Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
Nyilvan en sem adtam volna el, ha 17 es felnim lenne, de mivel uja vettem, igy döntött a piiinz

(#41269) tboy93 de hat ez egyaltalan nem gaz! Amilyen kepekert rajongani szoktal Te is, azt hittem ilyen szikrazo alju 45° os kerekekkel allo verdat hajtasz
. Ha nem mondod, hogy ültetve van, fel sem tünne. Mondjuk tovabb en mar nem ültetnem, egy szep felni, kis nyomtavszelesitö es perfekt
marmint nekem persze 
(#41271) horvathkrisz pont a nyuggerek nyomulnak, kombival, lakokocsit vontatva
nekem baromira nem jön be a kombi....egy szep limuzint elrontani azzal, hogy felbevagjuk es betoldunk 3m femet....a hatuljat meg lecsapjuk
nem az en vilagom....egyedül az allroad ami ezt szepen hozza.A kombi egy igaslo....4 gyerek, malteres vödör, babakocsi, "apa lasiiiiiiiits, tudod, hogy mindig felkeveredik a pici gyomra"
.....ilyenek
. A 20" meg sportkipufogo a visszasirt fiatalsag szimbolumai rajta
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
no offense, praktikus persze
....de melle kell egy szep, erös, sportos limuzin a garazsba ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- SECRETLAB MAGNUS Gamer asztal eladó
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Új Miele Triflex HX2 porszívó 2 év garancia
- Mika 6EU Konvektor helyére szerelhető gázkazán (Sosem használt,Digitális,ventillátoros,zárt égéstér)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 17 Pro Max Deep Blue 256GB használt újszerű 100% akku (36 ciklus) garancia 2029.01.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

marmint nekem persze 
nem az en vilagom....egyedül az allroad ami ezt szepen hozza.
.....ilyenek
. A 20" meg sportkipufogo a visszasirt fiatalsag szimbolumai rajta ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
....de melle kell egy szep, erös, sportos limuzin a garazsba