- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
-
hombre[EU]
veterán
válasz
tretyak #185025 üzenetére
Öcsém bent volt demoban, azt mondta az Andromeda gunplayt megtámogatták permanent repülés/lebegéssel, a sztori és a lore-tól sokat nem kell várni (párbeszédek alapján), de nagyon szép legalábbis PC-n. Szerintem a Division 2 jobb befektetés hosszútávon
Szerk.: Nem beta volt, demo! A végleges játékot reprezentálja+a megjelenés utáni patchek -
-
RangerFox
veterán
válasz
tretyak #152138 üzenetére
Valóban jobb, mint az első, de szerintem pont a legutóbbi nagy frissítéssel b*szták el a fejlődési rendszert. Még nagyobb lett a szakadék a kezdők és azok között, akik már játszanak egy ideje. Lassabb is lett aga a fejlődés is. De élvezetes csatákat lehet vívni, nagyon visszaadja a SW hangulatot.
-
tuki2200
senior tag
válasz
tretyak #134362 üzenetére
Nyomtam most egyet indulas elott, nem birtam ki..
1 galatic assault alatt 9-es szintu lettem, öltem is jópárat, nem lettem nagy minuszba, teljesen jo a multi igazabol ugylatom tobb mulik a csapaton mint a kartyakon, ha szereted a battlefield 1-et es jol megy, ez is jol fog pláne h minden szarért pont jár még azert is ha meghalsz
-
tuki2200
senior tag
válasz
tretyak #134352 üzenetére
Mi is igy vettuk most, igaz nekem kette osztodott az akcios ár is, de már csak a 10+ órás single player megérte ebben biztosak vagyunk. A multit egyeb elfoglaltsagok miatt nem fogom tudni tesztelni neked holnap 3ig, amiatt en is izgulok kicsit, de mivel a single teljesen rendben van, nemhiszem h annyira rossz lenne maximum a fejlodesi rendszer lesz lassuuuuu..
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest