- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz
Scholes9 #8724 üzenetére
kár kikapcsolni, ez benne van a játékban, és tényleg vannak normális játékosok is.
pl.
Tegnap este toltuk itt ph!ajtásokkal (Torikkal, Arrow-al), és Anubis védekezőre az egyik pub-os gyerek pickelte sym-et előlem (vannak standart sym, junk, lucio mapjaim, ahol érzem, hogy azzokkal hozom az átlagot) elkértem tőle, és egyből odaadta...de van, hogy megkérünk valakit, hogy váltson, mert lehet tracer nem lesz hatékony phara ellen, és váltanak (nem mindig de előfordul azért).
de chat nélkül igy esélytelen lesz, és lehet még akkor is hatékonyabb vagy, ha egy olyan karakterre váltasz akivel gyengébb vagy, de a csapat mégis hatékonyabb, tehát ez oda-vissza játék. (bár én pont azt irtam, hogy fentebb nem váltottam el
) , de nem szoktam erőltetni, ha nem megy (pl. az emlitett Anubison, kb 5x váltottam karaktert..., sym-ről mikor buktuk A pontot hoztam junkon erre beváltottak pharára, hoztam soldiert, erre hozott valami mast, visszaváltottam junkra, erre Ő is vissza pharára)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest