- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz
Wesder #250732 üzenetére
Ha ez 2/10. Akkor a sok más játék mennyi? Nevetséges az egész metacritic-en a felhasználói értékelés mint, ahogy a GOW-ra is mentek a 0 pontok.. Nincs PC-re? 0 pont. Stb stb.
Ennél több hülye ember csak a facebookon tud összegyülni a különböző összeesküvés elméletekkel.PS4nél baj volt a hűtéssel.. Erre most nagyobb lett és mondták is, hogy emiatt.. Erre most meg a mérete a probléma.. De ha nem ekkora lenne akkor meg ment volna a "nem baj ha nagyobb lett volna csak ne melegedne ennyire és lenne ilyen hangos"
Egyszerűen vannak emberek akik mindig mindenbe belekötnek és csak a rosszat nézik. -
NyMRooD
őstag
válasz
Wesder #250777 üzenetére
Persze, nem is ellened beszélek, hanem a srác ellen, nekem fogalmam sincs róla, hogy milyen a tLoUII, de csak a nem szimpatikus sztori miatt (ami amúgy attól, hogy nekem nem tetszik még lehet jó), nem pontoznám le.
(#250780) .LnB: A pontozás eredménye engem sem érdekel, csak ezt a viselkedést tartom baromságnak egyes emberkék részéről.
-
belan
addikt
válasz
Wesder #250771 üzenetére
Szerintem ez nem volt Spoiler midenki tudja hogy mi volt a első reszbe és józan paraszt ésszel gondolja a ember második reszbe el mondja valakinek joel. Volt itt már olyan aki sajnos Spoiler is mondot. Na de a nioh de durva játék utolsó dlc nyomom 240 szintén vagyok 150 200 óra van benne ember legyen a talpán aki lenyomja teljesen azt a játékot tudom már jó páran le nyomták jön most a platina, 100 150 óra után jön rá a ember sok mindenre mi is van benne nagyon összetett játék!!!
imádom
-
NyMRooD
őstag
válasz
Wesder #250754 üzenetére
Mégis a játék egészére adott 2/10-et, mert nem tetszik az ízlésének, rengeteg játék van aminek gyenge a sztorija, pedig fontos tényező lenne, de maga a játék meg jó, arra nem 2/10-et adsz hanem mondjuk 7-8/10-et. Sejtem, hogy mi baja lehet a sztorival, hála pár kedves fórumtársnak aki nem fogta be... ha rossz a téma ábrázolása (mondjuk átestek a ló túloldalára) lehet nekem sem tetszene, de attól még tippre egy kiváló külsőnézetes akciójátékot kapunk.
-
Tuomas
addikt
válasz
Wesder #250732 üzenetére
Hát nemtom. Ha nem azt kapom amit várok, nem feltétlen pontozom le a játékot. Attól még egy játék lehet jó, csak max nem nekem szól. Van ilyen. Az hogy egy játék jó-e vagy nem, azt pedig nem csak és kizárólag az ízlés határozza meg, hanem grafika, technikailag mennyire van kidolgozva, bugok, MI, hangok, stb. Szóval csak annyi, hogy ebben az esetben is aránytalan lehet az a 2 pont. Szerintem.
-
-
-
ldave
félisten
válasz
Wesder #250673 üzenetére
Ebben a témában mindig ez a cikk jut eszembe: Nintendo is Not Your Friend.
A Nintendo helyettesítendő bármelyik éppen kedvelt vállalatunkkal. -
FunPro
őstag
válasz
Wesder #250559 üzenetére
Na, de látod neked is hogy megmaradt?
Én amúgy elvittem a végéig, de valóban olyan meh. De ezt már sokszor leírtam. Amikor kijött, biztos jó volt.
Nálam talán az tett be, hogy történet szempontjából a telltale féle walking dead első évadát nehéz lesz lekörözni bárkinek, ebben a témában. Gameplay szempontból pedig biztos találok nála jobbat.
-
Moby
veterán
-
törölt tag
-
sting2
addikt
válasz
Wesder #249783 üzenetére
Meglehet, de az biztos, hogy ez a " vegytiszta 4K " sokat hozzátesz a látványhoz.
Ma kipihenten visszanéztem az engem érdeklő címek - fullos változatát és továbbra is azt gondolom, hogy ha a Spider - GTS - Ratchet idén jönne, bajban lennék mert nem bírnám ki, hogy ne vegyem meg. -
NyMRooD
őstag
válasz
Wesder #249718 üzenetére
Na azt el is felejtettem, volt valaki (nem tudom, hogy eeXaa-e), aki konkrétan hülyézte a jó népet, mert nem tavalyra várta a nextgen-t, ha az illető magára ismer, üzenem, háhá
(#249722) wesder: Akkor lehet az a baja, hogy ő már vett next-gent decemberben, most meg jön a következő, évente egy picit sok
-
-
boost
veterán
válasz
Wesder #248807 üzenetére
Az nyilván jönni fog.
Fentebb kommentelte valaki (szerk: i@lex ), hogy PS5 húzócím lehetne... Szerintem teljesen logikus, hogy nem adják ki PS5-re nyítócímnek, mert sikerülne az első évben eladni vagy 3-5 milliót, legjobb esetben. Nagyon legjobb esetben. Utána meg jönnének a sokkal szebb, újabb, fényesebb játékok..
így meg el tudják adni PS4-es, egy 110+ milliós tábornak a játékot. Ha csak minden 5dik veszi meg, az is kapásból 20 millió. Majd ha kijött a PS5, akkor jövő nyáron megint kiadják a játékot, de PS5re, és azt is megveszik még 3-5 millióan.. majd két év múlva leakciózzák 50%-ra, és megint ugyanennyit eladnak belőle.. Majd később kiváló PS+ ünnepi húzócím lesz.. Jól tudja a ND, hogy mit csinál.
Lásd: GTA5 ugyanez.. (azt is megvettem prevgenre és kurrens genre is, ahogy kijött, mert pont annyival szebb volt. De a TLOU előző részét is
)
-
Gery9112
őstag
válasz
Wesder #248717 üzenetére
Akkor úgy mondom next gen hatása van.....de köszönöm, hogy rúgozol a szavakon.
Úgyanúgy, ahogy pl. a GTA V-nek is jót tett annak idején, hogy PS3/XBOX360-ról átportolák a jelenlegi generációra. Futott az akkori hardveren persze de érezted, hogy ez már egy next gen játék.
-
Moby
veterán
válasz
Wesder #248610 üzenetére
"Ezek szerint màr amikor vetted le volt tíltva,"
Ezt nem tudjuk, mert innentől a "másfél éve vettünk...." témaindító biztosan nem valós (ahogy a "fél éve nem lehet belépni a networkbe..." sem.) Ebből csak annyi látszik, hogy a levelezés előtt pár héttel tiltották le a konzolt, amikor akár már nála is lehetett.
-
ProEvoFan
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest