Hirdetés
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android Autót minden mobilra!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Közönségkedvenc tábla készül hazai startra
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
hipó
tag
Hát, szerintem a proci kevés lesz. Bár az utolsó optimalizációs patch-ek óta sokat gyorsult a játék. Nálam mindent maximumra téve nem fogyaszt 2 gigánál többet ramból, szóval elméletileg elég kellene, hogy legyen. Ha sikerül működésre bírni, írd le, milyen gyorsan megy nagyobb (100+) csatákban.
Egy ismerősömet invitáltam pár hete játékban. X2-es Athlon 3 ghz-en kevés volt 4 giga rammal és egy GTX650-el. Nem volt gond az első csatáig, de ott diavetítés lett belőle.
A saját tapasztalatom az, hogy egy 3,1 ghz-es 3 magos Athlon 4 giga rammal és hd7770-el épp elég volt a játékhoz, de a nagyobb csatákban már csak olyan 20-25 fps-el ment low-on.
Csak emiatt váltottam i5-re, ezzel már játszhatóan megy. Persze low-on játszom, csak a textúra van high-on, mert repülésnél már ez a konfig is kevés.
De hajrá, érdemes vele szenvedni, gépet bővíteni, mert ilyen élményt más multi fps nem ad!
Új hozzászólás Aktív témák

- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok
- Steam Deck
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest