- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
#42308056 #162087 üzenetére
Azokat csípőből daráld, nekem úgy könnyebben adta.
A Cyberpunk 2077 végigjátszható állapotban van de azért még dolgozni kell rajta
-
Carlos Padre
veterán
-
NyMRooD
őstag
válasz
#42308056 #161984 üzenetére
EA accessnek már van drágább verziója, ahol megkapod az új játékokat is.
Xaels Tetszik vagy sem ez a jövő, hogy serviceként adják el a játékokat, mert ha az egyszerre nem is hoz annyit, hosszabb távon jobban megéri majd a kiadóknak. Ez bevált a filmeknél / sorozatoknál, bevált a zenéknél, bevált a szoftvereknél és már könyveknél is bejött, nem hiszem, hogy a videójáték ipar lenne majd kivétel, főleg úgy, hogy pl az EA nem, hogy megbánta hanem fejlesztett rajta a premier-el.
Egy kérdés maradt, kiszorítja-e a hagyományos modellt, szerintem nem és szerintem a streaming sem fogja megölni a célhardvert, ezek inkább a piacot fogják bővíteni (szvsz).
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
#42308056 #161871 üzenetére
Görgess gyorsabban! Amúgy szűkül a betűlista minden leütött betű után a lehetséges játéknevek alapján. Egyébként nem szoktam a PS-en vásárolni, mindig böngészőből szoktam. Csak néha-néha nézelődtem a PS-en a storeban, de akkor mindig tetszett ez a megoldás. Controller barátabb mint egy qwerty billentyűzetet kibaszni a képernyőre.
-
Carlos Padre
veterán
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz
#42308056 #161714 üzenetére
Jó móka az, illetve a bejátszásai mindenképp. Sajnos a játék maga viszont nem más, csak nagy és nem túl fantáziadús térképeken való arénaharcok egymásutánja, offline botok ellen. Mindenképp visszafejlődés az előzőekhez képest. Ebből a szempontból nekem is csalódás volt, de az élmény még így is óriási.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
#42308056 #161431 üzenetére
Tudod játék közbe is állítani a fokozatot.
Én közepesen kezdtem az ötből , asszem ez a normál , de volt hogy vissza kellett vegyem a másodikra.Attól kaptam stroket , mikor marhára kellett volna élet , vagy lőszer , persze pont akkor egy darab se volt. Mikor pedig mindenből fullon voltam akkor persze minden sarkon ott volt
-
seniman
veterán
válasz
#42308056 #161425 üzenetére
Úgy jellemezném, hogy ingadozik a nehézség még egy adott fokozaton is,volt hogy pár egyszerű ellenfél halomra lőtt többször is,a több emeletes gólemeket meg ehhez képest seperc alatt kicsontoztam.
Sokak szerint már az ordert is túltolták a holdbázissal, na ennek egy pályája übereli azt is.
-
törölt tag
válasz
#42308056 #161003 üzenetére
A sima ps4 és a pro képes elnyomni a játék hangját, a slim szerencsére halkabb sokkal.
Nem is a slimen megy a panaszkodás, hanem a pro-n.A vergődés pedig nem túlzás. Igenis legyen halk a gép. Nincs kedve az embernek mindig fejessel játszani vagy üvöltetni a TV-t (utóbbit nem is lehet megtenni mindig, ha normális szomszéd/társ/családtag akar lenni az ember).
-
Peace
nagyúr
válasz
#42308056 #160994 üzenetére
Tényleg így tudnám a legjobban jellemezni. Az volt az első ugye, hogy kikapcsoltam ezt a lock-ot és végig így játszottam. Tükörsimán fut, gyönyörű szépen. Ma bekapcsoltam, hogy teszteljem ez okozza-e az iszonyat venti pörgést (EZ okozza!) és amit eddig egy pillanat alatt összeszedett tárgyakat, azért most egyenként hajol le, mint egy vénember, többi mozgás is láthatóan sokkal lassabb, nehézkesebb, nem gördülékeny a játékmenet.
-
marquuard
veterán
válasz
#42308056 #160717 üzenetére
Hát egy bő húsz óra biztos megvan. Az egész játék erre az Underboss rendszerre épül, nem valami innovatív, én anno még meg is vettem.
-
-
-
Dr. Venkman
tag
válasz
#42308056 #158594 üzenetére
Én végignéztem, elég béna volt. Fillion külsőre persze hasonlít, bár kicsit öregebb és kövérebb mint a játékbeli Drake, de ez a legkevesebb. Az sem lenne baj, hogy a fan videóban gagyik az akciójelenetek, ezeken mindenen lehetne segíteni megfelelő büdzsével, munkával és szakértelemmel. DE! Szerintem alapvetően elhibázott dolog az Unchartedet ennyire a játékhoz hasonlóan megcsinálni filmen. Nathan Drake figurája a videójátékban abszolút menő, én nagyon szeretem a sorozatot, de akkor is csak egy papírmasé figura. Filmen, valós díszletek és emberek között, teljesen hiteltelen és nem mellesleg unszimpatikus és kicsit félelmetes egy állandóan viccelődő, szemeit forgató, grimaszoló és közben sorozatban fejlövéseket kiosztó gyakorlatilag pszichopata főhőst látni. Parodisztikus és groteszk volt az egész. Ennek ellenére bizonyára lehetne jó Uncharted filmet forgatni, de akkor tényleg jobban el kellene szakadni az alapanyagtól szerintem. És inkább Holland legyen Drake mint Fillion.
-
consono
nagyúr
válasz
#42308056 #158541 üzenetére
A valóság ettől még messze van, mint ami a Detroitban van, mint ahogy az AI is csak álom (nem a szűk, az általános), de simán kifuthat ide is a dolog, ha jól csináljuk! Arról meg, hogy ha meg nem csináljuk jól az AI-t, nos, arról is volt játék
...HZD anyone? bagyulajuve:Meg jól be kell állítani a pupilla távolságot! Az jelent nagyon sokat a VR-nél. Vicces, meg nem is PSVR, hanem GearVR, de nálunk az asszony rettentően szeret, szeretett ringlispilezni, én meg gyűlöltem mindig, mert rosszul voltam. Ezzel szemben nekem semmi bajom nincs a VR-el, ő meg 1 perc után készen van...
-
pr0bi
senior tag
válasz
#42308056 #158541 üzenetére
Szerintem teljesen valós és reális jövőképet vetít előre, ha jobban belegondolsz már most mindennapjaink része a dolog és ez idővel csak fejlettebb lesz. A játék nagyon profi módon mutatja be ezt az ember - a.i kapcsolatot.
Pont ez a lényege, hogy valós időben kell meghoznod a Te saját döntésed és viselni a következményeket. Az a szép, hogy még a legvégén is elbukhatsz mindent, szinte így még kiszámíthatatlanabb az egész. Ha megnézed a folyamatábrákat rengeteg lehetőség van benne, sok végkimenetellel.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
#42308056 #158103 üzenetére
Áh, nagyon könnyű boss.
.Első "szigeten" lőni kell a bosst, majd mikor elmegy a mag felé, majd visszajön a szigetre akkor megkell dobálni a kis robbanó robotokkal és egyből tovább menni a kövi szigetre, ahol gyorsan leszeded a három robotot, majd ugyan az a folyamat, amit az első szigeten csinálsz.
Még annyi a lényeg, hogy a rakétával a hátadon fel-le kell a sziget mögött repkedned, igy nehezen talál el a boss -
-
válasz
#42308056 #157073 üzenetére
Egy dolog miatt lehet lenézni a konkurenciát, és az az exkluzívok hiánya.
Forza, Halo, Gears. Ezek elég erős brand-ek. Igaz, hogy kevesebb, mint PS-en, de így is elég sokat nyomnak a latba, lenézni biztos nem kell az MS-t ezért.Talán PS5-ön lesz atom visszafele kompatibilitás minden PS verzióra, na az elég op lenne.
A próféta szóljon belőled, én nem vagyok ennyire optipista.max az elején tiltva lesz a funkció, aztán ha jobban fogy a box szépen engedélyezik egy frissítéssel
2020-ban jön az új XBOX, 21-ben a PS5... szerintem lesz mit behozniuk, nem lesz idő ilyen taktikákra.(#157081) Rage47
Egy barátom Splinter Cell rajongó, és a Conviction a kedvence. Ő mit csináljon? -
Carlos Padre
veterán
válasz
#42308056 #157068 üzenetére
Ez egészen pontosan úgy működik, hogy irtak egy xbox360 emulátort xbox one-ra, és abban futtatják az xbox360 játékokat. Minden bc játék egybe van csomagolva a hozzá szabott virtuális xbox360al, ezért kell teljesen letölteni a játékot és nem elég csak belökni a lemezt.
-
-
NyMRooD
őstag
válasz
#42308056 #157068 üzenetére
A Sony meg átírja és újra eladja
Ne fikázzuk már a másik oldalt, mitől lesz nekünk jobb?
szerk: Nekem ps4 az első ps-em, örülnék a visszafelé kompatibilitásnak, de mivel úgy is meg kellene vennem ami érdekel a jóféle remasteredeknek meg még jobban, csak lenne minden régi exkluzívból.
-
.LnB
titán
válasz
#42308056 #155867 üzenetére
Ebben mondjuk teljesen igazad van!
Te, én eskü mindjárt írok is a Szandi-nak, hogy nézd meg ezt a linket. Mutatom, hogy kellene ezt a munkát rendesen csinálni.
(#155869) pomk Nem hiszem, hogy AI lenne, a levélváltásunk alapján. Ha igen akkor meglepne, hogy hol tart ma már az AI technológia. Mondjuk valószínűleg nem Szandra az illető. Tmobil-lal nem volt még dolgom ilyen téren.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest