Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
Tudom, csak azt mondom, h a 7.5m beta jelentkezés még a 40 euros ár elött történt, utána kevesebb lett volna.
Abban igazatok van, h kb bárhol máshol jobban élnek az emberek mint nálunk, s ők kevésbé árérzékenyek mint mi, DE nem véletlen a f2p modellek szárnyalása manapság, ezt azért be kell látni.
AAA címek esetében inkább b2p híve vagyok, de sok esetben a f2p jobb tud lenni - esetemben így lett volna az OW-val is. hots féle ingyenes, termeled a goldot s veszed a hősöket/pénzért unlockolsz 1et 2őt jobban tetszett volna nekem. Ha tetszik, akkor biztos hagyuk náluk pénzt hősökre skinekre, valszeg többet is mint 40 euro. De látatlanban nem fogok érte pénzt adni...
Volt szó a demorol, az nem tudom hoyg képzelitek hogy működne? Többi játékuk esetén alap volt a dolog, de egy csak multi fpsnél? botok ellen mehetsz csak? vagy mehetsz pár kört? utóbbi lehetséges, de furcsa lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- iPhone topik
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- BestBuy ruhás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 T1200 4GB /1 Millió/
- Samsung Galaxy Note 10+ 5G
- Apple iPhone 12 Pro Max 256Gb, 12 hónap Garancia, Kék Színben, Uj akkumulátor
- Dell Latitude 5521 / i7-11850H /16gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill / WIN11
- TERVEZŐGÉP HP FireFly 16 G9 / i7-1265u /16gb ddr5 / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 32GB I 1TBSSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
TBT