Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem lesz gond a fehér felirat szerintem. Bár ha lehet állítani, minél kisebb és vékonyabb legyen. De igazából a véleményem szerint a sárga és a magenta (rózsaszín) a legveszélyesebb, az is akkor, ha statikus. Mindig ugyanott van jelen. A feliratok megjelennek, eltűnnek. Nem lesz gond. De majd más is véleményt nyílvánít.
-
blakey
titán
Nem értem ezt jaj OLED-em van, meddig ne használjam a feliratot, stb. Használd ahogy szoktad, ne legyen minden maxra feltolva, ennyi a lényeg. Egyébként a legegyszerűbb ha az első 200 órában semmit nem nézel.
Ha odafigyelsz, hogy mindig változó tartalom fusson és megfelelő háttérfény (OLED-fény), kontraszt mellett használod akkor nem lesz vele gond 5 év múlva sem. -
renatto
őstag
65C9 újra van MM-ben 585k-ért.
-
renatto
őstag
Szerintem ez csak ideiglenes és lesz újra MM-ben és/vagy Euronics-ban. Mondjuk 500k körül én már inkább 65"-ban gondolkodnék (akár B9). Nagyon csodálkoznék ha a 65B9 nem esne be 450-500k köré vagy a 65C9 500-550k köré. Tavaly a 65B8 350-450k között zárt. De a mostani helyzet miatt ebből lehet bármi (akár semmi is
).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában 4 év garancia
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha odafigyelsz, hogy mindig változó tartalom fusson és megfelelő háttérfény (OLED-fény), kontraszt mellett használod akkor nem lesz vele gond 5 év múlva sem.
de bízzunk benne hátha...
).
Vhiktor