Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 245 wattos GaN asztali töltő, behúzható USB-C kábelekkel
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
Ceresen az utóbbi napokban A Fantom Triciklis tart rettegésben
Egy láthatatlan atw összevissza köröz 1000el időnként elenged egy rakétát aztán megint átlátszóvá válik. Ott van az egész NC hadsereg de senki nem figyel semerre, csak rohangálnak mint a bolondgyík. Én már többször észrevettem, de bejelölni a q-val nem tudom ugye a láthatatlanokat, csak lövöldözök bele a semmibe de azzal a többiek nem foglalkoznak. Csak amikor már sikerül lesebezni és egy füst közlekedik, akkor végre odanéznek hogy vatafak.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egy láthatatlan atw összevissza köröz 1000el időnként elenged egy rakétát aztán megint átlátszóvá válik. Ott van az egész NC hadsereg de senki nem figyel semerre, csak rohangálnak mint a bolondgyík. Én már többször észrevettem, de bejelölni a q-val nem tudom ugye a láthatatlanokat, csak lövöldözök bele a semmibe de azzal a többiek nem foglalkoznak. Csak amikor már sikerül lesebezni és egy füst közlekedik, akkor végre odanéznek hogy vatafak.