- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
alite #268104 üzenetére
Pár hete platináztam, kb 60 óra alatt.Nagyon berántott.Normál és legnehezebb fokozaton is végigjátszottam.Most PS+al 4200 forint.Mondanom sem kell, megéri.
Gamepassban is benne van.Gondolkodok, hogy zöld oldalon is végigjátszom.Durván bejönnek ezek a felülnézetes akció, hack n slash, ugra-bugra játékok.
-
nemorino
tag
válasz
alite #266335 üzenetére
Szerintem ez az eleve ingyenesnek szánt "dlc" (a Witcher 3-ban is ilyenek voltak, ruhák, kártyalapok, egy-két quest). Amit mi dlc-nek hívunk, az náluk expansion, RangerFox szerintem valami ilyet vár ingyen, ahogy a Dead Kings volt a Unityhoz. Az Saint-Denis-vel új területet adott a játékhoz, saját történettel, az igazi tartalom volt, nem amolyan alapjátékból kivágott apróság.
-
tothjozsi96
addikt
válasz
alite #254841 üzenetére
Semmi hangja?
Azt tudtam hogy a 7216b-n változtattak, de olyant is olvastam hogy jobban is melegszik a gép.Szerintem a 7116-nál meg túl van vezérelve, azért ez nem normális hogy a hangerőt fel kell tekerni hogy halljak is valamit a játékból.
Nálam a Days Gone volt a legbrutálabb eddig, ott azt hittem megőrülök.24 fokos szobában azért para hogy ennyire melege van.
-
fausto
addikt
válasz
alite #252361 üzenetére
Hát de most full áras és így majd lehet promózni, hogy 33000 Ft értékben adnak cuccokat
Ettől függetlenül nem panaszkodom, az NBA-t biztosan kipróbálom, a TR-re is kíváncsi vagyok, csak az új trilógia első részével játszottam eddig. Ez az Erica meg elég fura, de egy letöltést talán megér.Najó, ha már évforduló, mégis panaszkodok
Hogy ez a Plus mennyivel királyabb szolgáltatás volt a PS3 generációban! Rengeteg friss játékot adtak és többnyire nagy címeket. A multi ingyen volt, amit azóta sem értek, mármint, hogy PS4-en ezért miért kell fizetni? Pont ugyanazt tudja, mint az előző generációban. Ja, de tudom - akkor a 360 megszorongatta a Sony-t.
-
-
Neoteric
addikt
válasz
alite #251186 üzenetére
Már jóideje játszom, tippre kb a felénél-3/4edénél lehetek, és eddig egy buggal találkoztam csak. Kerestem a továbbjutás felé vezető utat, és egy kamionról rossz helyre ugrottam, be egy bozót mögé, és nem tudtam kijönni, újra kellett tölteni az utolsó checkpointot, hálisten csak kb 5 perc gameplayt buktam.
Btw, akit érdekel a HDR milyensége, spoiler mentesen:
The Last of Us Part II - HDR analysis and video setting guide
by HDTVTest -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
alite #246747 üzenetére
Decemberben vettem ennyiért magyar storeban.
Kb egy hete játszok vele.Most tértem át az utolsó égtájra és azt kell mondjam, nálam már most dobogós helyezést ér a sony exkluzív címek között.A sajtó általánosan k@rv@ra alulértékelte. Metacritcen a 71% metascore a gémer sajtó szégyenfoltja. Persze mondanom sem kell; szerintem.
-
JohnDoe_Hun
tag
válasz
alite #178081 üzenetére
Ne is mondd! Teljesen ledöbbentett. Mondjuk ez 4év. Havi szinten más többet költ cigire. Amúgy 2 éve megosztottan a haverommal az usa fiókomat szóval az meg felesbe van onnantól. Szóval ja. Kicsit sok de ha meg azt nézem akkor másra is elmehetett volna. Mind1. Jövőre fék.
-
Peetey91
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest