Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Mobil flották
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PATTA86
csendes tag
Off, van egy kis felirat problémám és hátha tud valaki segíteni... Nem tudom, ki nézi a "A Sólyom és a Tél Katonája" sorozatot és ki honnan szedi hozzá a feliratot?! Én az első 3 részt 1080p verzióba szedtem le és ezt a feliratot töltöttem le hozzájuk (ezt a 3. részhez)
Marvel's The Falcon and the Winter Soldier - 1x03 - Power Broker (WEBRip-ION10, WEBRip-PHOENiX, DSNP.WEBRip.720p-TOMMY, DSNP.WEB-DL.720p-TOMMY, DSNP.WEBRip.1080p-TOMMY, DSNP.WEB-DL.1080p-EVO, DSNP.WEB-DL.1080p-TOMMY)
és olyan problémám van, hogy (CX-en) az ékezetes magánhangzók helyett mindenféle hülye szimbólumok vannak és így olvashatatlan az egész
a belső lejátszóval van a probléma? Vagy mit tudok csinálni, mert gépen pedig jó a felirat hozzá(juk).
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock Radeon RX 5600 XT PG D3 6GB OC GDDR6
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Eladó Garmin EPIX (Gen 2) - Smart Sports Watch, Slate Gray AMOLED, komplett szett, azonnal vihető
- Apple iPhone 12 mini / 128GB / Yettel függő / 12Hó Garancia / akku:100%
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a belső lejátszóval van a probléma? Vagy mit tudok csinálni, mert gépen pedig jó a felirat hozzá(juk).
Vhiktor