Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cancer
senior tag
Ebből a szempontból nem túl nagyok az igényeim. Inkább a játékélmény miatt vagyok fent. A texturát és a vof-ot levettem minimumra és a felbontást 1366x768-ról 1280x768-ra. Így kb 20-30 percet játékban maradok. De pl egy 30 fős foglalás után amikor rangot léptem, az üdvharsonák hangjával dobott ki.
32bit-es win7 van a gépen. Talán ez is baj. De majd az asztali lesz eyszer fejlesztve A8 vs A10 + 8GB ram+ Win7 64bit. Azzal már csak el futkorászik.
Amúgy lassulást eddig nem tapasztaltam, de állítólag az ALT+F-re kiírja, hogy mennyi az fps és hogy a proci vagy a VGA miatt nem lehet több...Viszont az is igaz, hogy nem voltam még 100+-os csatában sem.Melyik is? Woodman azt hiszem a szerver neve, ahol vagyok?
Hogyan tudok szervert váltani?Jah és TR-es vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák

- Éjszakai műszak
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- iPhone topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorola G86 - majdnem Edge
- alza vélemények - tapasztalatok
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- További aktív témák...
- FIFA 16 Playstation 4
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest