínűleg elég a hubot tápolni, ha az kiküldi a bemenetére is azt.
-
DarkByte
addikt
Jó lenne ha lehetne kapni ismét Pi0-át.
Egy fickó összehozta hogy az ESP8266-al működjön GPIO-n keresztül a WiFi. Van SDIO módja a chip-nek, amihez most már a legújabb hack szerint még a SPI ROM flash-t sem kell lekapni róla. Az RPi-n pedig egy minimális config hegesztéssel be lehet kapcsolni a GPIO-n az SDIO kezelést, a kernel automatikusan fel is ismeri és feltölti rá a szükséges firmware-t, majd látszik Linux alatt mint standard WLAN kártya.[link]
Igaz az 1bit-es SDIO miatt maximum 20Mbit/s-et tud, de a legtöbb beágyazott projekthez ez több mint elegendő és az USB portok megmaradnak
Kíváncsi vagyok ki gyártja először rendesen összerakott HAT-ként, bár házilag megépíteni sem egy nagy szám, pár drót gyakorlatilag és egy kis kézügyesség forrasztáshoz. Nekem is van itthon egy első generációs ESP-01 amivel kipróbálnám
-
erik365
senior tag
Köszönöm a segítséget!
-
válasz
erik365 #17004 üzenetére
Leírni most kicsit problémás lenne, mivel telefonról írok, de az OpenElec és az OSMC oldalán a letöltésnél részletesen le van írva.
A lényeg, hogy a letöltött image-fájlt kell egy erre való programmal (pl. Win32DiskImager, amit telepíteni kell a PC-re) felmásolni a kártyára, amivel a működésre kész alaprendszer a PI számára már működtethető.MaCS
-
PiciDikenz
aktív tag
Helló,
Szeretnék építeni Rpi2-ből egy plex szervert, amin transmission is fut. A plex egy külső tápos usb-s vinyóról kapja a kakaót, ezen kívül semmi nincs a pi-re kötve, hálózat természetesen vezetékes.
Nagyjából sikerült is a telepítés, de a legtöbb filmem esetében, az "ez a szerver nem elég erős a transcode-hoz" üzenet jelenik meg, amit a .js fileok átírásával, és az írási jogosultság elvételével sem tudtam megszüntetni.
Elindulnak azonban az ezer éves DVD-s alacsony bitrátás filmek, amiknél sajnos meg kellett, hogy állapítsam, hogy brutálisan szaggat, pár másodpercet lejátszik, megáll swappel majd megint pár másodperc és így tovább...
Az asztali pc-m wifin csatlakozik a hálózatra, de 300Mbitet lazán tud a router, így azt kizárnám, a pi pedig mint írtam vezetének keresztül van felcsatolva. A plex szervert a belső címmel érem el, nem a plex.tv-n keresztül.
Először gondoltam arra, hogy elfogy a pi ereje, de a procimagok 50%-on sem dolgoznak, a ram meg félig sincs. A hálózati statisztikát kielemezve nem látszik extrém forgalom, ilyen 500-600k/s nagyon maximum az eth0-n, ezért a hálózati limitet sem éri el az eszköz.
A kérdésem az lenne, hogy egyrészt a transcode letiltás kiiktatására valaki tud-e mást a js hacken kívül, illetve, hogy mitől lehet ez a szörnyű bufferfesztivál?
-
erik365
senior tag
Valaki megtenné, hogy leírja részletesen, hogy varázsolok gépről memória kártyára oprendszert.
Ha van valami leírás azt is szívesen fogadom.
A google nem a barátom -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rendszergazda topic
- Steam Deck
- Tőzsde és gazdaság
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged