Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sirandrish

    legenda

    válasz Edem05 #8353 üzenetére

    Én még gold sem vagyok.
    Ez az első seasonom...2en haverral próbáltuk. 1960ra rakott minket. Onnan lebuktuk 1600ra, mert senki sem akart support lenni, és mi választottuk folyton a healereket, ami nem lett volna gond, ha a többiek ölnek. Akkor elkezdtük a DPS-t játszani, úgy felmentünk 1900 felé, de én még a 2K-t nem tudtam elérni.

    Van egy egészséges önkritikám, és tudom hogy messze nem vagyok top player, de az ziher hogy a silvernél többet tudok, a játék mégsem enged 2K-ra, mert inkább megkapom az olyan embereket akik "bocsika...nem váltok mert Hanzo main vagyok és simán lelövök 2 embert is egy meccs alatt".

    Nem is teljesen értem hogy az ilyenek minek mennek competitive-t. Hja meg a Symmetra aki a szakadékba rakja a portált mert az vicces...meg hasonlók.

    Jó lenne feljebb jutni és megnézni hogy ott mi a helyzet, de nyilván ez sosem fog bekövetkezni, mert 1-2 nyert meccs után KÖTELEZŐ a 2-3 lose :D

    Tudom hogy vicceltél, meg nem is igazán válasz akart lenni, csak leírtam a tapasztalataimat :)

    Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Új hozzászólás Aktív témák