- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Mobil flották
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PATTA86
csendes tag
válasz
icemad
üzenetére
Én már nem tudom, hogy mi lesz itt, de inkább ez a rohadt korona ami itt betesz nekünk...
épp ma beszéltem egy műszaki boltos haverommal és szerintük nem hogy lentebb menjenek majd az árak, inkább ami még készleten van annak is megemelik az árát (most mindenki vásárol, 65C9 is már 580k-ról 640-650k újra) meséli, hogy így is készlet hiány van nagykernél és egy alkatrész is 3-4 hónap mire Kínából megjön. Nem tudom, hogy májusra is ide érnek e majd az új 2020-as modellek, ha a gyártás is sok helyen visszább esett, és itthon is sorra állnak le, zárnak be gyárak, cégek, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Objektívek topikja
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Samsung QE65S90DAT 4K OLED 65"
- AKCIÓ! Panasonic 55Z80AEZ 4K HDR Smart 120Hz Gaming TV
- Samsung QE65S90DAEXXH 65" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
épp ma beszéltem egy műszaki boltos haverommal és szerintük nem hogy lentebb menjenek majd az árak, inkább ami még készleten van annak is megemelik az árát (most mindenki vásárol, 65C9 is már 580k-ról 640-650k újra) meséli, hogy így is készlet hiány van nagykernél és egy alkatrész is 3-4 hónap mire Kínából megjön. Nem tudom, hogy májusra is ide érnek e majd az új 2020-as modellek, ha a gyártás is sok helyen visszább esett, és itthon is sorra állnak le, zárnak be gyárak, cégek, stb.
Vhiktor