- Yettel topik
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mrdevil
addikt
Decken most ne is lépj be, szar lett a peccs óta, alul felül fekete csík, felbontást is lejjebb veszi. Nekem is gagyibb igy laptopon, a 16:10 kB használhatatlan lett így. "Elvileg" már nézik a hibát. De hát már mikor jött az uccso peccs könyörgöm. Van aki le is törölte a játékot ezért már, olvastam a hivatalos fórumon.
-
temes69
aktív tag
Én csak emiatt nem vettem még meg. Ez az állandó visszajárkálás a városba frusztrál még a youtube videókban is. A dio4 inventory kezelése kéne ide is. Azt sem bánnám ha lehetne pénzért bővíteni, vagy minden tárgy egységnyi helyet foglaljon, ne kelljen már legózni az inventoryban. Tudom egyéni socproblem, de előbb utóbb úgyis behúzom én is a játékot
-
Har_melin
addikt
X-szel váltasz köztük, legalább is PC-n.
De a skilleknél is bejelölheted alul, hogy az adott skill csak az egyik fegyvert használhatja, vagy bármelyiket. Ha van olyan, amit kifejezetten csak az egyik fegyverrel lehet használni (Pl. leap slamhez meleé fegyver kell, ha wanddal mégy, akkor nem működik), akkor viszont a többi skillt célszerű beállítani, hogy azok meg fixen csak az elsődlegest használják, különben jó eséllyel a másodlagoson ragadsz és bukod a sebzésed nagy részét. A skill használatakor így automatikusan cseréli a fegyvert. -
Win-T
őstag
Nagyon elrontani nem tudod, csak egyes esetekben macerásabb lehet átalakítani a karit mint újat indítani. Passzívokat goldból vissza lehet venni a fán, skillek bármikor cseréhetőek, ha nincs hozzá gem lehet venni trade-en (persze ehhez tőke kell ami eredményes játékkal lesz), vagy visszamenni farmolni olyan területre amit bír a kari. Ascendancy amit azt hiszem egyelőre nem lehet visszacsinálni, itt lehet rontani, de az első részben ez is változtatható volt, szerintem itt is csak ideiglenesen fix.
-
Har_melin
addikt
még egy érv a craftolás mellett, pont a Grim Dawn alapján. Ott gyakorlatilag nincs craft. Esik, ami esik, pár bónuszt tudsz rakni a dolgokra. "craftolni" szintén csak előre determinált cuccokat tudsz, HA (!!!) már megtaláltad a hozzá szükséges blueprintet. Nekem úgy az ötödik-hatodik, végjáték előtt félbehagyott karakter után jött össze az, hogy egy endgame buildet össze tudjak rakni, mert egyszerűen nem esett ki az addigiak befejezéséhez szükséges blueprint. (Ott mondjuk nincs trade sem, ami még macerásabbá teszi.)
Itt folyamatosan te magad tudsz javítani a cuccodon, akkor is, ha egyáltalán nem kereskedsz másokkal. (Nyilván sokkal lassabb SSF-ben játszani.) -
Har_melin
addikt
Azért, mert ha nem csak nagyon korlátozott számú és nagyon leegyszerűsített játékopció van, akkor az, hogy mi számít nem szemétnek, exponenciálisan hatványozódik, pusztán a buildek száma miatt. Innen kezdve vagy csak olyan cucc esik, amelyik valamelyikhez minimum a "jó" szintet - de akkor rohadt kevés fog esni, mondjuk Poe-ra lefordítva actonként 20-30 db loot. Vagy esik egy csomó és abból te kreálhatsz magadnak használhatót.
Ha nem akarják RMT-vel szétverni a játékot, hogy pénzes vérpistikék ne rohangáljanak már 30 perc után godlike cuccokban, akkor ez még külön nehezítés fejlesztői oldalról. -
Har_melin
addikt
elvileg a foglalatot egy vagy két fehér pont jelzi a dropon, de a belinkelt lootfilter be is keretezi ezeket.
A craftolás nem túl bonyolult, pillanatnyilag szerintem még egyszerűbb, igaz korlátozottabb is, mint az 1-ben volt. Az alapok:
- fehér cucc + transmute = kék cucc 1 affixszel
- kék cucc 1 affixszel + augment = kék cucc 1+1 affixszel
- fehér cucc + alchemy = sárga (rare) 4 affixszel (itt nem tudom, hogy garantáltan 2+2 lesz, vagy leht 3+1 is)
- kék cucc + regal = sárga cucc +1 affixszel (ha 1 volt rajta, akkor kettő lesz, ha kettő, akkor három)
- sárga cucc + exalted orb = +1 affix, összesen max. 6.
- sárga cucc + chaos orb = leszed egy affixet random és rárak egy másikat random. -
Drenadar
veterán
Hello!
POE-ban a craft sose volt egyszerű. Nem fog nagyon segíteni a játék abban hogy mi fejleszthető ésmi nem, és egyszerűen azért mert szinte minden fejleszthető a megfelelő módon. (minden nagyon random)
És igen vannak orbok amiket csak megfelelő dologra lehet rányomni.
ha az orb azt tudja hogy egy fehér cuccból csinál magic (kéket) akkor azt csak fehérre lehet rányomni és stb.
A POE 1hez képest én nagyon nehéznek érzem sorcival a játékot... sok sok bossfight lépten nyomon mindegyik kis pici helyen... hiányzik az alteration orb is :|
-
Har_melin
addikt
A városban az egyik NPC, valamikor A1-ben egy küldetés után jelenik meg.
Más: a dropból a foglalatos cuccokat (akkor is, ha fehér és tök más classhoz jó!) okvetlenül fel kell szedni és disenchantolni. Az ad fixen olyan shardot, amivel (ha összeáll orbbá) foglalatot tudsz tenni a cuccokra. Mivel a resist általános probléma a cuccokon, a legegyszerűbben rúnákkal lehet feljebb turbózni.
A sárgákat mindig érdemes felvenni és disenchantolni, hogy legyen regal shard/orb belőle a saját cuccodhoz. A kékeket meg eladásra, hogy legyen gold. (Úgy látom a passzív respec elég drága tud lenni.) Nem tudom neversink új lootfilterében van-e olyan modul, mint a régiben volt, hogy csak a kicsi (2x2 vagy 1x3) cuccokat mutassa? Így optimalizálni lehet a játékmenetet, nem kell állandóan visszarohangálni a városba azért, mert tele lett az szütyő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest