Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PETEE78
senior tag
Sziasztok!
Kicsit be vagyok parázva... Reggel fékezés közben beesett a fék pár centit. Fog a fék, de sokkal később és ráadásul egyik pillanatról a másikra történt az egész. Persze pont zebra előtt, mikor haladt át a gyalogos. Szerencsére defenzíven vezetek, így nem történt probléma, de elég para volt, hogy az előző pillanatban még ahol fogott a fék most továbbgurul az autó a gyalogos meg előttem pár méterre.

Aztán amikor leraktam a kocsit kb 2 perc múlva, ahogy kiszálltam éreztem, hogy égett szag jön az első kerekek felől.
Mi a franc történhetett? Reggel melegítettem a kocsit ahogy szoktam, -4,5 fok volt, de nem vettem észre induláskor semmi különöset, és a kocsin se éreztem menet közben hogy valami rendellenesen működne Nincs semmi tapasztalatom e-téren ezért kérdezem.Opel Zafi 1.6 2003 Comfort jószágról beszélek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Le Mans Ultimate
- Synology routerek
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest