- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
Szasztok!
Infiltratoros Artemix VX26-hoz milyen kiegészítőket ajánlotok? Vettem egy 3,4x, és egy 2x opticot, ha úgy érzem, távolabbra akarok burst fireolni (amit nem nagyon gondolok) akkor veszek egy 4x-t. További kiegnek egy forward grip van megvéve, az mindenképp kell ehhez a fegyverhez.
3 dolog között segítsetek dönteni: Compensator, Flash supressor, vagy Supressort vegyek?
Döntéshez kapcsolódó kérdések: flash supressorral egyáltalán nem látszik, honnan lövök?Compensator + Forward grip már nagyon stabil, viszont akkor felfedem kilétem, mivel:
1. megjelenek a minimapon;
2. látszik, hogy honnan lövök.Flash supressor azért bejövős, mert (persze ha csak igaz)
-egyáltalán nem látszik, hogy honnan lőttem,
-nem változnak a fegyver attribútumai
-a fegyver jellegzetes hangja megmarad (
)A sima supressor meg azért, mert:
-nem is leszek a minimapen bejelölve
-nem látszik, hogy honnan lövök (megerősítést kérek ebben a feltételezésben)
Ebben az esetben persze ha távolra akarok lőni, akkor már kevesebbett sebzek.Személy szerint a sima supressort venném meg, mivel az egy infi alap tartozéka, de mellé még a compensatort is, ha olyan csata van, ahol nem számítanak a piros pöttyök.
Ti mit gondoltok? Bocsi, túl hosszú - senki sem fogja elolvasni

Új hozzászólás Aktív témák

- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)