- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
hipó
tag
Utánanéztem az egér fórumában, be lehet állítani, hogy csak két érzékenység legyen. Az egyik lenne a 800 dpi, a másik meg mondjuk a 400. Így egy kattintással tudok váltani közöttük. Ez akkor jön jól, ha mondjuk több száz méterről akarok kilőni egy sunderert: megküldöm a rakétát másik irányba, aztán a kisebb érzékenységre váltva pontosan rávezetem a célra. Ez most nem nagyon sikerül, a távoli, pár pixelnyi célpontra alig tudom rávezetni az egeret.
Az egér érzékenységgel meg majd még trükközök, lehet, hogy túl magas értéken van (0,3), jobban is mehetne a célzás.
Az újratöltést már átraktam a görgőre, eddig nem fordult elő, hogy fegyvert váltottam volna vele, csak még szoknom kell. hogy ne az r-t nyomjam : ) A biztonság kedvéért más fps-ekben is átállítottam az újratöltést a görgőre : )
A következő fejlesztés meg egy fullhd monitor lesz, mert a mostani 17 colosnak nagyon durva az utánhúzása. Kíváncsi leszek, hogy a megnövekedett látómező, meg a csökkent utánhúzás mennyit javít a teljesítményemen.
Új hozzászólás Aktív témák

- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Windows 10
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- 2230-as méretű 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Asus VivoBook W11 Laptop
- DELL Precision 3420 (SFF),i5-6600,8GB DDR4,128GB SSD,Nvidia Quadro K420 2GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest