- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
válasz
Lackooo84 #266130 üzenetére
Azért ahhoz nem hasonlítanám.
Ott a fejlesztők konkrétan hazudoztak, meg hitegették az embereket.
Annyi közös valóban van, hogy mind a kettőt túlhájpolta a publikum, de olyan nyilatkozatra nem emlékszem a cdpr-től, hogy minden platformon ultrafaszán fog futni.
Jó, azt sem nyilatkozhatták, hogy szarul fog futni. De most komolyan: ennyi tologatás után mire számítottak az emberek?
Én már azt nagy eredménynek mondanám, hogy nem füstöl el alatta a slim.
-
Steve1207
veterán
válasz
Lackooo84 #264261 üzenetére
Ugyanazok lesznek a linkek, csak az oldal nyelve változik. Az új store óta lényegtelen melyik oldalról linkelünk már, adott termék adatlap nem változik (elméletileg), max a láthatóságot változtatják régiónként. Bár ennek már ideje volt szerencsére
Szerk.: valaki említette múltkor is, bár a régi dolgokra ez nem hat, ahogy átkattintgattam párat. Igazán csinálhatnának egy sima átirányítást azoknál, mert így a "semmire" futnak.
-
Steve1207
veterán
válasz
Lackooo84 #263560 üzenetére
Nekem errort nem dobott még semmire. Amúgy még az átállás előtt volt a LIS-sel ilyen gond, gondolom azóta úgy is maradt.
Ó, ebből kiindulva én pl a Grid árát nem látom már egy ideje (behúztam a demo-t, de ugyanazon az adatlapon fut). Most így ránézve a psprices listázza az árát, de a web akkor emiatt nem listázza nálam, mert szerepel a demo a könyvtáramban. Van itt kavarodás, de így legalább ez is kiderült. -
válasz
Lackooo84 #263139 üzenetére
A mobilnet az rendszerint szolgáltatói szinten NAT-olt, ami már önmagában probléma lehet a sokakkal közösen használt IP-cím miatt (igaz, mivel kevesen használnak PS-t mobilnettel, ezért eléggé alacsony a kockázat). A másik probléma, hogy jellegéből adódóan 3. típusú a NAT, vagyis egyetlen portot sem tud nyitni magának a konzol. Ez a másokkal való közvetlen kommunikációban problémát okozhat, mert nem tudnak csatlakozni.
A 3. típusnál előfordulhat, hogy nem lehet kommunikálni más PS4™ rendszerekkel vagy a PS4™ rendszered hálózati funkciói korlátozottak.
Online tevékenységeknél, például mikor más játékosokkal játszol, a rendszered közvetlenül kapcsolódik más PS4™ rendszerekhez, és ilyenkor minden egyes kapcsolódáskor másik portszámot használ.
A routered vagy az Internetszolgáltatód által nyújtott biztonsági funkcióktól függően előfordulhat, hogy a kommunikáció korlátozott lesz.
-
Steve1207
veterán
válasz
Lackooo84 #263077 üzenetére
+1, semmi köze a textúrához, de valamire nagyon rátaláltak így a PS5-re való optimalizáció alatt.
Arra amúgy kíváncsi leszek, hogy ez csak a Sony játékait érinti vagy kb minden játékot? (Mivel hasonló betöltési időt produkált eddig kb az összes.nagyobb cím.) Érdemes lesz figyelni a nagyobb címeket, HZD, Detroit, hogy jön-e hozzá patch az elkövetkező időszakban. -
marilllyo
veterán
válasz
Lackooo84 #262885 üzenetére
Ez a season pass, amit küldtél. Jobban megéri tény...
Ancient GodsÖrülnék ha letöltene, mire hazaérek.
-
-
nemorino
tag
válasz
Lackooo84 #262564 üzenetére
A tegnapi State of Play után már tiszta, hogy miért vannak a változások. Azt akarták, hogy képeket is lehessen megosztani a partyban, de ahelyett, hogy leprogramozták volna, lusták voltak és inkább összevonták az üzenőcsoportokkal. Így egy ritkán használt új funkció helyett tönkretettek két alapvető, gyakran használt alkalmazást. A PS blogon az egyik felhasználó tökéletesen összefoglalta a helyzetet: "This also means every time someone joins the voice chat they get added to a swelling message group. Besides the privacy issues, this also leads to huge message groups that you will get a notification for every time someone messages in. So you leave that chat to stop annoying messages. Now you won’t be able to see party chats for that group. So you have to create a new message group every time your old one gets too big and annoying. And consequently, every time you invite a new user to your party chat, that message group and your messages are no longer private."
Nem hiszem, hogy a Sonynak szándékában áll a régi helyreállítása, a PS5 party rendszere eleve így lett kitalálva, ha visszaváltanak a régire, nem fog működni a PS4-PS5- közötti party. Viszont az egész olyan bosszantóan rossz megoldás, hogy a multiplayer játékosoknál ez döntő érv lehet az Xbox mellett. -
Steve1207
veterán
válasz
Lackooo84 #262405 üzenetére
You have 0 friends. Majd az "új" updatenél ugyanígy fogtok örülni
-
-
Frod
addikt
válasz
Lackooo84 #262366 üzenetére
Ami esetleg szóra érdemes a mostani akciókból:
- az eddigi legjobb árát kapó Hunt: Showdown 4556 Ft
- ha valakinek még mindig kimaradt a Thief reboot 599 Ft
éééééés ennyi kb.Valamint remélem ez nem az áremelés következménye, hogy míg eddig szépen ment le a Medan ára 5500 -> 4500, erre a mostani "akcióban" kapott egy 7100-as címkét...
-
Moby
veterán
válasz
Lackooo84 #262314 üzenetére
Úgyértem, ha már lejár a gari. Gari időn belül ezek nem fognak elhullani. Szerintem később sem, de itt inkább ezen megy a para, hogy mi lesz 5 év múlva. Semmi. A nandok cserélhetőek, ha esetleg...
/amúgy de. Csak azok, amikben alkatrészt cseréla sony, refurbished gépként térnek vissza a piacra. Amazon pl rengeteg ilyet ad el.
-
saelin
veterán
válasz
Lackooo84 #262307 üzenetére
Ehhez már nem értek. Biztos vagyok benne, hogy a Sony nem 3-4 éves gépeket tervezett. A ps4 is tök jól bírja, pedig valami hihetetlen ganén van összerakva. Azt mondjuk nem vágom mennyi időt bír ki egy folyékony fém kence. Tuti azt sem árt majd cserélni minimum egyszer!
-
syler123
veterán
válasz
Lackooo84 #261652 üzenetére
Úgy hogy maga a játék úgy néz ki, mint egy átlag indie játék. Számomra érthetetlen a 1080p felbontás. Se a textúrák, sem az assetek, semmi nem indokolja ezt.
Mondjuk engem nem érint a játék, mert még az nsane trilogy-t sem játszottam végig, tegnap fel is húzott rendesen a játék, szóval nem hiányzik belőle még 1. -
.LnB
titán
-
válasz
Lackooo84 #260613 üzenetére
Azért, mert neked rosszul esett,hogy árultál egy TLOU2 Bundle pakkot 15K-val drágábban mint a hivatalos bolti ár, és én ezt szóvá tettem neked PÜ-ben, hát bocs, de igen nem tetszett, ennyi báttya! Azóta tudom rosszul is alszol, és már a platinázás sem megy annyira Lacika
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Lackooo84 #258489 üzenetére
Nem az első ilyen csatlakozót szedem szét, hidd el attól nem kellett volna kiszakadnia. Erőt sem fejtettem ki, főleg hogy tudom milyen kényes egy cucc, és mindenkinél leszakad. Ott malmoztam előtte hogy inkább a másik oldalán oldom a kábelt, akkor kellett volna inkább magamra hallgatni nem a "bevált" módszerrel nekiállni.Az a vicc, hogy tulajdonképpen nem a csatlakozó szakadt le a forrpontról, hanem az egész réz bevonat az üvegszálas nyákról mindenestül, mintha csak rá lenne vasalva.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Lackooo84 #258179 üzenetére
Egy szóval nem mondtam, hogy tilos, mert én is használom, csak arra próbáltam rávilágítani, hogyha visszaállítod a profilod, akkor tudsz játszani
Én szinte minden nap fent vagyok PS-n, és igazából nem is emlékszek mikor nem tudtam játszani, leszámítva a karbantartást, illetve a DDOS támadást ami nem igazán a Sony hibája
(#258182) opr:
Akkor ide is, én is használom, szeretem, egyszer leírja valaki, hogy nem megy, de felesleges 2 percenként morgolódni, hogy nem tud játszani, azzal semmit nem ér el, plusz te is nagyon jól tudod, hogy hibátlan szolgáltatás nagyon ritka, egy frissítésben is sokmindent el lehet nézni, emberek vagyunk hibázunk, majd ha jön a Mes Int. akkor majd minden jobb lesz, mert emberek nem lesznek
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest