Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
Kicsirics77 #17062 üzenetére
Sajnos itt a HA a lényeg.. Én eleve célhardvert szerettem volna egy HiMedia Q5 személyében, de sajna nem kapható. Nekem minden szempontól az lett volna ideális és csak emiatt jött szóba a RPi2 (lévén az említett médiajátszó szintjét csak 60k+ áron lehet elérni más, hasonló termékkel).
No, még olvasgatok és rágódok kicsit aztán eldöntöm, hogy valóban akarom-e én ezt a lovat...cigam: persze, akinek ez kell / szereti annak biztosan jó, ezt én nem vitatom. A gond az, hogy én nem tartozom oda. Sok PC-t építettem de már azt is meguntam. És csak médialejátszót szeretnék, és annak ez is megfelel (igaz, nem ideális több okból sem de az árak miatt csak ez jöhetne szóba). Talán fiamat érdekelné a téma mert az egyetemen hasonlókat tanulnak, és azzal együtt talán jó lenne. De még ő sem döntötte el mennyit tudna / akarna foglalkozni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Peugeot, Citroën topik
- Egérpad topik
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos fejegységek
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest