- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
fausto
addikt
válasz
fausto #229336 üzenetére
Ere tudtok valamit? Köszi!
"Lenne egy kérdésem
Az tiszta sor, hogy PS Plus előfizetést nem lehet a wallet-ből fizetni, hogy ha nincs bankkártya regisztrálva a profilomhoz. De mi a helyzet akkor, ha (UK profillal)
- van 35GBP feltöltve a profilomra
- van regisztrálva kártya
Mivel most 37.49GBP az éves előfizetést, az működik, hogy veszek egyet és a walletből fizet 35GBP-t, a maradék 2.49-et pedig levonja a kártyáról?" -
Bogyi007
veterán
válasz
fausto #229263 üzenetére
Érdekes hogy a százalékos kedvezmények az angol storeban nagyobbak mint nálunk...
Konkrétan a Spiderman esetében látom ezt, itthon 50 és 40 százalék a kedvezmény míg a Uk Storeban 54 és 44 % a kedvezmény mértéke...
Kapcsolódik a kérdésem is ehhez, a Spiderman ugyebár úgy tudott magyarul, hogy a konzol menüt magyarra kellett állítani. Vajon ez a Uk Storeban vásárolt kiadással is működhet?!
Van olyan személy aki onnan szerezte be a játékot és tudna erre válaszolni?
-
.LnB
titán
válasz
fausto #227145 üzenetére
Ja persze. Érdemes végigjátszani. Én is megtettem. Bár én élveztem magát a játékmenetet. Szerintem abban jó az a játék. Viszont a sztorit, én konkrétan rossznak tartom. Ha sikerült volna egy fasza sztorit is a játék alá tenni, akkor most jobbnak tartanánk mint a The Last of Us-t, szerintem.
-
válasz
fausto #220766 üzenetére
A Littlstar app lejátssza ezeket, csak most már prémium előfizetéses szolgáltatásként. Régebben az USB sideload nem volt korlátozva, de most már csak az első két percet engedi ingyen.
-
nemorino
tag
válasz
fausto #218920 üzenetére
Viszonylag gyakori lehet, itt az os update-re gyanakszanak. Ez akkor is gáz, ha nem sumákság, mert megkárosítja a vevőiket. Mindegy, könnyebb a hülye fogyasztóra fogni.
-
Steve1207
veterán
válasz
fausto #217264 üzenetére
Szintén úgy tudtam, de ez csak az alapokat adja, a sztori is csak 5-6 harcig megy kb. Amúgy brutál jól meg van csinálva, de inkább afelé hajlok, hogy az akciós injustice 2-re lecsapok most, mivel azokat a karaktereket jobban szeretem. Aztán akkor van egy verekedős is (és remélem BC lesz
)
(#217259) Kendek: +1 teljesen
Maga a digitális tartalom az, aminél alapvetően elvárja az ember, hogy az adott céleszközön használja, ha újabb is, szerintem nem kérdés, hogy így kell jelenleg megcsinálniuk (steam, play store stb). Előző generációnál ez még gyerekcipőben járt, főleg a kalózkodás miatt, így aki korábban arra hajlott, most az is elkölt 2-3k-t alaphangon egy generáció alatt. Tuti nem hagynák veszni ezt a kört se.
A streaming szerintem a jövő, megoldást nyújt majdnem minden problémára.
-
Deck
titán
válasz
fausto #214430 üzenetére
Az alapjáték nekem tetszett és szeretem az új stílusát az AC sorozatnak, a Görög témát meg főleg. De az Atlantiszos rész számomra unalmas, monoton, be se tudtam fejezni mert nincs hozzá semmi kedvem. Persze lehet egyedül én érzem így..
A Ubisoft-nak annyi pénze van mint a szemét és mégsem tudnak egy Witcher 3 közelébe érő játékot se készíteni. Ugyanazt adják ki szinte mindig más témával. Ez az ami szomorú :/ -
nemorino
tag
válasz
fausto #214418 üzenetére
Az első kicsiben ugyanaz, mint az alapjáték, most játszok vele. Egész véletlenül előkerül egy újabb titkos társaság, amelynek a tagjait megölve nyomokat találsz és felgöngyölíted az egészet, persze kevesebb taggal. Azon kívül, hogy perzsa szálat hoz a történetbe elég generic, még új területet sem hozott,az első két fejezet Makedóniában és Achaia-ban játszódik, a harmadikhoz még nem értem. Rossznak nem mondanám, de semmi emlékezeteset nem mutatott eddig.
A season pass szerintem ezért az árért megéri, a két dlc-n kívül egy teljes játék 5990-ért nem rossz.
-
penge111
addikt
válasz
fausto #214418 üzenetére
Pár hete ingyenes volt az Atlantiszos dlc egyik része, nem húztad be, mert akkor kipróbálhattad volna...
-
Steve1207
veterán
válasz
fausto #211344 üzenetére
Nálam a Fordulatszám-hő igény (korábbi néven Gyorsasági hő szükséges) és az Igazságtalanság 2 (Injustice) adta nagyon.
-
Moby
veterán
válasz
fausto #210259 üzenetére
Igen, gáz. Amit ezzel kezdeni lehet, az itt a topikban elérhető. Szerencsére vannak lelkes rajongók, akik hajlandóak tenni az ügyért. Leírhatjuk még ezerszer, hogy ez a sony dolga lenne, de csak ettől ez nem változik meg. Náluk ezek lassan mennek. A hazai support(a.k.a Szandra) katasztrófa. Máshol sem sokkal jobb. Ezzel együtt már az is egyfajta fejlődés, hogy ez a probléma már létezik, mert vannak már magyar nyelvű játékok. Nem is oly rég ez a problémakör nem is létezett(legalábbis ilyen kontextusban és mennyiségben nem)...
Kissé cinikusnak hangzik, pedig tényleg így van: örüljünk neki, hogy vannak ilyen problémák már. Reméljük nem úgy oldódik majd meg, hogy eltűnnek ezek. -
seniman
veterán
válasz
fausto #210254 üzenetére
Látom személyes sértésnek vetted, hogy valaki kritikát fogalmaz meg a Sony és a PS rendszerével kapcsolatban, pedig ha egy kicsit visszább vennél az arcodból, beláthatnád, hogy valós gondokat fogalmazott meg.
Attól hogy te ezt gondolod,az nem jelenti azt hogy én is.Hidd el jobban ismerem a saját gondolataimat.
Példa1: tudatos vásárló felmegy a magyar store-ba, rákeres a játékra (pl. a Detroit) és azt látja, hogy:
"Subtitles
Detroit: Become Human™
Arabic
Portuguese
English
Spanish"Akkor ez hogy is van? A tudatos vásárlótól elvárás, hogy ezek után telefonáljon a supportnak vagy fórum bejegyzéseket bogarászon? Vagy inkább a Sony-nak kéne valid információkat feltolni a játék adatlapjára? Ez a fajta igénytelenség tök okés a Sony-tól?
Tudatos vásárlóként tudom,hogy a magyar lokalizációt SOHA nem írják ki,ha van akkor sem.Tájékozódom vásárlás előtt,ez a titkom.Nem utána,a fórumokat teleköpködve.
Példa2: tudatos vásárló felmegy a régiója szerinti Store-ba (ami legyen most UK régió, mert az emberünk ott él, ott van lakcíme, kártyája) Letölti a demot és talál rajta magyar feliratot. Örül neki, meg akarja venni magyar felirattal (mert csak, most lendüljünk túl a "miért nem jó angolul", "miért nem tanul nyelvet", "minek ment oda" dolgokon), a demo tapasztalatai alapján megveszi és meglepetés! - nem lesz benne magyar felirat!
Ez is tök okés? Akkor miért van a demo-ban magyar felirat? Kib*szásból? Leszarásból? Egyik sem szimpatikus hozzáállásValamiért én fejből tudtam,hogy a demóban még timbuktui accountal is van magyar felirat,mert az a kötschög sonyi lusta volt minden régióba külön demót csinálni,beleszórtak minden földi dialektust.Mit is írtam fentebb?Ja igen,hogy tájékozódom.
Persze mondhatnánk, hogy ez csak véletlen egyszeri eset, de nem: a Beyond-nál szintén ez a szitu, a magyar boltban sehol sincs feltüntetve, hogy van magyar felirat. A UK demo (PS3-on) magyar feliratos volt, a teljes játék viszont nem. És ezek csak azok a bakik, amikről én tudok.
Szóval ja, gáz dolgok ezek és nem leszel amiatt kevesebb, ha nem kezded el fanatikus módjára védeni a Sony-tAnnyira márkafan vagyok,hogy épp egy boxot akarok még beszerezni itthonra.Akárhonnan is nézzük nagy karrier nem vár rád se pszichiáter,se mentalista munkakörben.
-
Moby
veterán
válasz
fausto #210254 üzenetére
Ez igaz, ezt én is írtam. Viszont ha valaki eltalál ide, MIUTÁN baja van, az eltalálhatott volna ide a baj előtt is, és a topik összefoglalóban pl. ott van minden ezzel kapcsolatos információ. Szóval a tudatos vásárló ha nem is elsőre tájékozódik, akkor másodikra már biztosan tud. Vagy be is sértődhet, és eladhatja az egészet. Az is egyfajta megoldása a problémának
-
malystryx
senior tag
válasz
fausto #205342 üzenetére
Nálatok meddig megy egy a Spider-Man VR-os játék? Lehetséges hogy még nem lehet vele teljes mértékben játszani? A Gyerek 2x is kipróbálta, ott lép ki mindig
. Nem vettünk észre valamit?amikor a darut megigazítod és jön egy helikopter és a célkeresztbe lőve a hálóvetőt, megtapadunk az oldalán, majd elvileg főhősünk tudna lengedezni, ehelyett kilép -
consono
nagyúr
válasz
fausto #204482 üzenetére
Nálunk sajnos fordítva van a helyzet: az asszony, aki imádja a körhintát, meg a hasonló bohócságokat, (amiktől én rosszul vagyok) rosszul van a VR-tól 2 perc alatt... Én élvezem, el is gondolkodtam a Days of Play alatti akciós csomagon a 4 játékkal + kamerával, de nem bírtam meggyőzni magamat... Sajnos 2D-ben játszani sincs nagyon időm, max a hétvégéken 1-2 órát.
-
belan
addikt
válasz
fausto #203884 üzenetére
Nekem hozza azt a szintet mint a ICO/SotC és ezek mind különleges játékok ! Sőt nekem jobban tetszet egy kicsit mint a ICO ! Szerintem elég meg nézni a játék piacot és sok sablonos unalmas játékkal van tele . Számomra a atmoszféra a kutyával való kapcsolata a helyszínek a sztori mind mind különleges élményt ad számomra !
-
headhunter86
senior tag
válasz
fausto #202343 üzenetére
Én most szembesültem a melegek bejövetelével, hogy bizony be lehet izzadni a szemüveg alá. Szerencsére pont felettem a klíma, így azzal már nem gond a párásodás. Én VR előtt PC-n toltam még a RE7-et, így végig toltam VR-ben másodszorra. Kiegek is marha jók, és szinte mindet lehet VR-ben tolni.
Tegnap Blood & Truth-ot fejeztem be, mert nemrég sikerült move-ot venni és oltári király volt.
SuperHot VR-t is beszereztem, első nap sikerült is leütni a lámpát a mennyezeten, szerencsére nem üvegből van így nem törtem össze.
Következőnek a Skyrimot akarom folytatni move-val.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Napelem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest