- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Netfone
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
dargelot
senior tag
Nyílván azért írtam, hogy fizetős game még nem volt nyitott bétában, mert az a kettő amit írtál ingyenes is lett. 40 dollár alap game, 60 dollárért game+21 hős. Tehát könnyen kilehet találni, hogy akárcsak a legtöbb játékban itt is lesz egy virtuális pénz és a játékért kapsz X db-ot, gondolom nem 5 meccs után jön össze annyi, hogy vegyél egy új hőst. (LoL 6300ip egy hős ami nem két óra alatt jön össze, HS 150gold a pakli, ami megint csak nem pár perc, bár gyorsabb mint a LoL, illetve HotS hős terén nem vagyok otthon, de amikor toltam az jött le, hogy a drága hősökért oda kell tenned magad.) Tehát +20 dollárért kapsz 21 hőst, de ha 1-2 havonta jönnek ki új hősök akkor már tolni kell, hogy meglegyen mind. DotA2-ben ha jól tudom minden hős alapból megvan, ez a legszimpatikusabb, avagy SMITE-ban van olyan pénzes funkció, hogy minden hőst megkapsz, azokat is amik majd jönnek. Itt az Overwatch esetében 40 dollárért csak egy üres acc-ot kapsz. Pénzzel és idővel is fizetned kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független ajándék
- új bontatlan MacBook Air M3 8GB 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 1 év garancia
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple 3 év garancia
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest