- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vkp
aktív tag
válasz
Virág et. #16524 üzenetére
[Openelec Edition] még mindig 90 ejró.
-
azbest
félisten
válasz
Virág et. #16187 üzenetére
Azon is csodálkozom, hogy alapból felismert bármit q tuner távjával.
A gombok ismétlésének tiltására Folyamatos nyomáskor régebben volt opció. Valószínűleg alapból nem ismeri az openelec a kiosztást. Valami konfigfájlban lehet ezt megadni, de ezer éve nem néztem, amióta a külső usb távirányítóm alapból támogatott lett.
Más. Lehet hogy sikerült feltámasztanom a rev2 b modellemet, ami az smsc chip érintésekor és random időnként is fagyott. Régebben próbáltam az ócska pákámmal átmenni a forrasztáson, de az nem hozott sikert. Viszont most komolyabb gázpáka hőfúvó fejével körben újraolvasztottam a lábak forrasztását és eddig stabil bökdösés közben is. Persze alaposan lefedtem a környező műanyagokat melegítés előtt
-
DeniL
tag
válasz
Virág et. #15740 üzenetére
Használok itthon Pi2-t is. Bár tudom nem egészsézes hogy 3 db elosztó van egymásba fűzve, de annyira szeretem, mikor felkapcsolom a lámpát és hallom ahogy a vinyó újra felbúg....majd ránézek a transmissionra és mit látnak szemeim? "error, read-only filesystem".
Leakad az usb egy kis áramingásra.
Egyszerűbb lenne csak a Pi-t befogni, nem vetem el az ötletet, viszont az arduinoba azt szeretem, hogy rettentő gyorsan bootol, nincs hiba, rátöltöm a kódot és viszi és vinni fogja még napokkal később is.
Mivel ezt egy olyan rendszernek szánják/nom, hogy egyszer sikeresen összerakom és nem szeretnék minden nap mellette állni, hogy újraindítsam, majd épp fsck-val a sd-t lesi, mert nem megfelelően állt le és hasonlók....így is benne van a bug a rendszerbe....
Ha lenne elég kitartásom, teljesen kihagynám a Pi-t a picsába. Régóta foglalkozom vele, de ilyen célra kezdek rájönni, hogy céleszköz kellene.
Ennek ellenére a leírt felálláshoz tartanám magam, egyenlőre amíg meg nem győztök az ellenkezőjéről teljesen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Megaport gaming pc + billentyű
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL T40 EMC Szerver
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged