- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
Szerintem jó választás az egér, 800 dpi-re állítva remek lesz.
A dpi állítás csak egy irányba megy rajta (felfelé), ha jól tudom, tehát gyorsan visszavenni menet közben nem realisztikus, de szerintem nincs is rá szükség, mivel 800dpi-n 0,2 körüli játékbeli érzékenységgel, nekem nem esik nehezemre pixelpontosan célozni az AV toronnyal.Én az egérgörgőről leszedtem minden funkciót a véletlen görgetések elkerülése végett, a számokkal váltok. Kivettem a gombot a beépített felvevőből, az FPS kiíratást meg áttettem a Pause/Break gombra.
Az E-t meghagytam a járműből való ki/be szállásra, de a repcsikből való kiszállást áttettem a 0-ra.
Tehát repcsikbe E -vel szállok be, de 0 -ával ki.Az újratöltést átrakni a görgőre SZVSZ nem jó ötlet, ha a fegyverváltás funkciók maradnak rajta, mert az újratöltés nyomkodása közben véletlenül átgörgethetsz másik fegyóra gyalogosként vagy repcsiben.
Új hozzászólás Aktív témák

- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs