- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
-
F_Peter
őstag
válasz
Wesder #236881 üzenetére
Engem az érdekelne, hogy a játék eladások hogyan alakulnak. Ha jól emlékszem az EA adott ki ilyet ki, de legalább egy éve. Ott meglepően kicsi volt a különbség (az arányokat tekintve).
Főleg GP mellett. Valószínű hogy sokkal fontosabb a cég számára hogy a jàtèkok és egyéb szolgáltatások mennyit termelnek. -
NyMRooD
őstag
válasz
Wesder #236861 üzenetére
Téged valamiért zavar, mert valamilyen oknál fogva minden ilyennél szükségét érzed, hogy beírd ezt, egyébként nem. De szerintem .LnB sem azért osztotta meg, mert erre hegyezné a ceruzát, talált egy ps4-hez kapcsolódó cikket amit megosztott a ps4 topikban ahol releváns (egyébként xone topikban is az lenne) és semmilyen kommentet nem fűzött hozzá.
u.i. Játékoskén egyébként jobb lenne ha egyenlőbbek lennének ezek a számok.
-
Tegla80
addikt
válasz
Wesder #236861 üzenetére
nekem csak annyit,h teged spec ez bosszant ha szobakerul es ez mar jobban boldogit,mint a latot szamok.
Amugy az adott kozosseg nagysaga igen is szamit,(ha Te ezt nem igy latod akkor sajnalom) hisz az m$-is azon kuzd,h novelje a taborat(ezert is igyexik osszemosni a boxot a pc-vel mar par eve) a sok olcso geppel es szolgaltatassal. -
Bogyi007
veterán
válasz
Wesder #236709 üzenetére
Inkább itt keresd az akciókat, úgy látom abban a linkben nem mindenhol a helyes link szerepel...
-
törölt tag
-
RangerFox
veterán
válasz
Wesder #236438 üzenetére
Így viszont nem lehet egy játékot bemutatni. Felszínes és téves információkat mond, a tutorialokat se játszotta végig, de a szerkesztőbe se lépett bele egyszer sem, csak a home based dekorálta egy objektummal (!). Azzal sincs tisztában, hogy van benne story mode...
Ez így vicc. -
syler123
veterán
válasz
Wesder #236336 üzenetére
Az összehasonlítás hogy fer vagy nem az viszonyítás kérdése, az árhoz képest rövid. Ahhoz képest meg drága, hogy nem mai darab. De nem bántam meg, csak megjegyeztem. Azt is hogy látványra meg játékmenetre is élvezhető az új rész után, ennyi volt az összehasonlítás nem több....
_drk : nekem a zenék is nagyon bejöttek a 3-asnál. Mondom a játék tetszett, lehet azért is tűnt rövidnek, mert eléggé bejött
De most még biztosan nem szeretném újra végigjátszani másik nehézségi fokon.
-
penge111
addikt
válasz
Wesder #236192 üzenetére
Agyérgörcsöt nem hiszem, hogy kapsz. Ez elsősorban azokra vár, akik a platinázás gondolatával kacérkodnak. Szerintem maga az alapjáték, kb 20-30 óra. Persze így kimarad rengeteg apróság, boss, titok, lore, többféle befejezés... De maga az alapjáték is önmagában zseniális
-
penge111
addikt
válasz
Wesder #236174 üzenetére
Mondhatjuk igen, ez is oldalnézetes medroidvania platformer játék, rengeteg titokkal, később megnyíló helyszínekkel. Irgalmatlan tartalmat pakoltak ebbe a kis indi címbe 48 óránál járok, és még most jön a neheze. Van egy colosseum (3 szint) és egy pantheon (5 szint) nevű rész. Itt kell egy folyton változó arénába a játékban fellelhető összes szörnnyel, míg a másik módban, ez extra durva az összes, boss-szal összemérni a tudásodat, de kb 10 boss-onként tarthatsz pihenőt, fincsi
Ezt csak azok nézzék meg, akik tuti nem játszanak ezzel a játékkal, íme a pantheon 5, gyááá ez nagyon durva kihívás:
Platinázni szeretném a játékot, de ez tuti nem fog menni, van olyan boss, ami 2-3 óra gyakorlást igényel, hogy kitanulja az ember a mozgását.
-
Neoteric
addikt
válasz
Wesder #236138 üzenetére
Én nem bonyolítanám az amerikaival, ha csak ő használná. Meg ha saját accra veszi, akkor tuti, hogy minden fícsöre elérhető lesz. Csináljatok egy transferwise accountot és igényeljetek egy transferwise debit master cardot, nem kerül semmibe. Nekem 3 nap alatt kihozták. Közel középárfolyamon tudtok rá zsetont rakni, van fasza mobil appja és bárhol lehet használni.
-
.LnB
titán
válasz
Wesder #236043 üzenetére
Nekem annyi a hátrányom, hogy kicsit színtévesztő vagyok. Tegnap volt is egy szitu, hogy nem láttam az ellent a fenyőfa tövébe gugolva. Mire megláttam már lőtt, lőttem én is de késő volt.
De tényleg ki volt centizve, mert tegnap az utolsó győzelem, a 100. Az hosszabbításban lett meg, és a mindent eldöntő körben támadóban 2v3-ban maradtunk a társammal, de megoldottuk.
Az utolsó 10 meccsemből 9 győzelem, 1 vereség jött össze. Abszolút örülök ennek. És egyre jobban "beleszeretek" ebbe a játékba.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Wesder #235944 üzenetére
Nem ez volt a lényegi rész, de jó, hogy elnyomtad a mantrád
Azt akartam mondani, hogy korábban nem volt ilyen az MS-nél most bevezetik, ilyen alapon a Sony is meglépheti, mert ps4-nél is az volt a stratégia, hogy reagált az MS-re, de ez ráadásul olyan funkció ami valamilyen szinten már létezik is ps vonalon, így szerintem van rá esély, hogy bevezetik ők is, én örülnék neki mert nem tervezek day1 váltani.
-
.LnB
titán
válasz
Wesder #235944 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy kedvezőnek hangzóakat. Várjuk, ki, hogy hogyan fog ez működni a valóságban. Mert most nagy a "bódottá" Aztán majd ha lesz Halo 7, és jön alap Xbox-ra is meg mindenre, akkor megnézzük, hogy ennek a nagy mindenhova-mindeningyen dolognak a valóságban mennyi értelme lesz.
-
sp8787
addikt
válasz
Wesder #235866 üzenetére
Erdekes ,hogy mikor tobben mondtak ugy felszivodtal egy idore mint a huzat.
Nincs amugy veled semmi bajom csak neha tultolod.
Es lasd kivel van dolgod mivel ,hogy te irogatsz ide a legtobbet megtisztelve ereznem magam ha elfogadnad a meghivast egy PS4 excl. PvP-re a BB-ban.Kuldjem a glyph-et?
-
válasz
Wesder #235847 üzenetére
A BC és a remaster nyilván nem ugyanaz, de egyelőre nem tudjuk, hogy miként lesznek megoldva ezek a dolgok. Viszont most alapból elérhetőek lesznek a PS4-es címek is, ergo egy kis grafikai tuningért nem kérhetik el újra a játékok teljes árát. De ha mégis, akkor sem leszünk rákényszerítve, mert ha nem fizetünk, akkor is tudunk majd játszani.
-
válasz
Wesder #235836 üzenetére
A PS4-re kiadott remaster-elt játékokért fizetni kell. A PS5 kapcsán kicsit más lesz a helyzet, mert a már meglévő jelen generációs játékainkat elvileg futtatni fogja. Persze lehet, hogy csak a PS4 szintjén, de a lényeg, hogy sokkal kisebb lesz a potenciális újravásárlóbázis.
(#235837) ldave: Én is sokat vásároltam ilyeneket, de főleg azért, mert nincs és nem is volt PS3-am. Szóval semmiért sem fizettem kétszer, és szerintem sokan vannak még így vele. Vagyis csak pótoltuk ami kimaradt.
-
Imilenni
addikt
válasz
Wesder #235777 üzenetére
Ahogy mondod, ez a legnagyobb baj.
A Sonynál biztosan elszálltak maguktól, de ideje lenne már virítani valamit..
A Smart Delivery pedig hatalmas előny, kíváncsi vagyok a Sony mit dob be ellene..Egyébként szerintem totál oké itt valamilyen szinten említeni a RIVÁLIS konzolt, főleg miután a Sony lapít mint sz*r a fűben.. meg persze egyetlen eseményre se mennek el "há nincs kedvünk" indokkal kb.. (tudom Korona, de hagyjuk ezt...)
Esetleg nemtudnak mit kezdeni egyenlőre, vagy egyszerűen azt hiszik a fanok tényleg ennyire elvakultak?
-
.LnB
titán
válasz
Wesder #235741 üzenetére
A lapítás kifejezés alapján arra lehet(ne) asszociálni, hogy fülüket, farkukat behúzva elbújtak a félelem miatt. Szerintem pedig csak leszarják a dolgokat. Majd ha ők úgy gondolják, akkor lépnek.
Ez a 12 teraflop-os kijelentésük is megérne egy misét. Korán reggel mindenhol ebbe futottam bele. "A Microsoft ledobta a bombát: 12 teraflop számítási kapacitással jön az Xbox Series X."
Pedig csak a cél 12, és ha sikerül is, akkor lesz 12 teraflopnyi wcpapírjuk...
-
.LnB
titán
válasz
Wesder #235723 üzenetére
Nevezheted ahogy akarod. Ha az accon lévő játék ugyan úgy elérhető mindkét generáción, akkor valami csak kell amitől a PS5-ös fejlettebb, vagy szebb lesz. Ez lehet akár egy patch is.
Bár a CDPR elvileg csinál külön nextgen verziót. Amit indokol elvileg a Ray Tracing lehetősége hw oldalról, és a megléte a sw oldalról. Az talán több meló mint egy gen. port. Max annak aki megvette Ps4-re, az ingyen megkapja Ps5-re a store-ból, ha már nem csak patch lesz. -
válasz
Wesder #235467 üzenetére
De amúgy nem is tetszhet mindenkinek. Mindannyiunk tud mondani olyan játékokat amik nem az ő stílusa. Pl. aki a kihívást keresi és megtalálja egy soulsborne-ben, annak nem a sétaszimulátorok lesznek a kedvencei. Nem is lehet olyan játékot csinálni amiért mindenki rajongani fog. Szóval alapvetően ezzel nincs is baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest