Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
freddirty
senior tag
huh na én végeztem végre a 2x3 act-al és mapoztam meg sanctumoztam picit. Rövid velős véleményem: hát ez tényleg early access. Act3-ba érve volt először érezhető, hogy na az ott még nincs kigondolva, voltak bugok és problémák. Átszaladva újra nem lett jobb a helyzet, a mapozás után meg tényleg az volt az érzésem, hogy egy főni azt mondta, hogy na most már ki kell adni nincs több évnyi herevere. De tulképpen csak 2.5 act volt kész meg a gemelés+bossolás változtatása. Mindent ezután pakoltak össze hogy kiadható legyen. Azt sem tudom valahogy félretenni, hogy ez tulajdonképpen egy POE light (back to basics), egy POE újrakiadás, azokkal a changeekkel amik a freetoplay miatt soksok pénzt kell hozzanak. Ha ezt nem mint POE2 hozzák ki hanem szép lassan akkor a community húzta volna a száját, így viszont behúztak sokszázezer új játékost. Szóval ügyes húzás

Ami jó volt: a bossok szépen kigondoltak és kivitelezettek, az actok nagyon szépen megrajzoltak, kreatívak.
Mondhatnék sok problémát, átgondolatlanságot, butaságot, meg persze hogy belassították a végletekig a progresst. De hát EA, ez van és kész. Részemről félreteszem úgy ahogy a POE-t kb. 3 éve, mert ez még nincs kész és az endgame sem fun. Pont ez az az irány ami miatt sok év után a POE-t is hidegre tettem. /De nem is vártam mást vagy jobbat, csak kb. egy POE forkot./
Van sok más játék ami much more fun
(és nem a D4)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 160 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Asus ROG Strix Scope Deluxe /DE/Red switch/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest