- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jim74 #239038 üzenetére
Az ASM1153E chipes átalakító az tökéletes, és teljesen jó hozzá ez a vinyó is. Annyi, hogy mivel külső tápos, ezért majd külön kell kapcsolgatni. De szerintem ennyit megér, mert ár/érték arányban így az optimális. A sebessége pedig sokkal jobb a gyári 2,5" notebook vinyónál.
-
válasz
Jim74 #239026 üzenetére
Nincs különösebb sebességcsökkenés. Sőt, ha a belsőnél jobb teljesítményűt kötsz rá külsőleg, akkor még gyorsabb is lesz. Felárat nem érdemes fizetni érte. Ha a legjobb sebességet akarod kihozni belőle, akkor külső tápos 3,5"-ost vegyél (ez méretben is nagyobb lehet), vagy SSHD-t (limitáltan segít), esetleg SSD-t (ez kicsit drágább).
-
zojjektum
őstag
válasz
Jim74 #239017 üzenetére
Egy jó forrasztópáka kell hozzá, mert a gyári ón rohadt szemét. Illetve, ha analóg kart rendelsz nekem a sárga műanyagos vált be, a zöld (eddig 3 fajta zöldet próbáltam)az kb arra jó, hogy 1 óra múlva ismét cseréld, mert az L/R3 elég rosszul nyomható, főleg, ha irányba tolod.
-
Steve1207
veterán
válasz
Jim74 #239006 üzenetére
Láttam a napokban, de kedvet kaptam így, hogy ismét írtad. Csak szimplán szétkaptam és kifújtam sűrített levegővel, plusz belül is kicsit átmozgattam. El is múlt a bal kar drift, valamint nem recseg azóta a kontroller hangszóró (bár az nem tudom miért csinálta, alig szólalt meg, most meg működik, mint a kezdetekben).
Arra kíváncsi leszek meddig tart ki, de az biztos, hogy jobb, mint volt -
Plague666
tag
válasz
Jim74 #238435 üzenetére
Valahol szomorú, hogy itt tartunk. Egy éves múlt a kütyü.
Ps classichoz néha egy ps2 kontit használok, ha épp olyanom van. Karcos, kopott de az égvilágon semmi baja. Egy ismerősöm pedig a mai napig használja a lekerekített psone-ját, minden tartozékával együtt, az is hibátlan.
Oké más összeg ma 15 rugó, mint az ezredfordulón, de hát na. -
mrThomi
addikt
válasz
Jim74 #238417 üzenetére
Hello. Az sajnos kuka. Én vagy 48x szedtem szét raktam össze de semmi. Valószínüsítem hogy alaplap, de az is lehet hogy csak az a gomb kompletten rossz. Ebayen 3 euró kompletten de nem akartam forrasztással szarakodni így vettem egy alig használt joyt fél áron. Viszont a gombokat, akkut még fel tudod használni szóval ne hajítsd meg. Nekem ráadásul a 3 hetes kontrollernel produkálta ezt és a blokkot sajnos kidobtam így buktam az egészet.
-
F-ECT$
titán
válasz
Jim74 #235503 üzenetére
Dehogyis. Egy csomó olyan játék nem tetszik nekem sem, ami itt ajnározva van, de nem hiszem hogy ennek elhallgatása jobbá tenné a topicot. Ha rákeresel egy játék nevére akkor legalább lesz más vélemény is.
Az EQ emlegetés arra hogy tetszik-e egy játék vagy nem, az inkább az illető IQ-járól árul el a kelleténél többet.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Jim74 #235474 üzenetére
Az tipikusan az a játék, amihez megfelelő hangulat kell. Ha nem tudsz ráhangolódni el kell tenni későbbre, kár erőltetni. Én is nekifutottam kétszer, de egyszer sem jutottam túl a falon. De nem egy játékkal jártam már úgy, hogy nem szippantott be, aztán később letenni nem tudtam. Ez ilyen.
-
sxxorp
őstag
válasz
Jim74 #235441 üzenetére
A legjobbkor írtad tegnap érkezett meg a TLoU. Külön köszönet azoknak, akik elég spoilergyanús mozzanatokat dobáltak ide, remélem ki tudtam ütni a gyanús infokat a memóriámból... Mivel Uncharted-trilógiát és a Bioshock1-et is be tudtam fejezni, el is kezdtem. Az a fura, hogy eddig egyöntetű dicsfény övezte a játékot most meg megy a sárdobálás rendesen...
Nekem egy talán negatív dolog tűnt fel egy kevés játék (és az UC1-3) után, hogy Naughty Dog imád bakot tartatniEmellett csodálatra méltó a grafika részletessége, és hogy az első menetben kaptunk egy jókora gyomrost is.
Szerencsére elég önálló a véleményalkotásom, kíváncsi vagyok melyik tábort fogom erősíteni. Az élmény érdekében remélem a méltatókét. -
-
sting2
addikt
válasz
Jim74 #235441 üzenetére
Ismerős.
PS3 -on engem sem kapott el, le is tettem úgy 10 óra után.
Meg baromira zavartak a technikai korlátokból adódó anomáliák.
Aztán jött a PS4 és a remaster.
Biztos lehetsz benne , hogy az első 6 - 8 óra után olyan keserves , világvége, és egyben " mindent akarok róla tudni" érzés lesz a playeren úrrá, hogy egyszerűen akkor sem ereszti az ember elméjét ha kihagy vele 1 hetet.
Illetve, tudom közhely de, nagyon sokat hozzátesz a fejes használata a teljesebb élményhez.
Ez a játék teljes szeparációt igényel a külvilágtól, akkor adja a lehető legteljesebb dózist. -
válasz
Jim74 #235441 üzenetére
Ha arra gondolsz, akkor valóban, nem a legjobb akciójáték a LoU, és a története sem túl komplex.
Az a lényeg benne, hogy amit együtt átélnek ezen út során, az közelebb hozza őket egymáshoz, és kialakul azJoel elveszítette a lányát, Sarah-t a fertőzés kitörésének a kezdetén, majd húsz év múltán egy hasonló korú lányt, Ellie-t át kell juttatnia az apokaliptikus környezeten, mert valamiért immunis és megmentheti az emberiséget. . Ez az amit át kellene érezni, de nem mindenkinek és nem mindig sikerül. Egy-két játék van ami hasonló, pl. a LiS első része ami nekem nagyon átjött még. Amúgy a DLC-ben ezt azapa-lánya érzelmi kötődés folytatták, megalapozva a part 2-nek.érzelmi vasutat -
válasz
Jim74 #235420 üzenetére
Kevered a technológiákat, illetve inkább nem ismered őket. A plazma akkor "éghet be", ha sokáig megy ugyanaz egyfolytában. Ha nem így van, nem öregszik el. Az OLED viszont kiég. Mindegy hogy folyamatosan vagy alkalmanként jeleníti meg ugyanazt. A szervers anyag öregszik el és kiég. (Ellentétben a megszokásból használta beégés kifejezéssel.)
-
tretyak
aktív tag
-
Tegla80
addikt
válasz
Jim74 #234154 üzenetére
2018 evi tv amit a mai napig tart a Sony mert jo keszulek. Talalhatsz rola sok infot pl [link] es teszteket is amikben leirjak,h jo tv.
Samubol dragabb a q8, az lg ips szval ...... , a pana kihaloban(sajna pedig regen nagyon felkapott es jo markanak szamitott.....ma is vannak jo keszulekei ,de hirneve megkoptt es kevesen keresik/veszik mar igy....)
En nem hezitalnek ha lenne ra zsetonom tuti xf9005 lenne nalam a befuto a jelenlegi piacrol ha tv kellene. (Oled nem palya nekem mert lg,igy nem emlitem,foglalkozom vele,de b9-tol mar veheto ha jol tudom. ) -
malystryx
senior tag
válasz
Jim74 #232522 üzenetére
Akkora talán már nem, de a játék végig fenntart benned valamilyen adrenalin szintet illetve olyan érdeklődést hogy egyszerűen én azt éreztem a végén hogy bár soha ne lenne vége mert annyira fantasztikus játék, történetre nagyon erős. De ne aggódj lesznek még durva dolgok benne. Játszani is kiváló volt, tényleg átérezni benne a komolyabb és veszélyesebb helyzeteket. Nem tudok ebbe a játékba belekötni, ez egy masterpiece
Nem mai gyerek pedig.
-
szallasi007
őstag
válasz
Jim74 #228239 üzenetére
Állat vagy ha te még rá is akartál nyújtani, nem semmi lehet a fájdalom küszöböd
Nekem ez a negyedik alkalom de kb ez a legrosszabb, viszont most találkoztam értelmes dokival először - a válogatott sportorvosa.
Na mindegy, még a sérülés előtt megvettem az új SW-t meg épp platinázom a GoW-ot -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Jim74 #227841 üzenetére
Én a LEGO City Undercovert ajánlom elsősorban.
Dobozosan sok helyen akciós.Nem tudom merre laksz, de hátha segít.
A másik két lego játék is akcióban van, szintén 6500 környékén. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Jim74 #226913 üzenetére
Nekünk megvan a Minecraft PCn, androidon és ps4en is.
Kb egy hete jött a nagy up, miszerint ps4en is ugyan az a Minecraft lesz, mint PCn és xboxon.Ennek a hozadéka a crossplay.Ugye az eredeti w10 mellé kellet egy MS fiók, és ezzel a fiókkal kellett bejelentkezni a ps4es Minecrafton belül.A crossplay feltétele az MS fiók.
Gondolom ps+ is kell. -
aram01
nagyúr
-
válasz
Jim74 #213216 üzenetére
Van aki tapasztalata szerint ez így is van, és azért tényleg halkabbá lehet tenni vele. De a paszta és az alkalmazásának minősége csak egy dolog a pár tényező közül, amiken a ventilátor fordulatszáma, és ezzel együtt a szélzaj múlik. Addig a két évig amíg a jótállás tart, extrém esetektől eltekintve (bár ha nagyon-nagyon hangos, akkor úgyis kicserélteted) nem érdemes hozzányúlni. Utána meg már csak azért is, mert addigra már elég jól kiszárad és megkövül a gyári szürke trutyi.
-
válasz
Jim74 #212447 üzenetére
A Beállítások -> Rendszer -> Biztonsági másolat készítése és visszaállítás alatt csináld a mentést és a visszaállítást, ez minden fiókot ment. 16 GB-os pendrive elég lehet, mert ha kiveszed a pipát, akkor nem menti rá a játékokat, csak azok mentéseit, látni fogod. Az SSD-t nem kell formázni, berakod, majd első indításnál kiírja a PS, hogy kéri a telepítős pendrive-ot.
-
sp8787
addikt
válasz
Jim74 #212447 üzenetére
Mentes USB-re:
[Settings] > [Application Saved DataManagement] > [Saved Data on System Storage] > [Copy to USB Storage]Mentes USB-rol vissza a PS4-re
[Settings] > [Application Saved DataManagement] > [Saved Data on USB Storage] > [Copy to System Storage]De sztem ezek a mentesek fiokonkent vannak.Nalam csak egy fiok van ugyhogy nem tudom ,hogy megy ez tobbnel. Tobbnel lehet ,hogy tobb Pendrive kell, fiokonkent 1.
-
-
-
válasz
Jim74 #212264 üzenetére
A Crucial MX500-as SSD jó a PS4-be, persze. Fizikailag belefér és SATA-s, tulajdonképp minden ilyen kompatibilis. Technikailag ez egy TLC-s SSD, az írási műveletekhez SLC-cache-t használ. Ha az elfogy, akkor bizonyos szintig be tud lassulni (jobban mint TRIM-elve), de ez maximum csak akkor jöhet elő ha nagyobb játékokat helyezel át rá egy külső vinyóról. Átlagos felhasználásra tökéletes, nyugodtan veheted bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest