Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
haddent
üzenetére
Karbantartas megvolt persze, de maradjunk annyiban, ha turbo lennek egy autoban, nem abban szeretnek az lenni
mondom a vezetesi stilus a padlo gaz, padlo fek, mindig rohanunk elv. A jo minösegü olaj, 10-15k olajcsere viszont megvolt. Ilyen melengetem, meg hütögetem a turbot jatek azonban nem.Szoval ezert is mondom, hogy ez egy ujabb nagy bizonyitek nekem, hogy aki normalisan karbantartja az autot (plusz sürün es jominösegü olajat csereli), annak nem kell itt rettegni a turbotol meg az ilyenektöl. Remelem ez nalam is igaz lesz

Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Battlefield 6
- AliExpress tapasztalatok
- Robotporszívók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Bomba ár! Dell Precision M6800 i7-4710MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2200M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
mondom a vezetesi stilus a padlo gaz, padlo fek, mindig rohanunk elv. A jo minösegü olaj, 10-15k olajcsere viszont megvolt. Ilyen melengetem, meg hütögetem a turbot jatek azonban nem.