- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
brumi1024
veterán
Próbáltam mindent a Brawlokon és Mystery Heroes-on kívül.
1v1: azonos hős, nincs healthpack, az új mapon megy, az nyer, 5 pontig eljut. Érdekes és izgalmas, mert nincs nagyon mód életvisszaszerzésre, így ésszel kell játszani. Bizonyos hősök esetén (pl Diva
) az nyer, aki hamarabb elkezdi lőni a másikat. Bastionnél eddig mindig az volt, hogy mindketten lecampeltünk a bázison és integettünk egymásnak, a Mei meccsek pedig végeláthatatlan befalazások.
Eddig azt tapasztaltam egyébként, hogy a nyitáson múlik szinte minden, illetve esetleg azon, hogy a bevált combokat ismered-e és stabilan tudod-e alkalmazni az adott hőshöz (pl Genji, vagy Hanzo scatter arrow a lábához).
3v3: Tetszőlegesen választott trió, addig megy, amíg valamelyik csapatból mindenki meg nem hal. Nagyon fontos az együtt mozgás, egy jól összedolgozó csapat, ami együtt mozog, nehezen legyőzhető.
No limit: Jelenleg ez 6v6 Sombra, én itt direkt nem őt pickeltem, ez 4 Gold medalt eredményezett, ha nem olyan hőst választottam akit Sombra jól counterel. Ez lesz egyébként a QM-ek abszolút komolytalan része (remélhetőleg).
-
-
leviske
veterán
Pedig az ő kesztyűjével nyom egy jobbhorgot Widow-nak a srác az első trailerben.
(#6199) Mister_X: De. Viszont róla is kering, hogy karakterként bedobják, mint EDI-t a Mass Effectben.
(#6200) torik: Sombra biztosra veszem, hogy nem vírus. Reaper szövegei és az összes elhintett infó arra utal, hogy személy. Csak azt nem hiszem, hogy játszható karakter lesz.
u.i.: Ha valakinek van kedve közös quick playhez, vagy custom game-hez (függően attól hányan leszünk) PC-n holnap este 9-10 környékétől az szóljon nekem, vagy func93-nak. A dolog rankfüggetlen.
-
leviske
veterán
Már egy kisebb csoport megvan, bár elég képlékeny. A továbbiakban is az a véleményem, hogy először kb megbeszélt időpontokban (pl: Szombat késő du, vagy ilyesmi) kéne pár custom game. Oda be lehet férni 12-en. Idővel ugyanezzel a képlékenységgel számolva meglehetne egy 40+ fő, akik bátran tolhatják egymással a rankedet.
Össze nem szokott group rankeden sajna sokszor biztosabb halált jelent, mint randomokkal menni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest