- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
Egyébként azt is érdemes megnézni, hogy aki dicsérte a játékot, az miért is dicsérte.
Most vagy nem kommentelnek azok, akiknek tényleg tetszik a cucc, vagy a játékmenet annyira jelentéktelen lett, hogy említésre sem méltatják. Talán ketten írták, hogy ijesztő. (Legalább is ebben a topikban.)
A leggyakoribb indokok, amik felmerülnek:
Eszméletlen látvány, nextgennel felérő animációk és mimikák, továbbá...ennyi! Ennyi?Magyarul semmi olyan, amit egy videó alapján ne lehetne megítélni. Jó, 100%-os véleményt nem lehet mondani (a gameplay végett), de a legviccesebb az egészben az, hogyha ő a végigjátszós videót sziperszuper felbontáson nézi a sziperszuper megjelenítőjén, jobb élményt kaphat, mint én, aki mondjuk egy csöves pc monitorra kötötte a ps-t.
Látom unokaöcsémen, mondják szülők, és ha még a logikát is beleveszem akkor:
- Egyre több a gameplay csatorna, és egyre nagyobb rájuk az igény
- A mobilegaming lassan superior lesz
- Meg ha jobban beleásnánk magunkat, akkor szerintem rengeteg ehhez hasonló cikket találnánk.Igazából azt én sem értem miért jó nézni, ahogy más játszik, de mostanság trendibb nézni, mint játszani.
-
S e t h
nagyúr
Természetes hogy azon játékok jobban vonzanak, amibe könnyebben bele tudjuk képzelni magunkat.
Nálam ez a TLOU esetében úgy néz ki, hogy inkább a történet fog meg, főleg az interakciók, a környezet csak a keretet adja hozzá.
A RDR2 számomra a csúcs a western éra miatt, ezt a gyerekkori benyomások alakították ki bennem, de pl. a havas részek is jobban átadták nekem az élményt, mint a TLOU2-ben, bár még mindig csak egy óra játék van mögöttem. -
NyMRooD
őstag
Írtam is, hogy "elvileg", de jogos, nem sok strigula lenne
(#250796) belan: persze (feltéve ha úgy értetted, hogy én így te meg máshogy gondolod és legközelebb használod a spoiler taget), ezért is lett kitalálva a spoiler tag, én is megcsinálhatnám mondjuk, hogy megveszem a játékot (nagyon viszket a tenyerem, van 25%-os kuponom, csak az első részt nem vittem még végig), hogy gyorsan végigjátszhassam / megnézem youtube-on mi a vége majd megírnám az itt spoilerezőknek privátban a sztori végét, végül is ezt sem tiltja a szabályzat és gondolhatnám úgy, hogy belefér de nem akarom elvenni senki kedvét (meg elég pitiáner dolog is lenne).
-
bbdzyx
senior tag
A Pókemberről is hasonló a véleményem: nagyon szép, jók a szinkronhangok, pókember főszereplésével nem sok más játék készült, így hiánypótló is, de igazából minden másban egy Arkham-klón átlagos open-world mechanikákkal.
A FO-rel is ez a bajom. Fogta az elmúlt évek sikerszériáinak (Souls játékok, Tomb Raiderek) elemeit és összegyúrta őket SW köntösben. Ennyi, semmi több. Ez sülhetett volna el jól is, de sajnos úgy éreztem, hogy minden csak középszerűen sikerült, ld. előző kommentemben összegyűjtve.
De lehet csak én öregszem és becsülöm meg a kevés szabadidőmet, amit valóban csak az átlagon felüli vagy gyors kikapcs játékoknak szentelek.
-
headhunter86
senior tag
Én pl. megvettem használtan anno God of War-t. Kipörgettem eladtam. 0Ft-ba került. Vártam, akciós lett, megvettem Store-ban. Kipörgettem nemrég újra New Game plusban.
Tudtam játszani mikor új volt még a játék és támogattam is a fejlesztőket, mert megvettem később digitálisan win-win!Ráadásul Last Of Us 2, tuti ki fog jönni PS5-re is. Jövőre szerintem már meg se lesz a PS4-em, szóval majd megveszem PS5-re újra
-
-
malystryx
senior tag
Érdekes, a Póki nálam is fél óra után landolt a kukába, a gyerek végigtolta meg a dlc-ket is. Viszont a Batman brutál ehhez képest. Az összes része. Majd ha kifogyok a nagyobb címekből még adok neki esélyt, de elsőre nem jött át.
A laborban a mini feladatok tetszettek viszont, az zseniális.
-
Wesder
titán
120%-ra csinàltam az első Spyro-t, de màr nem emlékszem belőle semmire.
Csak azért léptem be hogy megmutassam mennyire egyszerű àtugrani.
Szerk.
Most a Crash N.Sane Trilogy-t próbàlom maxolni. Màr csak pàr gyémànt meg az időre futàs hiànyzik. Egyszer majdnem a controller bànta. -
Wesder
titán
Ha ott siklasz àt a boltív alatt ahol én, akkor biztos hogy àt kell hogy ugorja. Egyébként utàna meg még a tolvajt is kergetheted fent a tojàs miatt. Na az néha szpatós volt. Igazàból ott is csak az a lényeg hogy tudd merre megy, mert gyorsabban futsz nàla és elöbb-utóbb utoléred.
-
Wesder
titán
-
Szabi®
addikt
Persze vágom,csak amikor utoljára a Witcher 3-at streamelte és belenéztem,majdnem meghaltam végelgyengülésben,az katasztrófa volt.De legalább folyamatossan fenn tud tartani egy melankolikus állapotot
(#246193) Lackooo84 Jaja ,de azt meg elvileg a black flag szerelmeseinek rakták bele,merthogy állítólag sérelmezték hogy az Originsbe miért nincsenek nagyobb hajó csaták/kalandok.
-
NyMRooD
őstag
Nem, azért tart itt ez az ország, mert olyan dolgokat akarnak bevezetni egyes emberek amiről fogalmuk nincs. A Google pedig nem hülye, ezért elsőként a translatel nem arra koncentrált, hogy az angol-magyar menjen, hanem az angol - spanyolra, angol - kínaira, etc addig a kisebb nyelveket takarék lángon fejlesztik, még az angol - klingon is jobban megy neki mint a magyar (mert többen beszélnek klongonul mint magyarul) . Kb 10 év múlva talán majd menni fog, elfogadható szinten is az angol magyar, addig csak zavaró lenne a játékokban.
(a kormánynak meg egyébként az az érdeke, hogy az emberek tanuljanak meg más nyelveket is, tettek is lépéseket, olvass utána)
-
NyMRooD
őstag
Napi szinten használom, arra jó, hogy nagyjából leellenőrizzem amit írok angolul, hogy helyes-e, angolról magyarra forditásban még mindig vacak, ha a között meg az eredeti angol között kellene választanom játékban, soha nem használnám. Egyébként az MS megoldása jobb forditásban.
-
Bad Pritt
félisten
Sehol sincs a google translate ahhoz, hogy egy komplett több tucat órás szöveget elfogadható hibahatáron belül fordítson magyarra. Nyelvtani hibákat vét, szinonima szavakat kever, ráadásul amint más korszak nyelvi sajátosságait dolgozzák be egy játék szövegkönyvébe (Witcher, Red Dead Redemption), teljesen elvérzik, sok szakzsargont nem ismer.
Egy játékban a szöveg sokszor nem casual beszélgetés, hanem a művészi koncepció része, a google translate maximum egy alapnak lesz jó majd valamikor a jövőben, de ezt is lektorálni kell. -
Szabi®
addikt
-
malystryx
senior tag
Ugye hogy ugye??
Nekem is bejön ez a stílus, ha jobban belegondolunk, ez egy cyber szamuráj, és evidens hogy mindenkit kettévág.
Az nekem sem jön be nagyon hogy fps, de hát így látványosabb talán hogy repkednek feléd a lövedékek, és kikerülhetőek. Ez van, majd megpróbálom megszokni, a demo alatt csak kiderül.
-
arrogancia, hogy számon kéred a választást, miközben exkluziv játékok és online-adó mellett nincs valódi választásod
konkrétabban: maximálisan elégedett vagyok az Uncharted4-el és néha 1-1 gtsport multikör is szórakoztat. ezzel szemben alternatíva a switch?
(egyébként van az is, szóval akkor mostmár a nintendot sem kritizálhatom?)
(#244467) tboy93 és ehez még facebook sem kell. játékhíres oldal, görgetsz lefelé, belecsúszol a kommentszekcióba és BAMM
és azzal se megy sokra az ember, hogy 5 percel később már kimoderálták....
-
Sordoran
addikt
A SAO engem is érdekel, de a videók alapján nekem ez teljes áron nem éri meg. Én nagyon örülnék neki ha minőségi anime adaptációkat csinálnának, de az összes ilyen játék hát... Fatal bullet demo-t kipróbáltam, de ott is vérzett a szemem kissé a grafikán. Ez azért sokkal jobban néz ki, de cserébe az irányítás, harc rendszer fura eddigiek alapján. Akciósan tuti kipróbálom majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest