Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hipó

tag

válasz Loha #1770 üzenetére

Utánanéztem az egér fórumában, be lehet állítani, hogy csak két érzékenység legyen. Az egyik lenne a 800 dpi, a másik meg mondjuk a 400. Így egy kattintással tudok váltani közöttük. Ez akkor jön jól, ha mondjuk több száz méterről akarok kilőni egy sunderert: megküldöm a rakétát másik irányba, aztán a kisebb érzékenységre váltva pontosan rávezetem a célra. Ez most nem nagyon sikerül, a távoli, pár pixelnyi célpontra alig tudom rávezetni az egeret.

Az egér érzékenységgel meg majd még trükközök, lehet, hogy túl magas értéken van (0,3), jobban is mehetne a célzás.

Az újratöltést már átraktam a görgőre, eddig nem fordult elő, hogy fegyvert váltottam volna vele, csak még szoknom kell. hogy ne az r-t nyomjam : ) A biztonság kedvéért más fps-ekben is átállítottam az újratöltést a görgőre : )

A következő fejlesztés meg egy fullhd monitor lesz, mert a mostani 17 colosnak nagyon durva az utánhúzása. Kíváncsi leszek, hogy a megnövekedett látómező, meg a csökkent utánhúzás mennyit javít a teljesítményemen.

Új hozzászólás Aktív témák