Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
Szasztok!
Infiltratoros Artemix VX26-hoz milyen kiegészítőket ajánlotok? Vettem egy 3,4x, és egy 2x opticot, ha úgy érzem, távolabbra akarok burst fireolni (amit nem nagyon gondolok) akkor veszek egy 4x-t. További kiegnek egy forward grip van megvéve, az mindenképp kell ehhez a fegyverhez.
3 dolog között segítsetek dönteni: Compensator, Flash supressor, vagy Supressort vegyek?
Döntéshez kapcsolódó kérdések: flash supressorral egyáltalán nem látszik, honnan lövök?Compensator + Forward grip már nagyon stabil, viszont akkor felfedem kilétem, mivel:
1. megjelenek a minimapon;
2. látszik, hogy honnan lövök.Flash supressor azért bejövős, mert (persze ha csak igaz)
-egyáltalán nem látszik, hogy honnan lőttem,
-nem változnak a fegyver attribútumai
-a fegyver jellegzetes hangja megmarad (
)A sima supressor meg azért, mert:
-nem is leszek a minimapen bejelölve
-nem látszik, hogy honnan lövök (megerősítést kérek ebben a feltételezésben)
Ebben az esetben persze ha távolra akarok lőni, akkor már kevesebbett sebzek.Személy szerint a sima supressort venném meg, mivel az egy infi alap tartozéka, de mellé még a compensatort is, ha olyan csata van, ahol nem számítanak a piros pöttyök.
Ti mit gondoltok? Bocsi, túl hosszú - senki sem fogja elolvasni

Új hozzászólás Aktív témák

- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)