Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
Új hozzászólás Aktív témák
-
hipó
tag
válasz
Blade_W
üzenetére
Mondjuk én véget nem érő akadozást, vagy bármilyen instabilitást nem tapasztaltam rendszeresen. Január óta játszom vele, a statisztika szerint 213 órám van benne, de ez alatt az idő alatt maximum ha 10 alkalommal volt valamilyen probléma, fagyás, vagy kilépés (bár lehet, hogy más programhoz képest ez is sok).
Ami engem zavar, és a játékélményt rontja, az az időnkénti rövid idejű belassulás, illetve az alacsony fps a nagy harcokban. De ha a patch után a nagy harcokban a minimum fps 30 lesz, (az se baj, ha low-on), akkor én már nagyon elégedett leszek : )
A hosszú betöltési időn meg egy SSD segített, a korábbi 2 perc helyett kb 40 mp alatt bent is vagyok a játékban.
Új hozzászólás Aktív témák

- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Assetto Corsa EVO
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15ARP9 (bontatlan)(2év gari)
- újszerű iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 3 év garancia iStyle vásárlás
- Armani Acqua di Giò Profondo Parfum 50ml
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- Samsung Odyssey G5 LS27CG510 27 QHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- 273 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1500R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- 27% - LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240 Hz / FreeSync / G-Sync
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest