Hirdetés
- Bemutatta a MediaTek a Dimensity 9500s és 8500 chipeket
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Már itthon is kapható a Huawei legújabb „papírkijelzős” táblagépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
hipó
tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni egér és billentyűzet beállításban. Jelenleg egy mezei 2 gombos+ görgős egeret használok, de később szeretnék beszerezni egy picit jobbat (ezt néztem ki [link] )
Az érdekelne, hogy ti mit állítottatok át az alapértelmezett billentyűzet és egérbeállításokon.
Én pl a járműből kiszállást átállítottam az x-re, mert a repülős harc izgalmában időnként akaratlanul katapultáltam a gépből, amikor félrenyomtam az újratöltést.
Emellett az egeret úgy állítottam be, hogy a felfelé görgetésnél az 1-es, lefelé görgetésnél a 3-as inventory-ra vált át, így gyorsan tudok váltani az alapfegyver és a speciális képesség/fegyver között, amit leggyakrabban használok.
Ha a fenti egér meglesz, úgy akarom konfigurálni, hogy az érzékenységet vissza tudjam váltani menet közben, amikor AV mana turret-el pár pixelnyi célpontot akarok eltalálni.
Mást nem nagyon állítottam át. Tudtok tippeket adni, milyen beállítással lehetnék hatékonyabb?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák

- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest