- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
válasz
PATTA86 #92138 üzenetére
Hát nem tudom, én évek óta követem a helyzetet azért a Samsungra nem sok panasz szokott jönni, míg LG-n évek óta visszatérő panasz a rózsaszín tinting/ csíkos panel.
Az meg hogy 3 év után hirtelen elkezd beégni mert akkor járt le a garancia elég röhejes feltételezés. Ha 100-on vereted folyamatosan akkor minden gyártóé be fog égni, ha meg normálisan használod akkor egyik se. -
-
Mtex1
kezdő
válasz
PATTA86 #92001 üzenetére
Na felkerült gyári cuccokkal, annyit vettem észre, pedig a helyén van, hogy elegge "lötyögős" maga a tv ahogy bent van a helyén, de gondolom ez ilyen, "gravitacio tartja" nem a mount hanem maga a tv. Nyugodtan feltehetitek. Feleségemmel végig mentünk Viktor néhány ajánlott beállításán aztán 3 órán át pörgettük a hdr demokat youtubeon, meg netflix stb mint a gyerekek
. Pedig nagy munka volt rábeszélnem de vigyorgott :D, sőt említette, hogy jöhetne a nappaliba 75 ös is akár, ez meg be az egyik hálóba.
Két napja olvasgatom itt a medialejatszos kommenteket, utána olvastam, de ez a téma számomra eléggé érthetetlen még. Ha jól értem hiába dugok rá egy külső hddt, főleg ha mkv file.. Vagy ez úgy néz ki, hogy egy hdd megy a medialejatszoba, az pedig csatlakozik a tv re? Odaért a tv hozzád is végül?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
PATTA86 #83474 üzenetére
Én csak a legelsőt fogadtam el, a yt így megy. Majd nézd meg, h a te tévéd is csinálja e ugyanazt, amit az enyém. Kíváncsi vagyok.
-
válasz
PATTA86 #60494 üzenetére
Elég sok információ van erről ami kiraktam videó is mondja hogy az alapján válasz mire kell .
Nekem ilyen egyszerű falra szerelem ? Igen ezért G1 .
55 méretben nincs akkora árkülönbség számomra c1 és G1 között .Nem szereled falra és minden forint számít akkor Cx mert most rohadt jó áron van . Szerintem ennyire egyszerű.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
PATTA86 #57749 üzenetére
Nem kell járatni folyamatosan. Nézz rajta filmeket nyugodtan, ha nagyon be vagy tojva, néha járass rajta 5-15 percig valami teljes képernyős videót, statikus rész ne legyen rajta. A 4órás panelkarbantartás megoldja a többit.
Az is fontos lenne szerintem, ne csak szélesvásznú tartalom menjen rajta, mert az alsó és felső fekete sávban ha lenne pixelhiba észre sem veszed vagy veszi aki csak filmekre használja! -
Pro Koryak
addikt
válasz
PATTA86 #57747 üzenetére
Mi a fa..nak akarod járatni YT videókkal??? Ha van rákötve kábeltévé, nézd azt a csatornát, ami érdekel, ennyi. Majd a tv 4 óránként elvégzi, ami neki szükséges... kimegy vécére, elmegy sétálni, megeteti magát...stb.
Főleg, ha most vetted, akkor 14 napig "nyúzzad", ha valami nem oké vele, visszaküldöd. -
Calogero
addikt
-
törölt tag
válasz
PATTA86 #57730 üzenetére
Igen, HDR-ben 100-as beállításon próbálja a metaadatok szerinti fényerőt visszaadni a tévé. Veheted lejjebb is, nyilván nincs kőbe vésve, ki hogyan nézze. Csak az eltolja a mappinget, ezért a 100-at ajánlják.
A pixelfrissítés kikapcsolva fut le. Nem tudom, hogy milyen időközönként, de ezzel nem is érdemes foglalkozni szerintem. Használd, ahogy szeretnéd, csak ne áramtalanítsd kikapcsolás után. Nekem spec. a bejáratás is máig fura, bejáratódik az, ahogy nézi az ember. Jó, hogy tévésimogató összejövetlelt nem kell szervezni hozzá, miközben éppúgy használati cikk, mint egy mosógép.
Itt egy-egy film vagy sorozat még SDR, de túlnyomórészt HDR-t nézünk. XBOX Series X auto HDR (kikapcsolható) miatt már a régebbi játékok is HDR-ben mennek.
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
PATTA86 #57292 üzenetére
Ha szereted a darabos mozgást, a BX a te tévéd.
Ha nem tudod. hogy miről beszélek/írok, akkor meg kell nézni egymás mellett a bx/cx-et, vitt agyaggal, nem a parasztvakító 60fps-en szaladgáló demókkal.
----------
#57282BlagezaJah kösz, meg csomó másik dolog miatt is világít, pl VOD, elolvastam a maual-ban, de azokra nincs szükség, ezért ki is lőttem, szóval tudom, ha világít, akkor két oka van, vagy időzített a felvétel, de akkor folyamatosan, vagy megy a karbantartás.
A képminősége mellett, egyszerűen másodlagos minden. Nem a my home screen-t bámulom, hanem a tévét. -
myl
csendes tag
válasz
PATTA86 #43516 üzenetére
Mondjuk ez is igaz, a mostani helyzetet valahogy kihagytam a számításból.
Akik az MM-nél a C9-re várnak FYI, rákérdeztem náluk, hogy lesz-e még 55C9, és ezt írták:
"Nem lesz már készleten az általad említett C9.Viszont a kiváltó modell az új 2020-as modell, ami most az akcióban kapható: OLED55CX3LA. Üdv, a MediaMarkt"
-
daneel_hu
addikt
-
renatto
őstag
-
daneel_hu
addikt
-
daneel_hu
addikt
válasz
PATTA86 #37393 üzenetére
Szerintem rossz a megközelítés.
Az írásod alapján nem oled-készüléket nézegetsz jelenleg.
Nincs olyan, hogy "best-buy"... legfeljebb egyéni szinten lehet ezt kijelenteni. Ami az egyiknek jó az a másiknak nem biztos, hogy épp a jó vagy a legjobb.Nyár vége az még 9 hónap.
100 000 Ft mínusz az napi 370 Ft előny addig.
(ha ennyire anyagilag nézzük a bulit)
370 Ft "felárért"naponta addig is oled-tévét néznél, feltételezve, hogy szeptemberben mindenképpen megtörténik a vásárlás mert a 100e feletti részt is ki kell csengetni.
A megközelítésed akkor lenne jó ha halhatatlan lennél.
Lehet elmegyek MM-be melózni, tévéosztályra kipróbálom magam. -
daneel_hu
addikt
válasz
PATTA86 #37386 üzenetére
Nézd... egy tartós fogyasztási cikkért ki mennyit és mikor hajlandó áldozni, ez szerintem baromira különbözik egyénenként.
Csak az LG esetében tudok időpontokat mondani, adott évben hagyományosan a CES-en bejelentik majd április májusban jönnek az új modellek, kivéve a B-szériát, az inkább nyár.
Viszont ekkortájt még mindig kaphatóak a múlt évi modellek, olcsóbban.65E9 valószínűleg lesz 600e bruttóért. Mikor?
Nem tudom. Saccra 2020 nyár, ősz? Ki tudja...Most volt 660-ért ezek szerint...
Érdemes még 8-9 hónapot várni, hogy legyen -10%?
Nekem biztos nem, de van aki 20e Ft-ért is vár egy évet, holott 500-700e bruttós oledekről beszélgetünk.
Az idő a legdrágább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Nintendo Switch 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest