- Íme az új Android Auto!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Az Ulefone gyárában jártunk
- Yettel topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
s_e_n_k_i
tag
"Mondjuk kodi-ban is van rá lehetőség, hogy upnp-n megosztd a tartalmát (dlna kliens (pl. TV) simán betallózza a kodi megosztását). Elméletileg, mert gyakorlatban még sose próbáltam."
Én próbáltam, és tökéletes, LG okos TV minden gond nélkül látott mindent. Lehet, hogy kezdőknek ez a legegyszerűbb:
- Openelec
- UPnP engedélyezése
- Azt hiszem a samba share alapból engedélyezve van.Azt viszont minden DLNA-t használónak tudni kell, hogy ilyen megosztás esetén nem minden TV tudja lekezelni, ha külső felirat van a filmhez. És persze azt is jó tudni, hogy a TV-be integrált lejátszók igencsak gyatrák (pl megfelelő helyre léptetni, vagy előre/hátra tekerni igencsak nehézkesen megy).
Ha már RPi és Openelec, akkor szerintem sokkal célszerűbb a Pi-t használni média lejátszásra, sokkal jobb a felhasználói élmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- PCLab Pro P-689 Ryzen 7 9700x / 32GB DDR5 / RTX 5070 - halk, prémium 1440p/4K gamer PC
- Eladó Ryzen 5 4500, RTX 2070, 16Gb DDR4, 256Gb M.2, 1TB HDD gamer pc!
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Mini PC - HP EliteDesk 800 G3 DM / i5-6500T / DDR4 / NVME M.2 / USB Type-C / több db / 27% számla
- Dell OptiPlex 7050 Micro i5-7500 / 8GB RAM / 256GB M.2 SSD
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest