- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Hirdetés
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kerio
őstag
Sajnos nem sikerült.
Alacsonyabb felbontáson megy a 120Hz, és a HDR is. De ha bekapcsolom az Input Signal Plust a TV beállításaiban, az adott HDMI-n, akkor megszűnik a jel, a laptop monitor pedig csak villog, a gép kezelhetetlen, annyira fagy. A Game mode sem működik.
Egyelőre feladtam.
De nem csak én kínlódok ezzel:
[link] -
hyppo!
aktív tag
Hasonló pozitív véleménnyel vagyok én is. Nekem a távval semmi bajom, mivel csak samsung tv-im vannak. A connect box elhelyezése falra került nálunk, viszont a kijelzőbe futó kábel rögzítése egy vicc. Hiába nyomtuk be a kis pöcköt ami pluszban tartja , az folyamatosan elengedi. Lóg a vezeték.
Az első oled tvm, nekem megfelel, minden igényemet kielégiti. Bár az idő eldönti minden samsung olednél, hogy jó vétel volt-e vagy sem.
Aki ár/érték (amennyiben jó akció van) oled tvt akar venni annak én ajánlom.
-
TechN7ne
nagyúr
Melyik LG oled-ed volt előtte pontosan?
Csak azért kérdem ,mert véleményünk szerint a régi LG G1-es képe is szebb nála (azért beszélek többesszám ,mert a velem egy háztartásban lévők véleményem mind egyezik).Ha kérdés van az adott termékkel kapcsolatban szívesen én is válaszolok
Sony t már meg sem említem mert leharapják a fejem az ár/érték vadászok -
Gicz
addikt
Mikor én költöztem, a klíma alatt volt a számítógép asztal. Mint kiderült a klíma kondenzvíz csöve a falban el volt vezetve a 5-6 métert a konyhába ahol kijött a falból, a mosogató alatt és ott csatlakozott a szifonba.
Namost az előző tulaj mint kiderült kb sosem használta a klímát, és el volt dugulva a szifonba vezető nyílása. Első haszánlatkor csak később értem haza, benyomtam a klímát, még ültem a gépnél egy órát, és elmentem aludni. Majd arra ébredek éjjel 2 körül h vízcsobogás hang van, és láttam h a klámí aljából ömlik a víz a számítógépasztalra, szerencsére 5 centivel a monitorom mögé
1-2 óra alatt feltelt a falban elvezetett cső, a beltéri alján a tálca, és akkor elezdett foylni kifele a víz, szép éjszaka volt.
-
-
wallace 234
őstag
HDT hozza, akkor ők is körbe fotózzák a tv dobozát, hogy ők külső sérülésektől mentesen adták át. Ki is bontod sok mindent, nem fogsz látni, inkább az első bekapcsolásról csinálj videót, ha biztosra akarsz menni. De nem nagyon szokott gond lenni. Eléggé alaposan védi a doboz a tvt. Ha dobozon látsz feltűnő sérülést, ne vedd át!
-
jugeen
addikt
Azt azért elárulhatták volna neked, hogy jogi személy esetében is biztosítja az LG a 2 illetve a 3 év jótállási időt a TV-kre.
Illetve azt is, hogy a jótállási igény érvényesítésére egyebekben a kellékszavatossági jogok gyakorlására vonatkozó szabályokat kell megfelelően alkalmazni.
-
jugeen
addikt
Olvasd el újra...
...átadás napjától kezdve azzal az idővel, amely alatt a fogyasztó a fogyasztási cikket a hiba miatt rendeltetésszerűen nem használhatta.
Pl. a meghibásodott eszközödet átadod javításra, melyet 5 nap alatt végeznek el, akkor 5 nappal meghosszabbodik a jótállási időd.
Ez a pont meg sem említi a cserélt részt....
-
jugeen
addikt
Megtaláltam, már nem kell, köszönöm!
PTK 6:163. § (5) A dolognak a kicseréléssel vagy a kijavítással érintett részére a kellékszavatossági igény elévülése újból kezdődik. Ezt a szabályt kell alkalmazni arra az esetre is, ha a kijavítás következményeként új hiba keletkezik.
-
wallace 234
őstag
Ez a bejáratás egy legenda, ezt valaki ki találta azt azóta ez terjed itt. Hdr nyugodtan mehet, nem lesz baja a tvnek. Oled fény sdr nél valóban 35 ös nél jobban nem szokták, fel tekerni. De az újabb oled tvknél, kisebb a fényerő így van akinél ez lehet, több is. Egyéni ízlés kérdése! Nem muszáj 4 óránként ki kapcsolni, ha 6 órát megy akkor utána kompenzálja a pixeleket. Hdr nél 100 on lévő oled fényt, is hagyni lehet mert olyankor a tv másképp működik.
-
kevesbence
csendes tag
Nekem itt azt tanácsolták, hogy 20 órán keresztül SDR kép 30-35% OLED fényerővel, és 4 óránként kikapcsolni a kompenzációs ciklus miatt (LG-nél ez 4 óra folyamatos használat után lefut, ha kikapcsolod a tévét). Majd ha megvolt a "bejáratás", jöhet 100% OLED fényerővel HDR.
-
Celtis
veterán
Lehet, hogy a MM és az LG is ugyanúgy kezeli, mintha sima fogyasztóként vásároltál volna. De az is lehet, hogy nem. Ha nem, akkor garancia van, de fogyasztóvédelem nincs.
Fogyasztóként 14 napon belül indoklás nélkül elállhatsz, cégként kuncsoroghatsz az LG-nél, hogy szerinted ennyi tinting vagy banding már sok. És ha vita van ebben, akkor mehetsz a bíróságra.
Abban sem vagyok biztos, hogy a 3 éves kötelező jótállás vonatkozik-e cégekre vagy az is csak fogyasztókra.Ha biztosra akarsz menni, akkor magánszemélyként vásárolj. Tudom, így bukod az ÁFA-t, de úgy veszem ki, hogy megvan rá így is a keret, meg egyébként is...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ott nincs, ez tény és való, mert a CX rá se bagóz ilyenre, hogy másolásvédelem.
Ettől függetlenül a pana menürendszere, gyors és átlátható, csak olyan dedó szintnek tűnik néha. A beállítások közt navigáni, viszont sokkal egyszerűbb megcsinálni a képbeállításokat, ahova a CX-en, pl egy truemotion-höz eljutni, kb ehhez képest egy örökkévalóság, mert a legutolsó elcseszett helyre rakták. -
Pro Koryak
addikt
-
-
törölt tag
A saját rendszer igen drága, és így is töredezett a piac. Én nem támogatnám a dolgot, szerintem jól teszik, hogy licenszelnek. Csak a Firefox OS-sel épp belenyúltak, de lehet, átállnak majd Android TV-re.
Nekem egy jól összerakott Android TV (nem, ezt nem tartom oximoronnak
) tetszene.
-
#Morcosmedve
veterán
Igen, annó nekem is azért lett az LG, mert Airplay, meg minden lejatszik, gyors stb. Csak en még E9 et vettem, az is jo konzolhoz kijelzo para nincs, eleve ugye a C fölé volt pozicionalva. Sokat neztem Panakat, mert a meg meglevo LCD-m is pana es eleg jo, csak kell lejatszo hozza..
-
Celtis
veterán
A törvény szerint. 14 napon belül kell jelezned az elállási szándékot és újabb 14 napon belül kell visszaszállítanod a készüléket. Ha a bolt nincs nyitva, akkor futárral.
Nekem anno az Auchan nem hogy ingyen visszaszállította a tv-t, de még az eredeti szállítási díjat is visszatérítette. De nem hiszem, hogy ez általános gyakorlat lenne. -
Celtis
veterán
Egészen biztosan nem igaz, hogy csak kifinomult ízlésű és vastag pénztárácval rendelkező OLED tulajdonosok magasabb igényei miatt van panasz az OLED TV-kre.
Esetleg ítéld meg magad, hogy mennyire kell "vájtszeműnek" lenni egy ilyen tinting észrevételéhez #26486 Habár ez eléggé durva eset, egyáltalán nem példátlan. Az enyém is ilyen volt. Vagy keress vissza Egale topiktárs képeire.
Sajnos a tinting és banding valóban előfordul. Nem is az a kérdés, hogy jelen van-e, hanem az, hogy milyne mértékben. Nagyon is jól írta az értékelő, akitől idéztél. Követhetnéd is a tanácsát és keress rá ezekre a szavakra.Az, hogy ezek a jelenségek mennyire zavaróak az teljesen egyénfüggő. Engem például mérhetetlenül zavar a tinting, de van aki egyáltalán nem is veszi észre.
Egyáltalán nem szeretnélek lebeszélni az OLED-ről, sőt. Kifejezetten tanácsolom, hogy vedd meg, de legyen meg az elállás lehetősége. Próbáld ki, és ha nem tapasztalsz zavaró hibákat, akkor biztos vagyok benne, hogy le leszel nyűgözve a képminőségtől. Valószínűnek tartom egyébként, hogy nem fogsz találni semmi problémát.
-
Jakesz
addikt
Nincs tökéletes OLED, még a milliós darabok esetében sem, mert ez a technológia velejárója. A legszebb a képe a piacon, de cserébe a legkényesebb. Emiatt, aki rettegésben él, hogy hibát produkál a készüléke, ráádásul 5 évnél tovább használná, az lehet jobban jár egy hasonló áron kapható csúcskategóriás LCD-vel, és nyugodtabban alszik. Ott is lehetnek hibák, de messze nem ilyen arányban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Arch Linux
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Revolut
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest