- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
foxymaci #88793 üzenetére
Wolf Among Us, meg szerintem a Walking Dead témájú darabok. Borderlands-et meg GoT-ot nem ismerem, de biztos azok is hozzák a szintet.
(#88792) Kakaduku: Heavy Rain-t próbáltad már? Illetve jön majd a Fahrenheit Remastered, arra is érdemes ránézni ha még nem volt meg PS2-n vagy PC-n.
-
-
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
foxymaci #83514 üzenetére
Standard, vagy Special Edition-t rendeltél? Csakmert én utóbbit és ma speciel semmit nem kaptam az Aqua-tól, pedig holnapra prognosztizálták.
Ellenben a KV nekem alig 40 perccel ezelőtt azt írta, hogy logisztikai hiba miatt csak késve tudják szállítani az általam náluk szintén előrendelt special edition-t - ehhez képest ugyanakkor mégis azt írják ugyanezen levélben, hogy:
"Ebből adódóan személyes rendelés esetén május 10-én (kedden), futáros rendelés esetén pedig legkésőbb május 11-én (szerdán) tudjuk átadni Neked a játékot. A játék kiküldéséről (illetve személyes rendelés esetén annak félretételéről) tájékoztató SMS-t fogsz kapni. Személyes átvétel esetén saját kényelmed érdekében kérjük, hogy várd meg a tájékoztató SMS megérkezését, mielőtt befáradnál rendelésedért."
Írják ezt annak ellenére, hogy nem is igazoltam vissza a múlt héten küldött, legutolsó két e-mail-jük kapcsán, hogy továbbra is fenntartom a rendelésem (mivel közben az Aqua-tól is berendeltem). De végül lehet, hogy így lesz jó, mert az Aqua egy büdös szót nem írt még vissza a múlt heti "vettük az igényed" óta.
Szóval most izgatottan várom, hogy az Aqua méltóztatik-e írni valamit, ha nem, akkor még a végén átveszem a KV-tól.
-
andro93
aktív tag
válasz
foxymaci #79141 üzenetére
(#79140) Bazsi1987: rossz kommentre válaszoltam, Bazsinak akart menni.
Futárszolgálattól jött mail, hogy holnap hozzák ki. Meg még múlt héten jött egy mail KSZ-től, hogy nekem az összes előrendelői ajándék jár, mivel még januárban rendeltem elő náluk.
Egyébként Beyond nálam is elfelejti mindig, hogy magyarra állítottam, kicsit zavaró.
-
dilipok
veterán
válasz
foxymaci #74597 üzenetére
If you are experiencing this ce-34878-0 error code, please close the application and then install the latest system software and game patch.
You can also try deleting and reinstalling the game or application that's affected.
If the error occurs again, initialise the PS4 system after back-up of the save data and please also submit any crash reports after re-booting your console when the error occurs.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest