- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
válasz
neato3loco #221802 üzenetére
Szerintem igen.
A jack csak analóg stereo jelet visz át, a surround meg csak digitálison működik. De lehet, hogy rosszul tudom, nem vagyok szaki.
A wireless surround headsetek zsebbe nyúlósak sajnos, én is jó ideig keresgéltem, míg rájöttem erre. Én nem vagyok rage player, úgyhogy bevállaltam egy drágább, minőségibb darabot.
Talán még a HyperX Cloud Flight, ami normális áron van az alzán, de sosem próbáltam, nem tudom, milyen. -
VTom
veterán
válasz
neato3loco #221792 üzenetére
A kontrollere dugva biztosan nem, a kontroller csak 2 csatornás sztereót ad ki, úgy tudom.
-
psycroptic
őstag
válasz
neato3loco #175313 üzenetére
Én éppen tegnap kezdtem el vele játszani.
-
Mike
veterán
válasz
neato3loco #168227 üzenetére
Hát én megveszem 27k-ért
Más kérdés hogy kurva drága
De ha 5 évig jó lesz akkor megéri -
Bogyi007
veterán
válasz
neato3loco #168041 üzenetére
Nem jártál a templom s az iskola közelében levő kis boltban az óvoda után?
Ott töltöm munkaidőmet immáron 17 éve. -
törölt tag
válasz
neato3loco #167567 üzenetére
Borsodi vagy? .....
Nen kötekedésből kérdezem hiszen feleségem is onnan való.
Hál' istennek Őt már leszoktattam ilyenekről is mint pl. "Jösztök" is -
marilllyo
veterán
válasz
neato3loco #167564 üzenetére
A vicc az, hogy ilyenkor illene felpörögnie...Ez most egy mellényúlás volt az tény...
-
markknight
veterán
válasz
neato3loco #167564 üzenetére
Jönnek majd a játékosok pár napon belül, XBOX-on is lerohanták a For Honor szervereit.
-
Peace
nagyúr
válasz
neato3loco #167527 üzenetére
Ez így van! Mondjuk én könnyen beszélek, mert iszonyatosan kevés már az a játék, amit rohanok megvenni. És egyre kevesebb lesz. RDR2 az ilyen meg majd Cyberpunk 2077 lesz és TLoU part 2. De ezen kívül már csak olyanok vannak, amiket szívesen végigvinnék, de bőven jó lesz féláron is.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Persze, terszik is nem nagyon tud más befolyasolni ha tetszik valami, csak most van másik játék meg mas dolog szóval ráérek
De a pokemberhez se volt közöm és mégis baromira tetszett és kipörgettem! Majd óvatosan spoiler mentesen megnézek pár videót, de egyelőre tetszik. Hopnap viszont jön a TR
-
Mike
veterán
válasz
én mindig nézek gameplay videókat a TV-n vásárlás előtt
sok program szanálódott így ki ami a képek vagy leírás alapján tetszett -
Jim-X
őstag
válasz
+1
Filmekkel es sorozatokkal is ugyanigy vagyok. Volt mar sokszor, hogy nagyon utott jo (es persze rossz is elofordul) ertelemben egy film.
Altalaban elozetest megnezem, higy mirol van szo...deccit -
Carlos Padre
veterán
válasz
Én sosem nézek gameplay videókat olyan játékokról ami érdekel. Meg olyanokról sem, amik nem
-
válasz
neato3loco #167512 üzenetére
A béta alapján szerintem az egyik legjobb COD lesz
-
válasz
neato3loco #167509 üzenetére
Igen, PS4 en aktív és sok játékos van.
-
neato3loco
senior tag
válasz
neato3loco #136221 üzenetére
Visszatérve erre a problémára, nincs rá megoldás. Vagyis van..
Sony fórumon, egyéb gamer fórumokon utána olvastam-kérdeztem és az a tény fogadott, hogy a Sony nem talált erre a "hibára" megoldást. Ugyebár a játékokkal játszhat 18 év alatti gyerek, ha engedélyezve van neki, hogy bármilyen korosztályú játékkal játszhasson, de a PSN szépen lekorlátozza ezt és nem csak a pegi 18-as tartalmakat, hanem az összeset szinte, mint pl.: FIFA 18. Azért az kemény, hogy egy 14 éves nem játszhat online fifát, mert a PSN így dönt.
A megoldás az lett, hogy új felhasználót készítettem kamu adatokkal majd a Primary-Secondary dologgal kiküszöbölve lett a hiba, hogy ne vesszen kárba a megvásárolt FIFA 18. Így a sub-accounton lévő FIFA futtatható az új fake adatos acc.-val.
Oké, hogy ez a megoldás, de ennek nem így kéne lennie..
Mindenesetre felhívom mindenki figyelmét, hogy ne adjon meg a gyereknek valós adatokat felhasználó készítése során, mert besz*pja!
-
RangerFox
veterán
válasz
neato3loco #136250 üzenetére
Ha már a becsületességről van szó, egy Pegi 18-as játékkal miért játszana egy 16 éves?
Amúgy most biztos, hogy az egész napos programozás utáni ingerültség beszél belőlem, de leírom (Nem csak neked címezve). Miért kell minden második nap feltenni ilyen kaliberű kérdéseket: "Hogy működik a Ps+?", "Hogy működik az Account megosztás?", "FullHD tv-m van, vegyek Pro-t vagy jó a Slim is?" stb? Nem elég az, hogy itt van egy nagyon jól összerakott összefoglaló, minden le van írva benne, képekkel illusztrálva, remekül megszerkesztve, lépésről-lépésre minden, MIINDEN. Pro/kontrák felsorolva a konzol típusokhoz, ajánlott játékok listája, stb. Nem beszélve a kismillió Youtube-os összehasonlító videókról. Plusz lehet nyugodtan használni a keresőt is a fórumon. Ha megteszed, láthatod, hogy ezeket a kérdéseket már sokan mások is feltették előtted. Mit vártok, hogy mást fogunk mondani, mint eddig? Persze, azért van a fórum, hogy segítsünk egymásnak, de őszintén, én néha már a falra mászok ezektől a kérdésektől. Egy kicsit próbáljuk már az ilyeneket.
-
Imilenni
addikt
válasz
neato3loco #136250 üzenetére
Alapszabály hogy mindíg nagykorúnak kell regisztrálni magad.
-
Sefter
veterán
válasz
neato3loco #136237 üzenetére
Ha még nincs semmi komoly az accountján jobban jártok ha csináltok neki egy újat..minden valós csak +10 év és nem kell ilyenekkel basz@kodni
-
Xaels
félisten
válasz
neato3loco #136228 üzenetére
Az ő vagy a te Psedben van a lemez?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
neato3loco #136230 üzenetére
Amit Árpi leírt (linkelt) itt.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
neato3loco #136228 üzenetére
Beállítottad már a saját fiókod primary-re, az övét pedig secondary-ra?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
neato3loco #136225 üzenetére
Gyakorlatilag a te fiókodról szedi le, amivel aztán a saját fiókján tud játszani, szóval az ő szempontjából olyan, mintha az övé lenne. Állítani külön nem kell semmit játékonként.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
neato3loco #136223 üzenetére
Igen és tud majd játszani mindennel, ami neked meg van véve digitálisan.
-
A`rpi
addikt
válasz
neato3loco #136221 üzenetére
"Hiába keresek nem találok rá valaszt. Apám nevelt fiának lett ps acc csinálva, viszont mivel 18 alatti nem tudjuk neki aktiválni a 14 napos plust mert kártyát kell hozzá adni, de azt meg nem engedi. Hogy a tökömbe lehet aktiválni neki? Vagy gyereknek nem jár a plus próba idő csak vásárolttal tud csatlakozni a plushoz? Kérlek segítsetek."
Csinálj egy teljes értékű fiókot, állítsd elsődlegesre, aktiváld be a leírtak szerint a Plus előfizetést, és jelentkezz át a gyerek fiókjába.
-
30z.Samu
félisten
válasz
neato3loco #133555 üzenetére
Hogy mi?
-
peetyy
őstag
válasz
Nem fordítva?
Gt sport ha izomból versenyezni szeretne, nfs ha csak autókázni
-
frankstork
aktív tag
válasz
Mi?
-
Bati0501
őstag
válasz
neato3loco #133359 üzenetére
Hol vannak a drága kocsis hsz-ek, azok nekem kimaradtak?
Am store-n ez a '2 napig akciós egy játék' akció keretén belül már hanyadik napja ez az NFS van? Sztem legalább már vagy 3. napja ez van.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
neato3loco #132854 üzenetére
Igen, ez elég életszerű...
-
kbyte1024
veterán
válasz
neato3loco #132854 üzenetére
különben azt kellett volna. nem a táv vagy a benzin miatt,hanem az idő miatt
erre már csak hab volt hogy megkérdeztem a wrc meg van még? mert az is van a honlapon,mire aha csak át kell hozatnia egy másik üzletből és ott már drágábban volt . király nem?
-
Bogyi007
veterán
válasz
neato3loco #132250 üzenetére
És már a szavakat is összekevered.
-
szucstom
őstag
válasz
neato3loco #132288 üzenetére
jah, azt még pécén párszor végigtoltam
-
30z.Samu
félisten
válasz
neato3loco #132252 üzenetére
Azért írtam, hogy ezzel kb csak erősödik bennem az érzés, hogy jól döntök és a játékhoz jönni is fog a Resi 7. Szóval majd jövőhéten tudok vele játszani.
-
30z.Samu
félisten
válasz
neato3loco #132243 üzenetére
Ja lehet!
Neem, nincs ilyen PC-n sem.
Egyébként néha szoktam mondani, hogy a PC-nek lelke van, lehet tényleg érzi.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
neato3loco #132092 üzenetére
Én is hasonlóan vagyok, de pl. egy Warcraft 4 miatt biztosan vennék egy vga-t a gépembe, h legalább végig vigyem
Az év elején még egy igen kellemes PC-n WQHD felbontásban játszottam, de most egyáltalán nem hiányzik a PC Gaming
steinmacher:
-
30z.Samu
félisten
válasz
neato3loco #132092 üzenetére
A Cs-t én már kezdem elengedni, nagyon elcseszték a játékot, pedig imádom alapvetően. De amit tudtak, elcsesztek benne, ráadásul tele van csalóval, ez egy nagy plusz a PS mellett. Ott legalább csalók nincsenek
-
Philips103
tag
válasz
neato3loco #130854 üzenetére
De a mastercardom van es nem maestro es az a vicces hogy anyukam kartyajat is probaltuk es egyikse se volt joxd mind ketto otp mastercard
-
Bad Pritt
félisten
válasz
neato3loco #130801 üzenetére
Most próbáltam ki/vettem meg a hétvégén, még napközben is hamar talál játékost.
-
batai15
félisten
válasz
neato3loco #130801 üzenetére
Van. Én mindig találok könnyen szervert és játékosokat. Szerencsére sokan játsszák köszönhető annak is hogy ugyanúgy updatelik mint a pc verziót. Mivel e sportban is játsszák sokáig fog még futni szerintem.
-
birorichard
őstag
válasz
neato3loco #126932 üzenetére
Ahogy (#126931) Madwe írta, a Witcher(ek)ben egy az átlagtól nagyon eltérő színvonallal is találkoztál, nem csak mennyiségben volt több. Viszont a többi említett játéknak a main story line bőven jó, mellékküldik is elmennek, de mondom, ne számíts egy tw3 élményre.
Mordornak a sztorija meg nem egy rossz történet azért, főleg ha képben vagy egy kicsit a gyűrűk ura világával, nem csak egy kalandjáték a sok közül.
-
törölt tag
válasz
neato3loco #126932 üzenetére
Arra gondolt, hogy a SoM egy alapvetően rém unalmas játék, lepkefing sztorival, és üres küldetésekkel. Ha valakinek a nemesis-rendszer nem jön be, akkor nincs a játéknak tartalma.
Én végigtoltam az egész játékot. azt. hogy mennyire jó volt, jól mutatja, hogy egy képkockára nem emlékszem belőle!
-
Madwe
nagyúr
válasz
neato3loco #126930 üzenetére
Inkább a questek minősége a problémás
-
birorichard
őstag
válasz
neato3loco #126928 üzenetére
Shadow of Mordor kb 30-40 óra volt nekem, Witcher azért egy magasabb kategória, annyit ne várj tőle, de nem rossz játék, kb mint a batmenek és a mad max.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
neato3loco #125051 üzenetére
KB ugyan annyiért túl adtam mint vettem mázlim volt, de soha többet ebből a trágyából. Eddig is azért bírtam csak mert eczkével elvoltunk, de minősíthetetlen...
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
neato3loco #125025 üzenetére
Annyiért nem fogsz. Pont úgy tartja az árát mint a GTA V.
-
vonSux
őstag
válasz
neato3loco #119062 üzenetére
Mert ez egy korszerű vitrin.
-
A`rpi
addikt
válasz
neato3loco #83860 üzenetére
Nem. 2 óránként lehet eszközhöz hozzá rendelni a szolgáltatáshoz.
(Ha nincs hozzá rendelve az eszköz azonosítója,
abban az esetben nincsen szolgáltatás sem.)Ez igaz minden hálózati eszközre, nyilván miután a routert párosítottad vele, utána az ehhez kapcsolódó eszközöket már nem kell.
Csak ugye neked PS4-en nem jön be a szolgáltató oldala ahol hozzá tudnád kötni a MAC címed a PS-hez, ezért, vagy PC-vel osztasz netet, vagy veszel routert.
-
Gijon
senior tag
válasz
neato3loco #83860 üzenetére
Felhasználónevet+a jelszót megadtad? (digi)..ha nem adod meg, akkor nem fog router nélkül kapcsolódni. PPPoE kapcsolatot válaszd.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
neato3loco #83813 üzenetére
szerintem meg a digivel van a probléma hogy fix ip-t kaptál
(#83820) neato3loco : ha nekem van igazam akkor nem, mindenképp kell router szal megpróbálhatod, de ha nem megy akkor telefonálj be és megcsinálják
-
A`rpi
addikt
válasz
neato3loco #83815 üzenetére
-
A`rpi
addikt
válasz
neato3loco #83813 üzenetére
Ha nincsen egyelőre routered oszd meg az internetet PC-ről.
-
A`rpi
addikt
válasz
neato3loco #76064 üzenetére
Ha visszaviszed garanciába, kicserélik azonnal. Más kérdés, nem új gépet kapsz hanem gyári felújítottat. És az sem garantált hogy halkabb lesz, viszont cserébe a garancia újra indul.
-
Beetlejuice
tag
válasz
neato3loco #73777 üzenetére
mivel is jatszottam az elmult par honapban:
Civ 5 (nemtom van-e PS4-re)
Legend of Grimrock 2
Total War Rome II
Gnomoria
Alien Isolation (van PS4-re is)
Warhammer Vermintide
Grim Dawn
Wasteland 2
Path of Exile
Dungeon Defenders II
Don't Starve Together (van PS4-re is)Szerintem a strategia / koros strategia rpg / online action rpg mufaj eleg szegenyes a konzolokon.
Ami miatt ps4-et vettem: last of us, bloodborne, uncharted - es ezek be is valtottak a hozzajuk fuzott remenyeket. -
válasz
neato3loco #73469 üzenetére
Igen, és ezzel nincs is gond. De ha valaki nem adventure game rajongó, attól még nem lesz egy amúgy jó játék következetesen rossz. Én pl. utálom a rémisztgető, jumpscare jellegű game-eket, de ettől meg elismerem, hogy lehetnek jók. Egész egyszerűen nekem nincs igényem rá, hogy a frászt hozzák rám egy játékban.
-
n000rbi
senior tag
válasz
neato3loco #73457 üzenetére
Ez csak háromféleképpen lehetséges:
1. 10 percet se játszottál vele
2. nincs humorérzéked
3. nem tudsz angolulAz a játék zseniális. Persze kinek mi
-
válasz
Gamer community strongly disagrees!
Amúgy ez egy 1998-as adventure game, mégis mit vártál? Hogy befordulsz a sarkon és a 3 háztömbnyire lévő ellenfél egy levegőbe feldobott tomahawk-kal ledobja a fejed, és meghalsz? Dehát eleve halott vagy!
-
Prof01
veterán
válasz
A múltkori akciókor majdnem megvettem. Örülök, hogy megkaptuk Ps Plus-ban, kíváncsi vagyok rá! -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Az megvan hogy ez nem egy pörgős akciójáték ugye?
-
james001
veterán
válasz
neato3loco #72952 üzenetére
Én is itthon ücsörgök betegen meg plusz "sérülten" is,pedig mentem volna haverral buliba
Helyette itt várom hogy lecsorogjon a Witcher 3 17 gigás patch-jeLehet elindítom nélküle inkább.
-
glspeter1
őstag
válasz
neato3loco #72952 üzenetére
Kollégámat is a láz gyötri, nem is jött tegnap a céges bulira.
Mondjuk lehet jobban is járt, mert idén is elszabadult a pokol a vacsora után.
Mondjuk nem nekem, mert én annyit zabáltam, hogy csak gurulni tudtam.. az ágyig.Am. jobbulást!
-
danih
veterán
válasz
neato3loco #71299 üzenetére
Én nem szeretem az ilyet, de lehet hogy sokan szeretik, mindenki maga dönti el.
-
delibab
senior tag
válasz
neato3loco #71232 üzenetére
Ennyire??? Most elég jó áron van és szemezgetek vele nagyon, de nem tudom mennyire kell nekem... Az a baj, hogy sokkal több a játékom mint az időm...
-
vonSux
őstag
válasz
neato3loco #71259 üzenetére
Ha egy lobbyban valamelyik pistike keyboardon játszik (?) vagy üzenget mert szerinte csaltam átmegyek egy másikba. Nem foglalkozom álproblémákkal. Nincs egy platinám se, de a BO3 meglepően jó lett, gyertek multizni, zombit hentelni!
-
perge666
veterán
válasz
neato3loco #71061 üzenetére
Ezen hangosan felnevettem.
-
Elims
veterán
válasz
neato3loco #71089 üzenetére
Lehet,hogy megéri,de "mit veszel így a csalàdnak"?? :-)))
Van itt vki akinek megvan a witcher 3 collectors edition?
-
Prof01
veterán
válasz
neato3loco #71089 üzenetére
1600 óra körül járok és még nem untam meg. Mindig van benne valami új, amit lehet csinálni!
Persze kell is egy jó társaság, egyedül gyorsan unalomba tud fulladni!
-
bandi0000
nagyúr
válasz
neato3loco #71080 üzenetére
akkor annyival kiegészítem hogy nekem válik monotonná, cod az cod, ott direkt azért mész fel hogy hentelj, persze multiba, itt meg fejlődnöd kell, persze valszeg PvP-be jobb lenne, de azt még nem próbáltam
-
horvathkrisz
addikt
válasz
neato3loco #71061 üzenetére
Mennyibe került a Fallout4?
-
Tatyla
őstag
válasz
neato3loco #71064 üzenetére
Remélem
-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz
neato3loco #70941 üzenetére
Késő bánat.
Black Friday-kor annyi jó cuccot dobtam be a kosárba, hogy ez teljesen elkerülte figyelmem. Mindegy marad akkor ez 6000-ért. -
horvathkrisz
addikt
válasz
neato3loco #70941 üzenetére
Én is
-
crue
őstag
válasz
neato3loco #70619 üzenetére
Na arról a tesztről nem írom le a véleményemet, mert kitiltanának az egész lapcsaládról. Olvasd el ezt a tesztet. Nagyon jól átjön belőle, hogy a hibái ellenére mennyire magával ragadó játék. Tényleg vannak kisebb hibái, de a megjelenés napja óta eddig egyszer(!) történt meg, hogy bug miatt vissza kellett töltenem állást, mert beragadtam egy tereptárgyba. De ez előfordulhat akár egy faék egyszerűségű csőjátékban is, nemhogy egy ilyen összetett nyílt világú anyagban. Persze nem akarlak rábeszélni semmire, hiszen azt sem tudom neked mennyire jön be ez a műfaj és az is lehet, hogy csalódnál a játékban.
-
danih
veterán
válasz
neato3loco #70583 üzenetére
Nálam év játéka pedig csak két napom van benne eddig (a teljes múlt hétvégém)
Imádom a Fallout világát és szerintem ez is nagyon jól sikerült. Olyan mint egy jó könyv, nem lehet letenni (a joystickot). -
crue
őstag
válasz
Nagyon jó választás, nekem 70 óra után sem vált monotonná. Hatalmas nyílt világ, lehetőségek tárháza. Te döntöd el kivel barátkozol vagy éppen kivel akasztod össze a bajuszt. Rengeteg a felfedezni való, minden sarkon vár valami meglepetés. A karakteredet úgy fejleszted, ahogy szeretnéd, elmehetsz a rambó irányba vagy sunyi mesterlövész is lehetsz stb. Az elején észen kell lenni, sokat lehet halni a gyenge felszerelés és a képességek miatt, de bele lehet rázódni és akkor már magabiztosabban neki lehet menni a combosabb ellenfeleknek is. Röviden ennyi, nekem az év játéka a Fallout 4.
-
A`rpi
addikt
válasz
(#70579) danih: bakker! ha egy pár nappal hamarabb írod meg az utolsó kütyüt, nem rendelek Sony Wireless Gold-ot!
wáwáwááwáw
Alternatívája benne volt idáig is az összefoglalóban.
-
Tuomas
addikt
válasz
neato3loco #70172 üzenetére
Jaaa az az
Én kivárok, a FC képes sablonos lenni. De ebben az őskoros cuccban van potenciál, csak nem kéne elcseszni
Ezt egy nagyon jól működő crafting rendszerrel meg lehet oldani. A történet más kérdés, nem tudom milyen hátteret tudnak kreálni az akkori "ösztönlény forma" embereknek, hiszen akkor a fő értékrend még a vadászat, és a szaporodás volt. Nehezen hiszem hogy pl. egy olyan story megállná a helyét, hogy a rivális törzs elrabolta főhősünk asszonypajtását és ki kell szabadítanunk.
Na mindegy, majd kiderül mit kapunk
-
danih
veterán
válasz
neato3loco #70074 üzenetére
Majdnem ott vettem ma a konzolt. Csak messzebb volt mint egy MM. De jó társaságnak tűnik.
(#70076) sting2: "régi iskola", mármint 2010?
-
heihachi
addikt
válasz
neato3loco #70072 üzenetére
Egyszer egy hibás ps3-at egy az egyben kicseréltek nekem, kb fél év után, korrektek voltak.
-
Prof01
veterán
válasz
Egyszer rendeltem tőlük Titanfall-t, nem érkezett meg, felhívtam őket, nincs náluk, de lesz következő hétre 2 ezerrel drágábban. Ok, kösz nem, megvettem máshol eredeti áron. Azóta nem veszek tőlük semmit. Kb. ennyi a véleményem.
-
válasz
Én ott vettem a SW limited PS4-et és a plusz DV kontrollert is...ja meg a PS+-t is.
-
sting2
addikt
válasz
"Régi iskola"
Mentes minden mai buziskodástól... -
danih
veterán
válasz
Ronda a weboldala
-
szinimini
senior tag
válasz
neato3loco #69935 üzenetére
Ez egyértelmű,de akkor valószínű nekem a BO3 fog bejönni.
De azért kíváncsi voltam,hogy melyiket is vegyem meg.
Mert az 3x annyi BO3 sajnos. -
Syz
senior tag
válasz
neato3loco #68852 üzenetére
Ezen már a múltkor is fennakadtál
-
Rigormortiis
veterán
válasz
neato3loco #68854 üzenetére
Lemaradtam valamiről?
-
danih
veterán
válasz
neato3loco #68852 üzenetére
Nem az van ott hogy irányába nem szabad emlegetni? Az nincs hogy ő nem emlegetheti...
Leülhetsz, nyelvtan egyes. -
zzola
titán
válasz
neato3loco #68612 üzenetére
Pont az ilyen megjelenéskori hulladékok-mint a BF4-teszik ezt lehetővé! Mit mondjanak a yt celebek, ha egy béta jobban fut, mint egy véglegesen kiadott verzió? Az SW a fanoknak biztosan jó...és ennyi. Tegnap egész este streamet néztem és egyáltalán nem bántam meg, hogy nem vettem meg a játékot. Majd talán jövőre XBox One-on EA Acces-ben jó lesz...
-
Goldwin
aktív tag
válasz
neato3loco #68341 üzenetére
-
adalbert1
veterán
válasz
Farkasszemet néztem Darth Vaderrel, de ő tovább bírta pislogás nélkül.
-
arpi6k
addikt
válasz
Én ugyan csak a magam nevében tudok nyilatkozni:
20 év PC játék után átnyargalni konzolra (úgy hogy előtte még nem is fogtál pl kontrolert), hát nem tudom szerintem az ismerkedésnél nem nagyon van jobb szó az érzésre.
-
toompa
őstag
válasz
neato3loco #68336 üzenetére
Azért az nem fog olyan gyorsan letöltődni. De a válasz,igen.
-
toompa
őstag
válasz
neato3loco #68333 üzenetére
Bejelentkezik a gépedről,letölti és játszotok. Hazamegy és letölti a saját gépére is.
De utána te már nem fogsz tudni játszani vele. Ahhoz hogy mindketten tudjatok játszani vele,meg kell osztani az accountot. Szerintem az összefoglalóban megtalálod a módját. -
Thodeus
aktív tag
válasz
neato3loco #68333 üzenetére
A játék profilhoz van kötve. Te csak úgy tudnád használni ha ő veszi meg, hogy megosztjátok egymás között a profiljaitokat vagy az ő profiljával játszol a saját gépeden, de ebben az esetben ha ő otthon bejelentkezik a profiljába téged ki fog dobni.
-
Flashenzer
csendes tag
válasz
neato3loco #68187 üzenetére
Igen játszható. De nyomhatnánk együtt is!
-
marilllyo
veterán
válasz
neato3loco #68168 üzenetére
Nah...megnézem köszi. Meg ezt a youtube-ot is aztán max leírom, hogy wtf. Meg, hogy melyik a jobb...most már twich-re beregiztem.
-
zzola
titán
válasz
neato3loco #68036 üzenetére
Semmi értelme, sok óvodás álmodozik!
-
PandaMonium
őstag
válasz
neato3loco #66706 üzenetére
Én sajnos csak vasárnap este tudom kipróbálni leghamarabb, pedig már régóta várom.
A többieknek akik tudnak játszani a hétvégén jó szórakozást. Majd írhatnátok valami rövidke beszámolót szerintetek hogy sikerült a teljes játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest