- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madoc
veterán
válasz
Szabi® #253176 üzenetére
Nem írtam ilyet. Itt szigorúbbak, többet törölnek sokkal a modik vagy a tg-k mint odaát amúgy is. Az odatévedés alatt a folyamatos flamelést érted? Sok embernek van 2-3 konzolja és mégis tud jópár értelmesen kommunikálni mindegyik fórumba. Aki nem az repül innen-onnan.
-
Edgar2621
őstag
válasz
Szabi® #253004 üzenetére
Ez valami elképesztő, bakker tényleg ilyen műanyag játékokkal játszunk mostanság??? Itt inkább a Far Cry 2 tűnik 10 évvel fejlettebbnek, ez szégyen, de úgy néz ki erre van igény, erre van ránevelve a nép. Egyébként az is elképesztő hogy valaki ilyen videót csinál, le a kalappal.
-
VTom
veterán
válasz
Szabi® #253042 üzenetére
Az odyssey-ben a mellékküldetés szálak és a két DLC többet d, mint az alap sztori. Nálam nagyon nehezen indult, harmadik nekifutásra szippantott be a világa, onnantól 140 óráig nem volt megállás, most kicsit félretettem a Plague Tale, meg pár Netlfix sorozat miatt, de folytatom még. Kellemes meglepetés tud lenni egy-két sziget, ahol 5-10 órás melléksztorik vannak, de ezekre csak akkor bukkansz rá, ha felfedezgetsz.
Igazából szerintem erre lett felépítve a játék, Odusszeusz módjára kalandozhatsz, harcolhatsz mítikus lényekkel, stb.
Persze kinek a pap, kinek a papné, és mondjuk én sem teljes áron vettem meg PS-re. -
nemorino
tag
válasz
Szabi® #253038 üzenetére
Egyedül Karen Bowman fog megmaradni, a többi szereplő csak egy név, egy kipipálandó tétel egy listán. Ha vittek volna bele egy igazi sztoriszálat, döntésekkel, olyan szereplőkkel, akik visszatérőek és az ember kötődik hozzájuk, akkor elmenne, így sajnos a bosszantó játékmechanikai hibákat nem ellensúlyozza semmi. Ráadásul elképesztően sok gyűjtögetnivaló van a játékban és szeretném platinázni, szóval még legalább egy hét grind vár rám.
-
nemorino
tag
válasz
Szabi® #253006 üzenetére
Tegnap fejeztem be a Ghost Recon Wildlands campaignt, és a szokásos ubi érzés fogott el: annyival többet ki lehetett volna hozni ebből. Ugyanaz volt, mint bármelyik játékuk: drón (sas, bagoly, holló), millió gyűjtögetnivaló és igazi, összeszedett sztori nélküli célpontok sokasága. Coopban jó móka tud lenni, de annyi bosszantó apróság van benne, ami elrontja az élményt. Én semmi különöset nem várok a Valhallától, a plusz egy év alatt sem hiszem, hogy megújítanák a sorozatot.
-
Steve1207
veterán
válasz
Szabi® #253004 üzenetére
Az utolsó ubi játékok, amiket valamire valónak tartok az az AC2 és FC3. Na meg a PoP TFS
A Unityvel és Originsel tettem próbát PC-n, de kb olyan a felhozataluk, mintha valami űber Milka csokikülönlegességet adnának ki prémium dobozban, közben meg belevágnak egy karácsonyról megmaradt legolcsóbb csokimikulást... -
hitchins
őstag
válasz
Szabi® #252515 üzenetére
“Az Apple soha nem azt hirdette hogy azonnal szaladj és cseréld le a tavaly megvett Iphoneodat "mert az már nem jo...”
Hat azert mepgrobaltak. Lasd az iphone lassitasos balhet.
Nekem akkor volt kb 1eves iphone 6-osom el is adtam es jo darabig eszembe sem jutott hogy valaha apple cuccot vegyek.Sok ev utan most probalkoztam meg ujra apple okoszisztemaval. Egyelore ok de ha megint kevernek rajuk boritok valamit
-
30z.Samu
félisten
válasz
Szabi® #252515 üzenetére
Jaja, ebből a szempontból csípem az Apple-t, Nekem is egy iPhone 7-em van, de még mindig nem érzem, hogy kevés lenne, sőt. Oké, a technika felett elment az idő kissé, de teljesen jól használható még mindig. Mellette van egy Watch-om és majd tervben van hogy veszek egy iPad-et vagy újra Macbook-ot. Még nem döntöttem el melyik legyen.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Szabi® #252431 üzenetére
Én szeretem az Apple termékeket (tudom, tudom, kinek mi
), meg tudom hogy munkára lettek ezek kitalálva. De azért milyen gáz már, hogy ott van egy -hasamra ütök- fél millás laptopod és nem tudsz vele játszani, mert nem írnak/optimalizálnak rá a játékokat. Tisztelet a kivételnek persze, de abból nagyon kevés van.
-
Wesder
titán
válasz
Szabi® #252435 üzenetére
MS-nél van a kiadói jog, így kétlem hogy belemennek. A Switch verzió az első részből is csak azért készült el mert az MS ràbólintott. A 2. részre azt mondta a Moon Studio feje hogy extrém kihívàs lenne Switchen azt megoldani 60fps-sel. One S-re is alig tudtàk megoldani.
-
FunPro
őstag
válasz
Szabi® #252262 üzenetére
Ha ez így menne, nem lennének konditermek. A másfél órát pedig nem is én írtam.
És az a baj, hogy belegondoltam. Sem a húzódzkodástól sem pedig a fekvőtől nem lesz pl. olyan karod mint ami annak a nőnek van.De szerintem is már kicsit sok lesz ebből a témából.
Én elbeszélgetnék itt oldalakig, de elhiszem, hogy a többieket zavarja. -
FunPro
őstag
válasz
Szabi® #252250 üzenetére
A testalkat nem kivitelezhetetlen, szerintem azt senki nem állította. Én legalább is nem. Nekem a karakterről Ronda Rousey jut egyébként eszembe.
Részemről a probléma még mindig azzal van, hogy egy poszt apokaliptikus világ pont nem a rendszerességről szólna. Mindenkinek ki kéne vennie a részét a munkából, ha túl akarnának élni. Ebbe nem fér bele, hogy rendszeresen tudjál edzeni napik kétszer, egyél napi ötször, számolgasd a kalóriákat, vigyed be a megfelelő tápanyagmennyiségest és minőséget, továbbá feküdjél le 10 előtt, hogy tudjál aludni vagy 8 órát.
Én továbbra is azt mondom, hogy egy ilyen testalkat életidegen, ha a körülményeket nézem. Aki igazán kemény lenne, az úgy nézne ki, mint mondjuk egy háborúból visszatérő katona.
#ImACeltic
Az edzés továbbra is csak a jéghegy csúcsa. A többi más a macerás.
-
Zoleee83
addikt
válasz
Szabi® #251810 üzenetére
Egy évvel ezelőtt pont gondolkodtam rajta hogy ki kellene cserélni egy PRO-ra, de aztán elgondolkodtam, hogy úgyis csak FHD tv-m van jelenleg, meg nem olyan sok idő már a PS5 sem, így elvetettem. Utólag jó döntés volt, biztosan sokkal jobb a PRO, ezzel tisztában vagyok, viszont nekem nem ért ennyit, így minden szívfájdalom nélkül tudok majd túladni a motyókon.
.
De jah, esetedben nem is tudom hogy mit csinálnék, elkótyavetyélni nem érdemes egy majdnem teljesen új PRO-t. -
Wesder
titán
válasz
Szabi® #251289 üzenetére
Spidermannak kellett egy pàr nap, és bàrmikor újrajàtszanàm szivesen. Az Uncharted ugyan úgy nem érdekel, ahogy a Tomb Raider sem.
Abból megvettem a triologyt, kijàtszottam az elsőt, màr azt se tudom miről szól. A God of War nekem a 3. résznél véget ért, de adtam esélyt a Rebootnak.
Jól àll neki az új harcrendszer, de a vilàga nem tetszik. Ezekkel én nem tudok mit kezdeni. Ratchet&Clank-et vàrom mert jó lesz. A Horizont is megakarom venni ha megjelenik. Tudod az emberek vàltoznak. Mondjuk ez rólad nem mondható el. -
Wesder
titán
válasz
Szabi® #251279 üzenetére
Én indítom el a szarlavinàt a mivel is? Mivel rosszat nem mondtam a jàtékról. Aki kicsit is ismer tudja milyen vagyok. Neked és is sokan màsoknak csak egy Sony hater Xboxos szar alak leszek mindig is mert nem nyalok be csontig minden ex címre amit a Sony csinàlt. Egyébként màr megszoktam. Érdekes mód aki végigjàtszotta rosszabb véleménnyel van a jàtékról mint én, és az nem probléma.
Tudod mit? Vidd végig a jàtékot, aztàn nézz végig pàr traliert és ràjössz miért kérdeztem azt amit.
Na és ha màr asztalozunk te mit tettél le ide az asztalra mert én màr többször adtam be jàtékot nyereménysorsolàsra, azért hogy a közösségnek jó legyen. Ide is dobtam volna be többször is, de Sony-nàl nem lehet giftelni, így el is engedtem a dolgot. -
Edgar2621
őstag
válasz
Szabi® #251272 üzenetére
Lehet hogy igazad van, de ezeket meghagyom az ilyen ,,jól élő” embereknek, akik szeretnek szenvedni és negatívak lenni. De ezért vannak szabályok az életben hogy ne lehessen elrontani mások életét, vagy legalábbis kisebb eséllyel és nagyobb eséllyel lehet ellene védekezni. Szerintem azért jó páran egyetértünk itt a topikban, ezért inkább nem is folytatom mert ez is már átcsap offba.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Szabi® #248424 üzenetére
Valahol SW Rebels környéken játszódik amennyit tudok róla.
By internet: Star Wars Jedi: Fallen Order takes place five years after Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith, nine years before Star Wars Rebels and fourteen years before Rogue One: A Star Wars Story and Star Wars: Episode IV – A New Hope.
-
jupp008
senior tag
válasz
Szabi® #247300 üzenetére
Én pont ezzel a játékkal játszok esténként. Kb. 6-7 óra játékidő benne van, de nem nagyon sietek mert pl. nekem baromira bejön. Az az igazi nézelődős, mindenre rácsodálkozós.
Persze a kép lehetne jobb is, de hidd el így is nagyon lenyűgöző. Nagyon jó a hangulata, és eszméletlen jók a hangok benne ... igazán élő az egész atmoszférája. -
RangerFox
veterán
válasz
Szabi® #247185 üzenetére
The whole concept of the game is about "making connections"
Kojima nem könnyítésként rakta bele a játékba ezt, hanem ezzel egy magasabb szintre emelte ezt az üzenetet. Mert nem csak Amerikát egyesíted újra, hanem mindeközben az emberi kapcsolatokat is.
-
.LnB
titán
válasz
Szabi® #247177 üzenetére
És a annak a mondatnak végén a smile-t azt te nem látod?
A (#247170)-es kommentem a lényeg.
Értem én, hogy te nagyon ügyes vagy, hogy offline végigjátszottad. De az a baj, hogy nem értetted meg a játék készítőjének a "mondandóját" és akaratát, a strand játékstílus lényegét. Az egész nálad arról szólt eddig, hogy fényezed magad. Mert te nem a könnyebb utat választottad. De nem veszed észre, hogy ennél a játéknál nem ez a lényeg. Elismerésem, te megmásztad a hegyeket egyedül! Király vagy!
-
Zoleee83
addikt
válasz
Szabi® #247163 üzenetére
Igen, számomra is marhára idegesítő volt a csilliárd értelmetlen "hugyozós" tábla bármelyik állomás előtt, csak hogy a platinához/trófeához szükséges lájkok gyüljenek.
Meg kb semennyire nem érte el a célját, egy idő után feladtam, hogy jófejségből segítettem egy halom embernek, de én meg nem kaptam semmit, mondjuk erről nem a játék tehet. -
.LnB
titán
válasz
Szabi® #247163 üzenetére
“We imagine lots of people have their PlayStation 4 systems connected to the internet, so my vision for the game has always been to make it feel like a single-player experience while naturally connecting you to other players. You won’t magically reveal a new or interesting wrinkle in the game by not connecting to the internet. People who don’t have an internet connection or people who don’t like playing online can still play the game, but I really wouldn’t recommend it.” - Hideo Kojima
De biztos a te szavad többet ér..
-
.LnB
titán
-
raziel01
veterán
válasz
Szabi® #246836 üzenetére
Nem csodálkozok rajta. Nekem van kb fél éve Xbox one is. A multiplatform címeknél néha csak lesek, hogy mennyivel rosszabbul néz ki az adott játék a PS4-hez képest. Ott ha nem lenne az olcsó game pass lehetőség több 100 játékkal szerintem még 40 millió se ment volna el belőle. Mondom ezt úgy, hogy vagy 7 évig volt Xbox 360-am és szerettem a rendszert.
-
Moby
veterán
válasz
Szabi® #246785 üzenetére
"mintha series X-en futna"
Valóban, ezek a csodásan LODolt shadowmapek pont olyanok, mintha RT lenne...
Szerintem úgy általában nagyon félremegy ez a téma, meg hogy mitől lesz szép egy játék, meg mitől nem. Mindenestere attól nem, hogy rommá van sweetfx-elve egy játék, ahogy itt a videóban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest