- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Kösz mindenkinek 30GB-nak akkor elégnek kell majd lennie Windows-zal.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Pocok256
veterán
válasz Mister_X #8999 üzenetére
Ha már itt tartunk bootcamp ugye macbook os win környezet szimulálás ha jól sejtem ?
Ha igen akkor gondolom cuccaid között említett 2016 os macbookon futna a Overwatch, ha ez is igen akkor érdekelne, hogy milyen teljesítménnyel megy a játék
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Mister_X
nagyúr
Puding próbája délután, kapok kölcsön egy fiókot, akin letesztelhetem. Eddig amúgy meg vagyok elégedve a HD6000 teljesítményével.
Plusz pont, ha nőügy van a dologban?
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
fuvi
senior tag
válasz Mister_X #9007 üzenetére
kicsit régebbi gép, mondjuk nemértem miért ablakban futtatja
ha csajnak csinálod, persze jó lesz
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
"Kicsit régebbi gép" - 2016-os MacBook? nekem 2016-os Air van.
Ezek a papírvékony MacBookok gyengébbek, mint az Airem (lassabb processzor, gyengébb IGP). Na de csak érjek haza és meglesem.
[ Szerkesztve ]
-
torik
senior tag
válasz xPraetoriaNx #9000 üzenetére
Nekem majd launch óta BVa van, legjobb
All that and a bag of chips
-
saen
veterán
-
MODERÁTOR
-
saen
veterán
Néha azért már megy egy-egy ilyen meccs:
Tudom ettől még nem kell hasraesni, de itt már vittem előre a csapatot, 4:41 alatt végigtoltuk a payloadot. Szóval van remény, de azért Hanzo nem a legkönnyebb hős a játékban, kell vele még gyakorolni
Egyébként a legtöbb meccs meg azért nehéz, mert nincs se tank, se support. Itt legalább volt 1-1. -
MK VII
veterán
Komolyan... 3 perc annyi se kell, hogy [moderálva]... Nem is mertem Comp-ra menni, mert ott biztos eret is vágnék..
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
KisTücsök
addikt
lol
Minden kompetitív jellegű játékban van könnyed mód. Ez itt a QP. Aki ezt egy percig is komolyan veszi, az messziről kerülje az ilyesfajta játékokat. Ez a mód bemelegítésre, hős gyakorlásra jó, semmi másra. A comp a játék lényege.
Alapból nem értem ezt. De egyébként is sok profilt látok, akiknek már bőven megvan a szintjük, mégsem kompoznak... miért? Nekem ahogy meglett kb egyből elkezdtem.
-
MK VII
veterán
Keveset játszok alapvetően, mert időm nincs rá és annyira már nem vagyok benne a játszós korszakomban.. Szóval van, hogy 2 hétig el sem indítom a játékot....
Ha játszok azért játszok, hogy kikapcsolódjak és nem azért, hogy más hisztijeit elviseljem.. Sajnos ez a játék egyáltalán nem mentes a feszültségektől.. És, ha erre még rátesz egy nagy lapáttal a sok barom, olyankor nem bírom és abba kell hagynom...
Az elejétől fogva szerettem ezt a játékot, de ahogy múlik az idő úgy veszem észre, hogy alkalomról alkalomra egyre kevesebb ideig bírom elviselni...
Most jutottam el oda, hogy kb játékindítás után 5 perccel már a plafonon vagyok... Nem hiányzik ez nekem.. -
ÁdiBá
veterán
-
Én qp be kinyomom mindig a voice chatet pont ezért am nem tom én nem szoktam magam [moderálva] magam
[ Módosította: Intruder2k5 ]
Gépelés nem az erősségemasdsdk
-
Pocok256
veterán
A Quick match arra jó, hogy marhuljál most tegnapi napon pl Jinxel toltuk a phara mercy kombot csak éppen ott a phara volt a support a mercy meg a dps Szóval ez a játék mód tényleg csak fun itt csak röhögni lehet
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Mister_X
nagyúr
válasz Mister_X #9007 üzenetére
A puding elfogyaszotta önmagát:
- aki Macen akar Overwatchozni, dGPU nélkül ne nagyon tegye
- stabil 30FPS azért megvolt low/natív felbontás kombóval (render scale-t épp nemmnéztem)
- elszoktam a PC-s FPS-ektől"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Jinxb1rd
addikt
válasz Pocok256 #9041 üzenetére
Amíg nem kezdtem el rankedet tolni, addig én is komolyan vettem a qm-et. Én hülye. Amíg mercy-vel gold damaget összelövök, addig nem érdemes itt bármit is komolyan venni. Mindenesetre vicces, amikor elkezd valaki ideges lenni emiatt.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
gmx9
aktív tag
Push to talk-on van a voice chat, hiába nyomom nem hall senki. Nem is jelzi semmi, hogy "átmenne" a hang. Mi lehet a gond, mit kéne csinálnom hogy jó legyen? Nem volt még ilyen gondom más játéknál.
[ Szerkesztve ]
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
pohár
félisten
nem bírom gec, hadd álljak már össze egy csapattal innen, mert agyfaszt kapok attól, hogy bő 2500-ról lecsúsztam majdnem 1900 alá (!!!), mert egyfolytában lentebb van a skill rate, és 1-2 ember nem tud meccset nyerni (attacking Bastion, meg egyéb faszságok, sorolhatnám még)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Jinxb1rd
addikt
Nem csak a csapattagoktól függ, hanem tőled is.
Amikor én lecsúszok, általában olyankor 200 pontokat is veszítek, de ez az én hibám is, mert bár lehet nem én játszok feltétlen a legrosszabbul a csapatban, de hogy nem is adok bele apait anyait, 3200-as szintű gameplayt, amivel valamennyire balanszolni lehetne a looser teamtársakat, az is biztos. Kiégve nyomja az ember, hogy ú bakker, veszítettem 25 pontot, vissza akarom szerezni. Ú bakker már 50-et, mindkettőt vissza akarom nyerni... úú bakker, most már 40-et vont le, muszáj nyerni, mert ez egyre rosszabb lesz.
Igen, ezekből lesz lose streak. Alig sikerült elérnem a 3k-t, mert csak a pontok miatt játszottam, de utána meg érdekes módon játszi könnyedséggel elmeneteltem 3200-ig, mert nem feszültem rá, nem érdekeltek egyáltalán a pontok.Pocok most ugyanezt játssza, ráfeszül a 3k-ra, tök ideg, amikor 2 win-re van tőle, aztán már nem tud roadhogozni. Közben szép lassan átterjed rám is a feszkója és beindul a lose streak, ahogy legutóbb is történt. Viszont rage után kis pihi, gondolkodás, majd görcsölés nélküli játék és lám, jönnek a win-ek. Ilyenkor azon se görcsölök, hogy szarok a pickek, mert minek? Nem lesz jobb ha ragelek, elváltani meg úgyse fognak (95%-a nem lesz hajlandó váltani, míg ha nem szólsz rá, lehet magától megteszi). Useless volt a rein igen, és? Én mégis a maxot hoztam, így legrosszabb esetbe draw lett. Ha megtanulja az ember az önkontrolt, akkor utána eléri a megadott rankját.
Leestél 1900-ra? Egyszerűen ideg vagy és nem a játékra koncentrálsz, emiatt úgy játszol mint egy 1900-as.
Egy másik példa történet:
Nemrég volt egy game, Dorado, attack side-on kezdtünk, volt egy kiégett gyerek nálunk, Widowot hozott annak ellenére, hogy nem értett hozzá, egyszerűen csak kiéghetett a sok lose-tól, rögtön ő kezdte el írni hogy nem fogja elváltani a Widow-ot. Visszaírt egyikünk, hogy "nem is kért meg rá senki, de mind1".Betoltunk 2 pontot 5v6-ba úgy hogy semmit nem szóltunk azért, hogy kb annyit ér, mint egy lufiba szorult fing, majd egyszercsak írja: Shit man, u are crazy. U made 2 attack point without me, its 5v6. És elváltott soldierre, elkezdett játszani. Sajnos nem happy end lett a vége, mert egyik játékos DC-zett tőlünk.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Jinxb1rd
addikt
De ha könnyebbé akarod tenni a win-t, akkor szerezz egy playert magad mellé, és nyomjátok a rein-ana duo-t. Persze jól kell játszani mindkettőnek hozzá, de ez a két legfontosabb hős. Ana-nak főleg rein healelésére kell koncentrálnia, aki pedig a csapatot védi és a jól időzített csapkodásokat tol. A legtöbb játék azért lose, mert a dps-eket healelgetik egyfolytában, mikor a tankok hirtelen akár több száz damaget is bekaphatnak. De ha meg elhullanak, az egész csapat megy a levesbe.
Én voltam merész, és 3k felett kezdtem el megtanulni rein-t játszani.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
pohár
félisten
válasz Jinxb1rd #9048 üzenetére
nem nagyon izgultam rá a pontokra, csak egyszerűen minél alacsonyabb szintű csapattársakkal sorsol össze a rendszer, annál idiótábbak sokszor (tisztelet a kivételnek), nagyon népszerű volt az egy healeres felállás (az is Mercy), az ellenfélnél volt Pharah, nálunk Soldier nem, mert mi a fasznak, meg Rein nélkül támadni Volskayán, az is egy élmény volt (volt még egy D.Va rajtam kívül, mint tank), szóval na... meg a szokásos "kurvajódefendcharacterhanzonemcserélemle"
az esetek többségében meg Zaryát tolom, ritkán van olyan meccs, mikor 2 goldnál kevesebbel végzek a meccs végén
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest