Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Akciófigyelő: 25 000 forintos ajándék jár a Xiaomi Pad 8 tabletek mellé
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
hipó
tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni egér és billentyűzet beállításban. Jelenleg egy mezei 2 gombos+ görgős egeret használok, de később szeretnék beszerezni egy picit jobbat (ezt néztem ki [link] )
Az érdekelne, hogy ti mit állítottatok át az alapértelmezett billentyűzet és egérbeállításokon.
Én pl a járműből kiszállást átállítottam az x-re, mert a repülős harc izgalmában időnként akaratlanul katapultáltam a gépből, amikor félrenyomtam az újratöltést.
Emellett az egeret úgy állítottam be, hogy a felfelé görgetésnél az 1-es, lefelé görgetésnél a 3-as inventory-ra vált át, így gyorsan tudok váltani az alapfegyver és a speciális képesség/fegyver között, amit leggyakrabban használok.
Ha a fenti egér meglesz, úgy akarom konfigurálni, hogy az érzékenységet vissza tudjam váltani menet közben, amikor AV mana turret-el pár pixelnyi célpontot akarok eltalálni.
Mást nem nagyon állítottam át. Tudtok tippeket adni, milyen beállítással lehetnék hatékonyabb?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Szuper áron eladó dobozos Asus Vivobook 16 /Ryzen 5-7530U/16 GB RAM/256 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest