Hirdetés
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
freddirty
senior tag
huh na én végeztem végre a 2x3 act-al és mapoztam meg sanctumoztam picit. Rövid velős véleményem: hát ez tényleg early access. Act3-ba érve volt először érezhető, hogy na az ott még nincs kigondolva, voltak bugok és problémák. Átszaladva újra nem lett jobb a helyzet, a mapozás után meg tényleg az volt az érzésem, hogy egy főni azt mondta, hogy na most már ki kell adni nincs több évnyi herevere. De tulképpen csak 2.5 act volt kész meg a gemelés+bossolás változtatása. Mindent ezután pakoltak össze hogy kiadható legyen. Azt sem tudom valahogy félretenni, hogy ez tulajdonképpen egy POE light (back to basics), egy POE újrakiadás, azokkal a changeekkel amik a freetoplay miatt soksok pénzt kell hozzanak. Ha ezt nem mint POE2 hozzák ki hanem szép lassan akkor a community húzta volna a száját, így viszont behúztak sokszázezer új játékost. Szóval ügyes húzás

Ami jó volt: a bossok szépen kigondoltak és kivitelezettek, az actok nagyon szépen megrajzoltak, kreatívak.
Mondhatnék sok problémát, átgondolatlanságot, butaságot, meg persze hogy belassították a végletekig a progresst. De hát EA, ez van és kész. Részemről félreteszem úgy ahogy a POE-t kb. 3 éve, mert ez még nincs kész és az endgame sem fun. Pont ez az az irány ami miatt sok év után a POE-t is hidegre tettem. /De nem is vártam mást vagy jobbat, csak kb. egy POE forkot./
Van sok más játék ami much more fun
(és nem a D4)
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TCL LCD és LED TV-k
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Asus ProArt x570 Creator alaplap javítása?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest