Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Jó lenne ha lehetne kapni ismét Pi0-át.

Egy fickó összehozta hogy az ESP8266-al működjön GPIO-n keresztül a WiFi. Van SDIO módja a chip-nek, amihez most már a legújabb hack szerint még a SPI ROM flash-t sem kell lekapni róla. Az RPi-n pedig egy minimális config hegesztéssel be lehet kapcsolni a GPIO-n az SDIO kezelést, a kernel automatikusan fel is ismeri és feltölti rá a szükséges firmware-t, majd látszik Linux alatt mint standard WLAN kártya.
[link]Igaz az 1bit-es SDIO miatt maximum 20Mbit/s-et tud, de a legtöbb beágyazott projekthez ez több mint elegendő és az USB portok megmaradnak
Kíváncsi vagyok ki gyártja először rendesen összerakott HAT-ként, bár házilag megépíteni sem egy nagy szám, pár drót gyakorlatilag és egy kis kézügyesség forrasztáshoz. Nekem is van itthon egy első generációs ESP-01 amivel kipróbálnám 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Kíváncsi vagyok ki gyártja először rendesen összerakott HAT-ként, bár házilag megépíteni sem egy nagy szám, pár drót gyakorlatilag és egy kis kézügyesség forrasztáshoz. Nekem is van itthon egy első generációs ESP-01 amivel kipróbálnám
wassermann