- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Xiaomi 16: önfejlesztés önfotós oldalon
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Végül ezt rendeltem. Távvezérlőről valahol már volt szó, de nem találom. Milyen típus jó hozzá, és pontosan mire lehet használni? Mármint funkciókat tekintve, és alapból kezeli vagy program és/vagy beállítás pluszban kell-e hozzá? Mint mondtam és külső, 2,5 USB3 HDD-vel használnám filmnézésre, néha zenét hallgatok. Jelenleg a TV-n tudom ezeket megtenni, de egyrészt ott a videófáljformátomok és a feliratok nem teljes körűen használhatók, másrészt jó lenne ha zenehallgatáshoz nem kellene mennie a TV-nek (is).
dugesz77: LG Simplink be van kapcsolva, és az AV HDMI Passthrough szintén. 38 évesen messze vagy már a tacskó kortól (kivéve a retardáltakat, de ebben a topikban túl sok nem lehet
)
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Gaming PC 14900K // RTX 5070 Ti // 32GB RAM
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 32GB DDR4 1TB SSD RX6700XT 12GB!
- Asztali PC , i7 12700e , RTX 3080 Ti , 32GB RAM , 1TB NVME
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest