- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
CooLM@$TeR #848 üzenetére
Hotsban már másfél éve egy külsős draft megoldást alkalmaznak, mert nincs ban. Pontosabban nem volt, de engedve az idők szavának a következő patchben már lesz.
-
fuvi
senior tag
válasz
CooLM@$TeR #842 üzenetére
remélem legalább az lesz, mint a Heroes of the Stormban, felváltva választanak a csapatok és mindenből csak 1-et lehet. így a mirror meccsek is kiküszöbölhetőek
-
[Prolixus]
addikt
válasz
CooLM@$TeR #842 üzenetére
Kompetitív oldalon custom meccsek jelenthetik a megoldást. Ki kell kötni, hogy kiből hány darab lehet egyszerre egy csapatban, lehet-e váltani időközben hőst stb.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
CooLM@$TeR #827 üzenetére
Kulcsbazár oldal, magyarul semmi garancia nincs arra, hogy megkapod a pénzért a játékot.
k-adi: Tracer a kicsi health pool miatt nagyon sérülékeny, még az sem tudja feltétlen jól játszani, aki kimondottan jól céloz (főleg, hogy a stukkere max középtávon használható). Szigorúan a több tucat általam végignézett meccs alapján tudok (sajnos) csak nyilatkozni, de nekem nem tűnik OP-nek.
Aki szerintem még mindig OP a nerfek ellenére, az Bastion. Mert egy csapatban ha van mondjuk 2 nagyon profi játékos, 2 Windowmaker vagy mondjuk 2 Genji, ők is nagyon brutálisak tudnak lenni. De ezeket a hősöket tudni kell jól játszani. Bastion meg csak lerakja a seggét "turret" módba, aztán másodpercek alatt ledarál mindenkit. Az ultijáról nem is beszélve. Ha kap valami damage buff-ot, vagy valami konstans heal-t/shield-et akkor a másik csapatnak a legtöbb esetben már reszeltek is. Érdemes megnézni ezt például. Vagy akár ezt.
Nyilván vannak olyan hősök akik jók Bastion ellen. De többször láttam már olyan meccset, ahol nem volt Bastion, aztán egészen a végéig vesztésre álló csapa egyik tagja behozott egyet, és bumm, egy csapásra megfordult a meccs. Ilyenkor a másik csapatnak érdemben még ideje sincs reagálni. Nagyon frusztráló lehet szerintem.
-
Wolverine
félisten
válasz
CooLM@$TeR #411 üzenetére
Az "adjunk mindenkinek bétát" akcióval a Blizzard már megégette magát a WoW-ban, szerintem sokkal óvatosabbak lesznek.
-
warcat
veterán
válasz
CooLM@$TeR #408 üzenetére
Azóta kiderült,hogy a PC-s alapcsomag ami 40 dollár/euró,az csak digitális, a Blizzard boltjában kapható,így ebből kedvezmény nem lesz.Minden régióban ennyi ráadásul.Amikor ezt megtudtam,én megvettem az Origins kiadást.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
CooLM@$TeR #408 üzenetére
Majdnem fél év van a release-ig. Nem kell rohanni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest