- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Sikerült már bármelyik játéknak profitálnia a 64bitből? A legtöbbnél a mai napig nem is foglalkoznak vele, a crysis volt az első, annál a mérések alapján minden gépen (letesztelték az akkor létező összes 64et támogató procival) lassabb volt a 64es változata. A cod ghosts nagy dirrel-durral kijött 64biten, minimum 6gb ram rendszerigény alatta nem is települt, aztán egy patchel ezt visszavonták mert mindenki látta, hogy csak 2gb-ot használt.
-
hipó
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Meg is lepődtem, hogy ilyen hamar érkezett, jóval későbbre volt betervezve. Mi lesz itt, ha bevezetik a dx11-et?
Mondjuk én nem bánom, hogy ennyire bugos a program, most, hogy a szakdolgozatom leadásáig egy hetem van! : )
Tegnap este beléptem kb egy óra erejéig, hát mit ne mondjak, rendesen kijöttem a gyakorlatból. Csak ideges lettem, tőle. Lehet, hogy most kellene végleg abbahagynom? : )
Új hozzászólás Aktív témák

- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
- Amazfit Active okosóra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest