- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dr. Venkman #268738 üzenetére
rákerestem appban tényleg van, köszi
-
válasz
Dr. Venkman #268738 üzenetére
na köszi. Akkor még nézelődök
-
Frod
addikt
válasz
Dr. Venkman #220793 üzenetére
Nem a boltot akarom védeni, mert lehet ők is hibásak, de érdemes a futárcéget megnézni kivel akarták küldeni. Nekem egy pesti konzolboltból lett volna augusztusban egy előrendelés, ahol valami teljesen noname, magyar céget bíztak meg - nyilván nem is jött meg pénteken a cucc, utána pedig írtam is nekik, hogy akkor már maradjon is náluk.
A CP2077-ért már személyesen megyek be. Máshová. -
válasz
Dr. Venkman #220793 üzenetére
Nem is ez a bosszantó, hanem, hogy mire megjön addigra már olcsóbban is megveheted hardveraprón.
-
Wesder
titán
válasz
Dr. Venkman #217719 üzenetére
Azért volt X kiosztàsa a gomboknak mert PC az natívan tàmogatott, míg a DS4 nem.
-
penge111
addikt
válasz
Dr. Venkman #212504 üzenetére
És a Battle Chasers Nightwar is, alig várom az ios 13-at, ezeket a játékokat már nem kell ps4-re beszereznem.
-
markknight
veterán
válasz
Dr. Venkman #212504 üzenetére
Engem csak az zavar, hogy ide-oda kell mindig párosítani az eszközt.
-
Mike
veterán
válasz
Dr. Venkman #209000 üzenetére
dehogy!
csak Deck írta, hogy van szebb játék, és nekem már a rdr2 is hűha
csak kíváncsi voltam melyik szebb
erre írtak párat a többiek -
hombre[EU]
veterán
válasz
Dr. Venkman #209005 üzenetére
Én is elvagyok hdr fullhd tv-vel, a pro helyett vettem egy rendes fejhallgatót. Majd,ha tudom a ps5 tulajdonságait és lesz választék freesynces tévékbōl akkor váltok 4k-ra
-
saelin
veterán
válasz
Dr. Venkman #209005 üzenetére
Egy jó 4k monitor nem drága. Én is olyanon tolom, mert nincs szükségem tvre, és őszintén helyem sincs.
Annyi viszont igaz az előttem elhangzottakban, hogy a játékok többsége nem az igazi ilyen felbontáson. Ilyen tekintetben a Ps5 lesz majd etalon! Ezért is várom ennyire. Meg a beígért feature-ök miatt is. -
markknight
veterán
válasz
Dr. Venkman #208693 üzenetére
Én is védtem a gammát, a sztori végéig valóban király volt a cuccos, jó érzés volt röpködni stb. Utána sok volt a bullshit misszió meg az a 50x ember akivel csak beszélgetni lehetett a városba.. hát, utána eladtam a francba. A sok-sok fika az EA-nek szólt meg a Biowarenek, mint sem a játéknak. De itt a topikban is láthatod milyen harag gyúl ha az nfsrõl vagy egy másik EA címrõl van szó. Néha bezuhan egy-egy film játék ami precízen van összerakva, játszanak kicsit az érzelmeiddel (sony exek) aztán azok a sztárok, játékélménytõl független
Ez van
-
törölt tag
válasz
Dr. Venkman #208701 üzenetére
Nem kell itt szégyenkezned. Nincs univerzális ízlés. Ha jól szórakozol vele abban a pár órában, amennyit játékra tudsz fordítani, és ezért mindössze 1200 forintot fizettél, akkor legyen teljesen mindegy, hogy a sok önjelölt játékszakértő mit hord itt össze-vissza.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Dr. Venkman #208701 üzenetére
Nem tudom ennek mi az oka.
Repülés?
kár,hogy nem egy masszív openworld rpg-nek (értsd: MassEffect) az egyik eleme.
-
saelin
veterán
válasz
Megjelenés óta semmi érdemi content-et nem kapott és az első pár hétben iszonyat rossz állapotban volt. Ledobálta az embereket a szerverről, ps4-ek random befagytak, crash-ek tömkelege, bugos matchmaking, repetitív loot, egy fél maréknyi raid/dungeon volt össz-vissz, eventek teljes hiánya és egy teljesen értelmetlen rövid sztori. Én valami 3 nap alatt kipörgettem és utána már semmit nem tudtam csinálni, csak ugyan azokat a küldetés típusokat ismételgetni amit a story felvezetett. A végén járó jutalmak 90%-a pedig a szemét kategóriát enyhén szólva kimerítették.
Hónapok múltán is csak ígérgették a bejelentett tartalmakat, a loot rendszert többször átdolgozták, keresztbe kasul módosítgatták a játék balanszt stb. Napestig lehetne sorolni, hogy mi baj volt és van a játékkal.1-2 ezer forintot lehet megér, hogy elszórakozzon az ember vele, de miután kipörgetted annyi, nincs tovább és nem is lesz már.
-
sp8787
addikt
válasz
-
ldave
félisten
válasz
Nincs semmi gond, szerintem azt senki nem állította, hogy az Anthem nem kötné le az átlag játékost 10-15 óra erejéig.
-
sp8787
addikt
válasz
Dr. Venkman #208687 üzenetére
Egy looter shooter vagy siman looter jateknal nem 4-5-10 ora alatt fog kiderulni ,hogy nincs benne tartalom....etc. Az egesz mufaj nem errol szol.
-
Dvix
senior tag
válasz
Dr. Venkman #208687 üzenetére
Jó szórakozást kívánunk akkor a továbbiakban!
-
zbundy
aktív tag
válasz
Dr. Venkman #202964 üzenetére
Túl gondoltad amit írtam, egyébként meg a mondandód második részével nagyjából egyet is értek.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Dr. Venkman #187712 üzenetére
Nem feltétlen, de ez is benne van a pakliban, egy normális vásárlásnak úgy kell történnie, hogy kifizeted az árat (ami tartalmazza az áfát is, amit egy hivatalos bolt be is fizet a közösbe) és megkapod a kulcsot, ha bármilyen problémád van jelzed, a bolt küld neked egy újat, ők meg a régit tiltják (ráadásul adott boltnak van bejegyzett leányvállalata is az eu-ban). Ugyan ez a szürke boltnál beteszed a kosárba a játékot majd az árán felül megfizeted az esetleges plusz költségeket / végig mégy a plusz lépéseken (pl, hogy védve legyél ha lopott kulcsot kapsz, meg kell fizetned a paypal fee-t, bizonyítanod kell a személyazonosságod, áfát amit a hongkongban bejegyzett bolt rohadtul nem fizet be senkinek, etc) és kapsz egy kulcsot, ami vagy működik vagy nem (lehet, hogy dobozos játékból van és elgépelte a titkárnő, lehet lopott és már tiltották, akármi), ha bármilyen problémád van, jöhet a bizonyítgatás, hogy tényleg hibásat kaptál és ha szerencséd van visszakapod a pénzed vagy kapsz egy jó kulcsot, ha nem meg így jártál.
Szóval lehet innen vásárolni, de csak ésszel, saját felelősségre (értsd 10 ezres játékot veszel 1000 Ft-ért és törlik, hát így jártál, nem sírsz ezzel tele 10 fórumot). Szerencsére a Sony ezt kivédte azzal, hogy nem nagyon van kulcsozás, Ms meg annyira nem harap amíg szürke az a szürke (lásd 1 eurós AC: Unity esete), de PC-n azért vannak gondok, de ezek nincsenek olyan nagy számban már mint korábban (szerencsére a fekete piaci része elég szépen visszaszorult).
-
törölt tag
válasz
Dr. Venkman #187711 üzenetére
Egyszeri.
-
törölt tag
válasz
Dr. Venkman #187703 üzenetére
Decemberben vettem 100 USD feltöltőt g2a-n, shield-del, ment, mint az ágybaszarás! Nem kérdezték mit reggeliztem, azt se nézték, hogy milyen zenét hallgatok, vagy szeretem-e a mákos gubát. Kifizettem, az akkor 280-as dollár kijött 223 forintra, paypallal fizettem, hazamentem, és beváltottam.
28 ezer helyett lett 22300-ért egy 100-as feltöltőm.
-
Thodeus
aktív tag
válasz
Dr. Venkman #177270 üzenetére
Igen paypalos fizetésnél (lehet a többinél is) is van ott egy check gomb egy 7 napos shield vagy valami g2a szolgáltatásra, ami a trial után vonogatni akar le valami összeget. Azt ki kell venni. Kódot is érdemes vásárlás után egyből felhasználni, hogy kiderüljön ha netán gikszer van vele. Valamint megbízható sok értékeléses eladótól venni.
-
Dvix
senior tag
válasz
Dr. Venkman #176408 üzenetére
Mondjuk igazad, van a SOMA-t én személy szerint szerettem.
-
sting2
addikt
válasz
Dr. Venkman #175315 üzenetére
350 az!......
-
sasa134
addikt
válasz
Dr. Venkman #175315 üzenetére
De ezek "graded", re-conditionned =javított termékek. Ettől még elég jó deal.
-
ManUnited
aktív tag
válasz
Dr. Venkman #172078 üzenetére
Hagyd, majd ezt is letagadja hogy az nem úgy volt, meg nem úgy értette... Igaz tavaly még azt írta neki nincs ps előfizetése, most meg már 7-8 éve van.
-
Mike
veterán
válasz
Dr. Venkman #166312 üzenetére
igen. csak nem ingyen
pl persona5 volt most 20ig 7500, 30k helyett
rá is csaptam egyből -
RangerFox
veterán
válasz
Nem szoktak
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
kell a beetetés
-
Mirakuru
tag
válasz
Dr. Venkman #166257 üzenetére
A készítők azért raktak bele több fokozatot nehézséget hogy mindenki úgy játszon vele ami neki tetszik. Ha neked túl könnyű a harc csavard feljebb ne pedig meditálgass normálon.....
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Dr. Venkman #166257 üzenetére
Remélem most megtanultad egy életre, hogy ebben a topikban csak pozitívan lehet megnyilvánulni A Játék-ról
-
p3l9uph
tag
válasz
Dr. Venkman #166248 üzenetére
Konkretan az egesz...
-
törölt tag
válasz
Dr. Venkman #166248 üzenetére
Leszólni egy játék harcrendszerét a könnyű fokozat alapján, majd felhozni egy példát, ami szintén csak könnyű fokozaton létezik...számomra kimeríti ezt. Hisz a könnyű fokozatok azoknak a játékosoknak vannak, akik nem akarnak a játék mechanikával foglalkozni, csak végig akarnak szaladni a storyn. Nem akarnak teljes képet kapni. Teljes kép nélkül véleményezni valamit pedig...hát eléggé...
-
törölt tag
válasz
Dr. Venkman #166244 üzenetére
Nem az a baj, hogy így játszod, hanem hogy még felveszed a nagy mellényed és butaságokat írsz a játékról.
----
Ezért nem szabad easy fokozatot rakni egyik From Software játékba se. (Gyakran előforduló téma, hogy miért köcsög a világ ezen a téren).
-
törölt tag
válasz
Dr. Venkman #166232 üzenetére
"A kedvencem a nyílt terepen való harc, ahol úgy szoktam a nehéz ellenfeleken továbbjutni, hogy csapkodom kicsit őket, ha visszavágnak és lement a hp-m, arrébb megyek két méterrel, meditálok egy órát, a szörny addig megvár, visszamegyek ő ugyanott van, nem gyógyult és csapkodom tovább."
Azért az nem kicsit vicces, hogy úgy véleményezed ezt a dolgot, hogy easy-n(JtS) vagy normalon(SaS) játszod. Hardon(BaBB) vagy very hardon(DM) tudni illik nem tölti vissza a meditáció az életerődet.
Tovább megyek. Easy és normal fokozaton SEMMI értelme tényleg annak, hogy az emberünk witcher. Elég a karddal csapkodnod bármelyik ellenfelet és megölöd.DM nehézségen már nem árt használni a főzeteket és olajokat. Taktikusabban kell harcolni a lényekkel, nem csak berohanni közéjük és bumm bumm.
Hogy mondhatod egy játék harcrendszerére, hogy könnyű, ha te kvázi casual szinten játszol vele?
-
törölt tag
válasz
Ha nem exploitolnád izgalmasabb lenne a harc. Néha bugol, engem csak ez zavart, amúgy szerintem tök élvezetes a kardozás. Semmi extra, de azt korrektül hozza.
-
Zoltn
senior tag
válasz
Tulajdonképpen végig csalod az egészet! Gratulálok!
-
Deck
titán
válasz
"A kedvencem a nyílt terepen való harc, ahol úgy szoktam a nehéz ellenfeleken továbbjutni, hogy csapkodom kicsit őket, ha visszavágnak és lement a hp-m, arrébb megyek két méterrel, meditálok egy órát, a szörny addig megvár, visszamegyek ő ugyanott van, nem gyógyult és csapkodom tovább. "
Az igen
Én a sztori, világ miatt neki álltam és nagyon tetszik csak a harcrendszer nem. De már kezdem megszokni. Ez van
-
penge111
addikt
válasz
Én próbálkoztam az előző részekkel, de nem igazán komáltam őket, ez a rész viszont nagyon beszipkázott, szemet tudok hunyni a harc és a lovaglás hibái felett
-
törölt tag
válasz
Dr. Venkman #166207 üzenetére
Az más.
A From-játékok világa az erről szól. Ott nincsen explicit sztori, nincsenek mellékküldetések, nincsenek gyűjtögetni valók, semmi sincs. Az erről szól. Halál, halál, halál. Tanulási fázis, önmagad és a játék legyőzése.
-
törölt tag
válasz
Dr. Venkman #165755 üzenetére
Azt hiszem tavaly fizettem elő két évre, azóta hozzá se szagoltam Plus előfizetéshez. Nem tudom miért tüntettek ki vele. Persze még igényelni kell a kódot a levél szerint, csak még várok vele mert van élő HBO GO-m is még egy darabig, szeretném addig húzni a Netflixet amíg lehet.
-
Mike
veterán
válasz
Dr. Venkman #165754 üzenetére
én is biztos meg fogom szokni
csak az a vicces, hogy amiért vettem azzal nem tudok játszani, mert egér helyett a jobb stickkel kell mozgatni a kamerát, amit meg utáltam, mert pc-n béna voltam benne, az ugribugrit, az meg megy kontrollerrelna de térjünk vissza a témára egy év múlva
-
saelin
veterán
válasz
Dr. Venkman #165567 üzenetére
"a szociális kapcsolatai"
Mik?
-
Mike
veterán
válasz
Dr. Venkman #165584 üzenetére
én képtelem vagyok játszani a god of warral. még mindig nem tudom a kamerát elég gyorsan mozgatni
még easy fokozaton is meghalok
nagy kínkeservesen megcsináltam azt a nagy dögöt, aztán ahogy hazament Kratos, jött is a tetkós csávó, az meg kinyírt
nem tudom mennyi idő múlva fogom tudni normálisan irányítani, legalább egy évwitchert ne is mondd. már nem emlékszem de bőven 100 óra felett járok, de még nem mentem el a hajókhoz
esélye nem lesz hogy valaha befejezzemmost a last guardiant kéne befejezni meg a Detroitot
-
Peace
nagyúr
válasz
Dr. Venkman #161760 üzenetére
Ahogy ismerem magam, ha a 4. résszel kezdtem volna, akkor soha az életbe el nem indítom az első hármat utána. Jobb lesz ez így. Max tényleg játszok mással mielőtt folytatnám a sorozatot a második résszel.
-
.LnB
titán
válasz
Dr. Venkman #161754 üzenetére
Nem mondtam, hogy hülyeség. De sorban végigvinni jobb élmény.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Dr. Venkman #160929 üzenetére
Köszi az infót, erre soha nem gondoltam volna.
Folyamatosan rest módban van a gép, szóval mindenképp megpróbálok egy újraindítását.
-
törölt tag
válasz
Dr. Venkman #158625 üzenetére
Hát ha van eszük nem egy terminátor lesz Drake mint a játékokban.
-
RangerFox
veterán
válasz
Dr. Venkman #156015 üzenetére
Ebben csak azt nem értem, hogy ha itt zavart a megjelenő pötty és utána az auto séta, akkor a TT játékokban miért nem? Meg ez a qte-s dolog. A Heavy Rain üldözős jeleneténél szerintem nincsen ikonikusabb, bénább és kínosabb qte jelenet.
-
sultansmith
senior tag
válasz
Dr. Venkman #156016 üzenetére
Valószínűleg én sem fogom majd kihagyni, mert már most érzem a hype vonatot, de lehet, hogy várok vele 1-2 hónapot, mert van még mit bepótolni szerencsére PS fronton.
Uncharted sorozat felkészül!
Előtte még talán belefér egy kis God Of War III remastered....
-
sultansmith
senior tag
válasz
Dr. Venkman #156007 üzenetére
Ez mondat szerintem értelmes, a craftolási rendszerrel pedig az volt a bajom, hogy ha shiv van, minden van. Ollókat meg ragasztókat kerestem all time, hogy tudjak haladni.
Ez több szempontból is aggályos.
1. Miért nincs kés (Ellie-nek volt, és örök életű volt, nem úgy, mint nálunk a balta. Meg a shiv, persze.)?
2. Miért nem lehet shiv-et lootolni (szegbombát, molotovot, medipackot lehet), miért kell komponensekhez kötni egy olyan elemét a játéknak, mely nélkül az egyik zombit lehetetlen feltűnés nélkül kinyírni, és igen, ez halálhoz vezet, vagyis újra kell próbálni, majd újra és újra, ami egy olyan felesleges körbe vezeti bele a játékost, amikor a "játék" b___kodik vele, nem pedig a "zombi"? -
RangerFox
veterán
válasz
Dr. Venkman #156007 üzenetére
Ez eléggé befásult gondolkodás, hogy a Beyond és az ahhoz hasonló játékokat nem tartja valaki játékoknak... De amúgy egyetértek veled, annak az idézett mondatrésznek nincs értelme.
-
Nayrobi
őstag
válasz
Dr. Venkman #155844 üzenetére
Ezekkel tisztában vagyok, van netflix előfizetésem már kitudja mióta, sőt boxon az elmúlt 2 hónapban bepattintottam a gamepasst is, de csak azért, mert 200 forint volt és hát miért ne, bár játékot nem töltöttem még le. Egy gamepasshoz hasonló előfizetési modell azoknak lenne jó, akik most vettek gépet és kevés pénzből sok játékhoz férhetnének hozzá, a másik topicot olvasva ez sokaknál ugyanolyan döntő tényező, mint mondjuk az exkluzív címek mennyisége és minősége. Mellesleg én se fizetnék elő rá, ha mostantól egy játékot se vennék, akkor is ellennék a generáció végéig, túl sok játékot halmoztam fel...
-
Gery9112
őstag
válasz
Dr. Venkman #155848 üzenetére
A Sony még azért nem kényszerül erre (de nem kizárt, hogy valamikor meglépnék) mert teljesen más irányba megy exkluzívok terén a két konzolgyártó.
A Sony eddig a sztori orientált, egyjátékos játékokra helyezte döntően a hangsúlyt, lehengerlő hang, látvány és sztori kíséretében, ami több 10-20 órára szórakozást nyújt. God of War, Uncharted 4/Lost Legacy, Infamous stb. stb.
A Microsoftnál, ami idén megmaradt nekem az a State of Decay 2 és a Sea of Thieves. Többjátékos 0 tartalommal érkező "váz" játékok, amik a live service keretében egyszer majd (pár év múlva) kapnak annyi tartalmat, amennyivel alapjáraton érkezniük kellett volna. Ezekhez a játékokhoz jó a GamePass hiszen ha megunod nem fizetsz elő rá, amikor meg érkezik nagyobb tartalomfrissítés újra kifizeted a GamePass-t és kipróbálod + mivel ezeket a játékokat többen jó játszani, vélhetően a haverjaid is kifizetik.
-
Gery9112
őstag
válasz
Dr. Venkman #155844 üzenetére
"Na mindegy, csak azt akartam mondani, hogy remélem a játékipar nem ebbe az előfizetős modell irányba megy el teljesen."
Értékelendő az optimizmusod.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Dr. Venkman #155352 üzenetére
"Az akkuidő nem túl erős, bár azért több mint az itt emlegetett 3-4 óra."
Én eddig 6 órát mértem vele.
-
EczkE
veterán
válasz
Dr. Venkman #155355 üzenetére
Hosszan kell nyomni a VSS gombot.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Dr. Venkman #155355 üzenetére
ha rá nyonsz és csippan akkor bekapcsol és elvileg hallani is kéne a változást, de amúgy a játék menüjébe kéne állítani
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Dr. Venkman #155352 üzenetére
hát gondolom játék is válogatja, mert pl az uc4 támogatja a 7.1 et, de én BF közben is hallottam bár nem váltotta meg a földet, gondolom natív 7.1 jobb lenne
-
consono
nagyúr
válasz
Dr. Venkman #154655 üzenetére
Még nem látjuk, hogy ezeknek az "öncélú" dolgoknak lesz e szerepük, kell hozzá a sztori...
-
30z.Samu
félisten
válasz
Dr. Venkman #154559 üzenetére
A 2019-re bejelentett játékok még PS4-re jönnek, ebben biztos vagyok.
-
penge111
addikt
válasz
Dr. Venkman #153324 üzenetére
Szintén zenész, nekem is sikerült végre regelni, de semmi megerősítő email
Más: azt mondjátok már meg nekem, hogy a jun. 8-al induló akciót, hogy kell elképzelni? Végig ugyanazok a játékok, kiegészítők lesznek minden nap leárazva, vagy napi szinten várhatóak más-más kedvezmények?
-
szzoo
tag
válasz
Dr. Venkman #153071 üzenetére
Hue ilyen játék, minden szín feloldásánál ad egy trófeát. A Hue októberben volt PS+ játék, így lehet meg is van neked. A Detroit is nagyon szórja a trófeákat a jelenetek végén.
-
vg
addikt
válasz
Dr. Venkman #153077 üzenetére
Egy fejezet az 5 trófea kb.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
" napi félóra játékkal már biztosan könnyedén lehet trófeát kapni"
Szerintem bármelyik játékot először indítod el, kb max 10 perc alatt adja is az első trófeát. -
Gery9112
őstag
válasz
Bármelyik TellTale/Quantic Dream játék.
-
sly54
tag
válasz
Dr. Venkman #149586 üzenetére
Nekem bejön a kontrolerrel a kormánymozdulatokkal való irányítás,egész jó,de persze jövőhéten hozzák a kormányt
-
Badlof2k
senior tag
válasz
Dr. Venkman #148964 üzenetére
-
Lacko66
tag
válasz
Tényleg nem annyi, csak 9284 óra, most néztem meg pontosan, hogy karakterenként mennyit ír és összeadtam.
Valamiért 11 ezerre emlékeztem. Az is igaz, hogy az első 2-3 évben nem 5 órát nyomtam napi szinten hanem sokkal többet az mellett, hogy 12 órás műszakban dolgozom. Diablo-függő vagyok, ez van.
-
seniman
veterán
válasz
Szerintem csak megcsúszott az ujja a nullán.
Ennyi szabadideje csak egy unatkozó milliomosnak van.Vagy neki sem.
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz
Dr. Venkman #143126 üzenetére
Pedig a Horizon nem csak szép, de kegyetlen jó storyja van.
Más: most akciós a Wypeout Omega Collection. Vélemények? Ehhez hasonló, arcade versenyzős játék van még? (Redout-on kívül) Rá kellett jönnöm, hogy inkább ezek jönnek be, mint a GT Sporthoz hasonló autó szimulátorok. Anno a Star Wars Racert fossá nyomattuk. Pláne couch coop-ban jók ezek.
-
Dr. Venkman
tag
válasz
Dr. Venkman #143088 üzenetére
Juj, most látom, hogy ez a hozzászólásom félreérthető volt, szeretném nyomatékosan leszögezni, hogy a Horizont hasonlítottam Celine Dionhoz, nem pedig a Bloodborne-t!
-
dunc
nagyúr
válasz
Dr. Venkman #143080 üzenetére
Szerintem meg egy elnagyolt régi gagyi horror szerűség, kivihitelezés meg borzalmas, nem elsimítás van rajt, hanem élzavarás.
Olyan PS3 színt. Részemről delete. A HZD gyönyörű, de nem szeretem azt a játékot, nem fogott meg, A W3 a nagy kedvenc, de már ráuntam.....köv. FCC5, GOW.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Nyilván nem egy kategória a két játék, így nem nagyon lehet összehasonlítani. Viszont a környezet meg a robotok a HZD-ben is mester munka.
-
prokxy
veterán
válasz
Fura ilyet hallani, h a BB szebb, mint egy HZD, de én elfogult vagyok az utóbbi miatt, mert a BB nagyon nem jött be. Pedig direkt a GOTY-t vettem meg anno a nagy hype miatt, sebaj, majd eladom köv. hónapban!
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz
A Dark Souls designja nagyon el van találva, a Bloodborne inkább egy generic utánzat ahhoz képest. A Horizon viszont nálam mindkettő felett áll, azt a játékot nagyon csíptem.
-
sp8787
addikt
válasz
Dr. Venkman #142542 üzenetére
Hat biztos joparan hulyet kaptak attol a rengeteg mindentol ami a Nioh-ban van az biztos.
Raadasul mindegy egyes NG+ fokozat unlockol vmi ujat es ez elhiszem ,hogy van akinek mar sok viszont van aki meg ezt szereti. A harmadik boss utan ezert nem itelkeznek rola foleg ,hogy ott az igazi jatek a NG++ban kezdodik es a DLC nagyon jok.Friede > Backstab
-
sp8787
addikt
válasz
Dr. Venkman #142402 üzenetére
Elsiklottam e felett es nem szeretek nem valaszolni.
Vszinu csak annyi a felreertes ,hogy nem egyezik az elkepzelesunk arrol mit jelent az ha vki szeret egy jatekot.
Sztem az ,hogy egyszer vegigjatszod es kiplatinazod az nem jelenti azt ,hogy szereted(hiszen mar nem is jatszod) csak annyit ,hogy akkor tetszett.Biztos en vagy rosszul beallitva de nekem elkepzelhetetlen ,hogy vki ne akarja minden reszet kijatszani a BB-nak, Nioh-nak vagy a DS3-nak ha szereti a jatekot. Ha csak tetszik neki akkor vegigviszi az alapot es kb annyi.
-
penge111
addikt
válasz
Dr. Venkman #142408 üzenetére
Persona 5-tel, akkor valóban ne próbálkozz, minden extra nélkül egy sima végigjátszás 90-100 óra, az is igaz, hogy valami zseniálisra sikerült csodálatos alkotás, én fejbe lőttem volna magam ha kihagyom. De az is igaz, hogy rétegjáték, stílusában az egyik legjobb JRPG.
Ha már JRPG: valaki játszott itt az FF XII-vel, jól sikerült?
-
sp8787
addikt
válasz
Dr. Venkman #142390 üzenetére
Akkor eleg hulyen fogalmaztam elismerem.
A DLC nehezebb min az alapjatek es ,hogy mit akartam ezzel ott irni magam se tudom.A NG+ alapjatek meg a NG+ DLC is sokkal konnyebb mint a NG alapjatek es a NG DLC.
De a NG+ DLC nehezebb mint a NG+ alapjatek. -
sp8787
addikt
válasz
Dr. Venkman #142377 üzenetére
Nem tudom ki irta ezt de felrevezetett, mivel a BB-ban a NG+ sokkal konnyebb mint a NG. Ha vegigmentel a Chalice-eken es platinaztal akkor meg foleg. Ha meg kifarmolod a megfelelo runakat a chalice-ekben akkor meg aztan foleg.
-
bAtt001
addikt
válasz
Dr. Venkman #142379 üzenetére
Pedig a Witcher3 DLC-k olyanok mint egy külön teljes áras játék, semmiképp se hagyd ki. Első játékom volt ps4-en, júliustól februárig játszottam vele mire a végére értem, de nagyon megérte. Azóta egyik játék sem tud lekötni annyira mint régen, mindegyik olyan felületes
Tegnap újra nekiálltam az Uncharted 3-nak, mondom már csak befejezem. Ez tényleg egy rage game, pedig azt hiszem normalon kezdtem el anno. Mindenkit azonnal fejbe kell lőni miközben rohansz a pályán mert ha bénázol annyian lesznek, hogy baszhatod
De végül is egy agyatlan lövöldének nem olyan rossz most már érzem.
-
sp8787
addikt
válasz
Dr. Venkman #142355 üzenetére
Hogy lehet a Bloodborne-t nagyon szeretni es nem megvenni a DLC-t?
Egyebkent boven megeri nekik odaadni az alapot mivel aki tenyleg megkedveli a BB-t az ugyis megveszi a DLC-t.
-
válasz
Ilyenkor ezt úfy szokták hogy ha a játék free akkor a dlc-ket be szokták akciózni.
Többieket kérdezem.
Volt már hogy dlc-vel együtt adták a havi ingyen játékot? Mert nekem nem rémlik ilyesmi. -
RangerFox
veterán
válasz
Nem, nem lesz benne.
-
Droughert
tag
válasz
Dr. Venkman #141493 üzenetére
Benéztem, most látom, hogy a Kingdom-nál lemaradt a ,000-az árból, így tényleg olcsó.
-
törölt tag
válasz
Dr. Venkman #141400 üzenetére
Most biztos tartok egy hosszabb szünetet de szerintem vissza fogok nézni. Már csak azért is mert nincs kontrollerrel is jól irányítható félszim alternatíva.
Ne ijesszenek meg az online trófeák. Rövid pályákra menj rá, ott kisebbek a különbségek. Szerintem a győzelmeim nagy része kis Kyoto és az oválok közt oszlik meg
(#141403) Kvelstadt: Én is így voltam vele mindig, hogy béna sofőr vagyok, de GT Sport közben elkezdtem azt érezni hogy mégsem lehet igaz, ha tudok nyerni, helyezkedéssel kivédekezni másokat. Persze most sem gondolom hogy olyan szuper lennék, max vakok közt félszemű
-
sp8787
addikt
válasz
Van par jatek ami a platina utan kezdodik iagzan. Vagy pl. maga a platina egy vicc de utana van sokkal nehezebb bronz.
-
gianni85
veterán
válasz
Lehet csinálni egy másik profilt és nekiesni előlről a platinának
-
kovsol
titán
válasz
Dr. Venkman #134499 üzenetére
50$ os feltöltőt kevesebb, mint 50 dolcsiért csak kétes forrásból lehet szerezni abban biztos vagyok.
-
promagus00
tag
válasz
Dr. Venkman #134499 üzenetére
S ezt a feltoltot lehet használni magyar ps accountal?
Atvaltja forintra? -
Neoteric
addikt
válasz
Dr. Venkman #134472 üzenetére
Hol lehet venni $50-os feltöltőt ~10k-ért?
-
bigmasterg
addikt
válasz
Dr. Venkman #134472 üzenetére
Ez milyen kedvezménykupon?
Véletlenszerűen kapja az ember vásárlások után? -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Dr. Venkman #134475 üzenetére
Én próbálnám kiváltani a PC-met(elég régi darab) és még a telefonommal készített 4K videót sem képes lejátszani. Ezért gondoltam, hogyha ilyen alkalmakkor ki lehetne váltani a PC-t egy külső winchester + PS4 kombóval, az már jó lenne.
-
LeventeV
senior tag
válasz
Dr. Venkman #127771 üzenetére
Köszi.
Egy régebbi hsz-ben említette egy kolléga, hogy a Passport-ot nem ismerte fel a PS4.
De örülök, hogy az Elements működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest